Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד שבועיים אני קונה רכב, וכבר חודשים אני לא מצליח להגיע להחלטה.

אני מחפש רכב לנסיעה יום יומית לעבודה, שזה 10 דקות מהבית

וסופשים נסיעות למרכז.

שיהיה חסכוני בדלק ובביטוח (אני בן 22 ובדיוק מסיים שלילה).

עדיפות לשנת 2012+.

מומלץ אוטומט אבל לא חובה.

יש אפשרות לחריגה עד 60 אלף, כמובן עדיף שלא.

וכמה שיותר מאובזרת מבפנים!

אני מטלבת בעיקר בין יונדאי 20 ו פורד פיאסטה.

שברולט סוניק, איביזה לא אהבתי מבפנים.

לא רכבים קטנים מידי(מיצובישי סטאר, קיה פיקנטו , אלטו , מיקרה , C1 ,יונדאי I10).

פורסם

ההתלבטות שלך היא בין שני רכבים טובים בסך הכל.

ה-i20 והפיאסטה די דומות מבחינת מחיר, צריכת דלק, עלות ביטוח ורמת אבזור. יש הבדלים די קטנים בצריכת הדלק (ה-i20 טיפה יותר חסכונית, לא משמעותי בכלל), הפיאסטה קצת יותר מאובזרת (7 כריות אוויר במקום 6 ביונדאי, בקרת אקלים במקום מזגן רגיל ביונדאי) אבל זה בגדול.

אני מציע לך לבוא, לעשות סיבוב על i20 ועל פיאסטה ולהחליט. זה באמת עניין של טעם אישי.

פורסם

רשמת שאתה לא רוצה רכבים קטנים, אבל כן מתלבט עם היונדאי I20, שהיא לא שיא הגדולה.

הייתי ממליץ לבדוק גם את הקיה ריו. אחלה רכב. מרווח ונח, בהנחה ואתה מדבר על נסיעה יומיומית.

וגם רכב אמין, בהנחה ואתה קונה יד 2 \ 3.. לא פחות חשוב..

פורסם
מה לגבי הרנו קליאו החדשה והפאלספגן גולף ?

הקליאו החדשה היא פצצה של המכונית, חסכונית זריזה ומאובזרת. אבל בתקציב שלך אני לא מאמין שתמצא קליאו חדשה, אולי בדגם הידני שכתבת שאתה לא מעדיף.

הגולף היא מכונית גדולה יותר ויקרה יותר לאחזקה, גם לא ממש זולה לביטוח לדעתי (בטח שלא לנהג צעיר). אבל הכי טוב שתבדוק את זה מול סוכן ביטוח כדי לדעת בוודאות.

פורסם

אפס ק"מ לא בתקציב הזה. הכי קרוב זו מיקרה ידנית אפס ק"מ במוטודיל ב61,500.

או שתחפש בלוחות רכב שמישהו קנה והתחרט עם ק"מ נמוך .

• תוכן חדש...