Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אי אפשר לבקש מראש שלא יתקינו את המעמד לטלפון?

ביקשתי - וסירבו. ככה מגיע האוטו מהבונדד וזהו. ממתין שרדיו מילאנו ישלחו אלי נציג הביתה - כדי לפרק את זה. זה מה שסוכם מולם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
דווקא הגלאקסי S4 שלי נכנס שם יופי ועוד נשאר שם מקום. מוזר...

הדבר הזה מותקן עם ברגים? כי אם כן יהיה שם חור.

גם הנקסוס 4 עם מגן שמנמן שלי נכנס אחלה

תתחדש!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
דווקא הגלאקסי S4 שלי נכנס שם יופי ועוד נשאר שם מקום. מוזר...

הדבר הזה מותקן עם ברגים? כי אם כן יהיה שם חור.

בורג אחד בתא כפפות ופלאח מאחורי יחידת המיזוג. בעעעע.

אז זהו ש... נקסוס 5 לא נכנס. גם לא G3. סתם שתדעו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ריבונו של עולם, מי בצ'מפיון החליט על המעמד לטלפון הזה, ועוד יותר על המיקום\צורה\התקנה שלו? כמו שהועלה כאן, לא כל טלפון ייכנס שם, וחוץ מזה, מיקום של תושבות לניידים ברכב הוא עניין אישי לגמרי. יש כאלה שמעדיפים את הטלפון שלהם בגובה העינים על הדאשבורד, יש כאלה שרוצים שיהיה בצד שמאל של ההגה וכן הלאה.

לחייב את הלקוח למיקום סטנדרטי, מבלי שתהיה לו אפשרות לבחור, על הדרך לייצר בעייה עבור הנוסע שלידך (מפריע בברך), והדובדבן שבקצפת- להשחית את הרכב שאתה עצמך היבואן משווק (קדיחות, דבקים ומה לא), זה שיא הטמטום בעיניי. אבל מה אני מבין, רוב הלקוחות ישמחו ויגידו תודה שפינקו אותם.

בכל ההתלהמות הנ"ל כמעט שכחתי- RS (ואמא), תתחדשו ותהנו מהרכב.

:mm_yeah:

• תוכן חדש...