Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר 10 ימים האחרונים בהם האבארת' שירתה אותי ואת אימי (שמאוד התלהבה ממנה), הבוקר קיבלנו את הלאון האדמונית שלנו - בסוכנות החדשה ליד איקאה, אי שם בפלמחים. קל"ב רציני עבורנו כמובן (הסוף לנסיעות לב"ב) :lol:

אז כמה מילים טובות על הליך הרכישה והמסירה:

בסוכנות ישנו סוכן מכורת בשום - תום. הבחור נאלץ להתמודד עם פולנייה קשה (:lol:) ולענות לכל בקשותיה - דאג לנו למספר רישוי נאה וקליל, דאג לפינוקי איבזור והטבות במעמד הרכישה (עם עזרה קלה מהבוס שלו - וחבר משותף) והשתדל לזרז את הליכי ההתקנות / רישוי וכו' עד כמה שניתן.

תום יצר עימנו קשר אתמול, עדכן אותי במספר הרישוי והשלדה עבור הביטוח והבטיח לשוב אלי בכדי לתאם את המסירה.

הבוקר הגענו אל הסוכנות והתברר שתום מוסר לנו את הרכב. הוא דאג להסביר לאימי על שלל המערכות השונות כמובן ולוודא שהכל מובן וברור. לאחר מכן - עשיתי סיבוב מסביב לרכב ואיתרתי שריטה (כנראה ממכונת השטיפה) ליד פתח מיכל הדלק. תום לא התבלבל, ראה במה מדובר, הסכים איתי שזו שריטה (ולא שאריות שעווה) - ולקח את הרכב אל מתקן השטיפה שלהם (תת קרקעי). לאחר כ-10 דק' תום והלאון שבו אל פתח הסוכנות, והשריטה נעלמה כלא היה.

בכללי, חווית השירות הייתה טובה בהחלט ותום בהחלט ראוי לשלל המילים החמות. קיבלתי עליו גם ביקורות חיוביות מחברים שרכשו דרכו בתקופה האחרונה, כך שנראה שזה לא היה משהו "חד פעמי" או "זמני" - לפחות כך אני מקווה.

לשלילה אציין דבר אחד (שלא עוזב את צ'מפיון בשנים האחרונות לצערי - ועליהם לשפר):

- הרכב נמסר עם המון שאריות שעווה שהן, כולל שלל סימני שעווה שהם בחלקים מסויימים ועם המון סווירלים (כנראה בזכות מכונת השטיפה). אני שוקל אם שווה לטרוח ולפנות אל מחלקת השירות של צ'מפיון ולנסות להוציא מהם עלות דיטיילינג לרכב, או לעשות פשוט לעשות פרוייקט דיטיילינג בעצמי (בעזרת חברים). מה דעתכם?

ולגבי הלאון, אין יותר מידי לספר - מוקדם מידי. צברה לה בקושי 40 ק"מ (נמסרה עם 10 ק"מ). נוטה להאמין שעד הסופ"ש היא תצבור תכפיל / תשלש את הנסועה - ואם לא, אז אדאג לזה בסופ"ש (האבארת' מרגישה מונית - אוטוטוט 6K ק"מ. בחודשיים ושבוע) :wink:

ההתרשמות הכללית לא שונה מנסיעת המבחן. נוחה מהמצופה - למרות החישוקים הגדולים (18'). היא גם שקטה בהחלט בשיוט על 100, ורק רעשי הצמיגים המגודלים נשמעים להם. בכל הנוגע לביצועים - אין ספק שיש הבדל מורגש בהחלט. ה-1.4TSI הזה דוחף יפה בסל"ד נמוך, ללא צורך מעשי ממש לדחוק בו - בניגוד למנוע האטמוספרי וחובב הסל"ד שהיה בפוקוס. תיבת ההילוכים - נהדרת. מרגישה בדיוק כמו ביטי דאז, ורק הקלאץ' מרגיש לי קצת שונה - עוד לא סגור על עצמי אם לחיוב או לשלילה. הבלמים מאוד מוזרים - יש נשיכה עצבנית ואגרסיבית כבר בתחילת מהלך הדוושה. זה די מעיק ומצריך הסתגלות. ד"א - המצב ב-1.8TSI (עם בלמים גדולים יותר) היה קיצוני ומעיק עוד יותר.

לכל חובבי האודיו, מערכת השמע המשודרגת (מקורית. לפי אתרים אירופאים - רמקולים של Bose) נשמעת פשוט טוב. לא הייתי מחליף בה כלום, זה מיותר לחלוטין. יש גם סאבצ'ק בתא המטען, הוא יושב בתוך הגלגל הרזרבי.

והנה תמונות מהמסירה (מאמין שאדאג לסט נאה וראוי בסופ"ש):

IMG_0539_zpszfj3vf0q.jpg

IMG_0536_zps7n4v96oq.jpg

IMG_0534_zps8yudb6zl.jpg

IMG_0535_zps2yh3uqnx.jpg

IMG_0538_zpsgkd0nlre.jpg

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גיא, בכנות - אין ממש מה לראות במנוע. לא משהו יחודי או מרהיב במיוחד. נראה כמו כל מנוע TSI אחר של ימינו.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הHU הוא עדיין עם המסך 5" הזה?

העובדה שיש סאב קטן איפה שהגלגל הרזרבי נבדקה? (לא זכור לי שראיתי משהו, מצד שני אני לא בטוח שהוצאתי את הרזרבי)

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

ובכן, אין ספק שמדובר באחת האמהות הכי מגניבות EVER.

תתחדשו

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
הHU הוא עדיין עם המסך 5" הזה?

העובדה שיש סאב קטן איפה שהגלגל הרזרבי נבדקה? (לא זכור לי שראיתי משהו, מצד שני אני לא בטוח שהוצאתי את הרזרבי)

דוד, הם על פי המפרט הם טוענים שהוא 6.5. לי הוא נראה מעט קטן יותר מ-6.5, אבל לא באמת מדדתי. בכל אופן, זה גדול מהמסך שיש לי ב-HTC M8 (שהוא 5').

כפי שאמרתי וכתבתי, יש סאב(צ'יק) בתוך הרזרבי (גם 18'). אחרי 20 דק' של כיוונים שהם, שומעים עוד יותר טוב מקודם.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ראיתי אותך היום בעירך, עברתי דרך המרכז קניות ועמדת ברמזור בדיוק. מיהרתי אז לא יכולתי להתקשר ולעצור.

אם תרצה דבר איתי, אולי נעלים את הסווירלים העדינים עם גלייז ואז נשים מעל אוטם צבע ונגמר, לא יודע אם הייתי מתחיל עם פוליש על רכב חדש לחלוטין, יהיה עוד מספיק סווירלים להעלים בעתיד, לא משנה כמה תשמור :)

אנסה לקפוץ בסופ"ש, תתחדשו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש. מאוד יפה. אני וחבר ראינו כזאת לבנה, 3 דלתות כמו שלך בחניון בראשון לציון. מאוד אהבנו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
תתחדש. מאוד יפה. אני וחבר ראינו כזאת לבנה, 3 דלתות כמו שלך בחניון בראשון לציון. מאוד אהבנו.

התלבטנו בין הלבן, הטורקיז והבורדו - טורקיז ירד מהפרק היות וחטפו את הרכב האחרון במלאי. לבסוף נבחר הבורדו כי הוחלט ללכת על צבע "משוגע".

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...