Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכתב כמו שאופק שלח לרביב ("מרשי שומר לעצמו את הזכות" וכו') נראה לא רציני ולא ישיג את התוצאה הרצויה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה גם מה שמצחיק בכול הסיפור הזה.

זה לא שהייתה פה עבודה על 20 אלף שקל ואז באמת יש פה בעיה רצינית ביותר.

סך הכול 400 שקל על משהו שהוא מותרות, עם סבירות גבוהה שאחרי כמה יפים יופיעו בועות\ קילופים.

פורסם

וואלה, קראתי עכשיו ואני מתפלא כמה אנשים בוחרים לא להאמין לאדם שטוען לבעיה בריאותית.

ללא הוכחה לכך זה די אכזרי.

אני מרחם עליו - סגר עסק שרק פתח מסיבה בריאותית שצצה עכשיו. ממש לא פשוט. לא הייתי שופט אדם עד שהייתי יודע מה עובר עליו. לא סביר שיחשוף פרטים אינטימיים לכל.

פיש - מעצבן מה שקרה לך. מאוד. אבל יקרו לך דברים יותר כואבים שלא תוכל לתקן. קח את זה בפרופורציה ותתקדם קדימה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אנחנו נמצאים במדינה קטנה שכולם מכירים בה את כולם. המקום לא נסגר מסיבה בריאותית, אלא מסיבות אחרות. אם רביב רוצה, שפשוט יחשוף את האמת.

פורסם

גם אם יש לו בעיה בריאותית היה צריך להודיעה לכול הלקוחות שקבע איתם. וכמובן היה יכול לענות לשיחות של fish כפי שזה נראה הבן אדם יסתבך קשות יכול להיות מאוד אם השוק השחור.

אני לא מאמין שיש לו איזו שהיא בעיה רפואית, וחוץ מזה fish עוד לא ראה ממנו שקל., נחיה ונראה.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם (נערך)
הנה העובדות כפי שאני מבין אותן:

- הבחור סגר את העסק במפתיע, כנראה בשל בעיה בריאותית.

- יש חבר פורום אחד שטוען שרביב חייב לו סכום כסף. רביב מסכים להחזיר 400 ש"ח אך חבר הפורום רוצה 1200 ש"ח.

איך מפה הגעתם להוצאה לפועל, תביעות, נוכלות ושאר ההזיות?

אז לא הבנת כלום. תקרא את האשכול מחדש

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

למה לא הבנתי כלום? אני קראתי את כול האשכול פעמיים ולא ראיתי שרביב החזיר לי שקל הוא רק הבטיח.

פורסם
וואלה, קראתי עכשיו ואני מתפלא כמה אנשים בוחרים לא להאמין לאדם שטוען לבעיה בריאותית.

ללא הוכחה לכך זה די אכזרי.

אני מרחם עליו - סגר עסק שרק פתח מסיבה בריאותית שצצה עכשיו. ממש לא פשוט. לא הייתי שופט אדם עד שהייתי יודע מה עובר עליו. לא סביר שיחשוף פרטים אינטימיים לכל.

.

ואני מתפלא שאתה מאמין שזו הסיבה. אתה לא מבין שכל ההתנהלות שלו מול הלקוחות

מראה סיבה אחרת? לא צריך להיות תמים. הרי אם זו הסיבה באמת? התגובות/התנהלות שלו היו שונות

בטח שלא היה מתעלם ממישהו כפי שעשה. (נהפכו היה מסביר שהוא לא במיטבו לכן לא עונה)

פורסם
ואני מתפלא שאתה מאמין שזו הסיבה. אתה לא מבין שכל ההתנהלות שלו מול הלקוחות

מראה סיבה אחרת? לא צריך להיות תמים. הרי אם זו הסיבה באמת? התגובות/התנהלות שלו היו שונות

בטח שלא היה מתעלם ממישהו כפי שעשה. (נהפכו היה מסביר שהוא לא במיטבו לכן לא עונה)

אני לא מאמין לאף מילה של הבן אדם. זה פשוט לא נראה כמו עוקץ רגיל. אלא שהבן אדם מסובך עם האנשים הלא נכונים.

פורסם

לא מכיר, לא יודע.

רק אני מתרשם שלפני האפיזודה האחרונה והרעה שלו, הוא היה אדם שנחשב כטוב ומשתדל. אפילו יותר מזה.

בשלב מסויים קרה משהו שהכניס אותו לסיחרור. יש אנשים שיודעים לתפקד בלחץ ויש אנשים שלא. הוא כנראה לא. וזה גורם לו לעשות טעות על טעות.

אני לא מצדיק אותו בכלל, אבל אין שופטים אדם בצערו ועד שלא יהיה ברור מה קרה, אני לא שופט אותו.

פורסם

שמע, אם הוא חולה, אז רק בריאות.

אבל גם בתור אדם חולה, אתה יכול לענות לפחות לsms, לא להתעלם.

גם אני ניסיתי להשיג אותו בכל מיני דרכים וזכיתי להתעלמות מוחלטת.

מריח מסריח, נראה מסריח. אותי לימדו שאם משהו מריח רע ונראה רע אז זה רע.

כמו כן מהכתוב פה עולה שיש סיבה אמיתית אחרת ולא ה"מחלה".

פורסם

אתה מסוגל להבין מה הסיבה מצד מישהו לאחל לו רע ולהסביר איזה נוכל הוא ומצד שני להגן על המידע שמוכיח מה הסיבה?

פורסם

איש איש וסיבותיו, אי אפשר לדעת למה רביב בוחר לא לספר את האמת ולמה מי שיודע לא רוצה לרשום.

עובדה מוגמרת היא שביום רביעי לפני שבועיים הוא התהלך בין החיים, דיבר והיה בסדר גמור. מסוגל לדבר עם בני אנוש.

בחמישי בבוקר הוא כבר היה חולה קשות מכדי לענות אפילו להודעת sms

אישית לא נשמע לי סביר והגיוני.

פורסם

לי נראה שבמקרה הזה הגבול בין בעל עסק לבין חבר היטשטש קצת.

תתייחסו לזה כמו לכל חנות שנסגרה זה הכל, ותמשיכו הלאה.

מה זה משנה "הדרך" כן ענה ל SMS או לא, סגר אותו במתחם וכו.

• תוכן חדש...