Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבלי להמעיט בערכן של ההצעות שניתנו לך פה אני אזרוק כיוון אחר- כמו הרכבים שנמכרה בארץ מהדגם של הרכב שלך (ולוסטר טורבו) אינה גדולה וכמות הרכבים ששופרו בארץ זעומה עד לא קיימת.

מנוע אחד הלך לך ולשמחתך היבואנית כיסתה החלפת מנוע באחריות למרות שלא באמת היתה צריכה לעשות כן, בטח ובטח אם היתה מודעת לכך שרכבך שופר.

מכאן אתה יכול לבחור ב-2 אופציות:

1.אל תיגע במנוע או בניהול שלו, פעם אחת החליפו לך מנוע, תיהיה בטוח שזה לא יקרה בפעם השניה אם תפגע גם במנוע החדש.

2.כנס לפורומים מתמחים של הדגם ולמד איזה שיפורים עובדים טוב על המנוע שלך ואיזה לא, איזה תוכנות ניהול מומלצות ואיזה לא.

תעשה שיעורי בית כי לדעתי אתה מתפזר ועלול לקבל סטירה בפעם השניה ותיהיה בטוח שהסטירה השנייה תיהיה כואבת יותר מזו הראשונה.

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה כל כך מרוצה מאור פאב אז למה אתה לא מפנה את השאלות אליו ?

אני בכלל לא אהבתי את הבחור והגישה שלו ! לי הוא אמר ברגע שאתה יוצע מפתח המוסך(מחסן) נגמרת האחריות .

:fadein:
פורסם

כמו שעידו כתב - יש לך מזל גדול, אל תתגרה בו שוב.

מתקיני הצ'יפ נותנים אחריות רק על התוכנה. במקרה שלך הייתי משתף את בעל המקצוע הבא במה שקרה, בתקווה שלא יעשה עליך ניסויים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אחרי שלכלכת על דני,הלכת ל-e&a אמרת שאתה מרוצה.

עכשיו אתה שוב הולך לדני?

לא אמרת שהוא לא יודע לעשות תוכנה(ציפ) לוולסטר,ושהוא ״עיקם״ לך את המחשב?

אשמח להבהרות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?535263-צ-יפ-לולוסטר-הפתרון-באי-אנד-איי

האפסולוט עשה לו בעיות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני בכלל לא אהבתי את הבחור והגישה שלו ! לי הוא אמר ברגע שאתה יוצע מפתח המוסך(מחסן) נגמרת האחריות .

זה בסדר, אתה לא היחיד

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

דני עיקם לי את המחשב ולא רצה לפתוח ולהרוס עוד , נמנע מלקחת כסף ולעשות את הצ׳יפ שבדיעבד היה יותר אמיתי איתי ופחות חושב על הכסף אבל עדיין היה שבר במחשב , אלי עם כל הכבוד ואני באמת אוהב את אלי והוא עזר לי המון ברגע שרואה שקלים נאבד לו כל כבוד בסיסי או מותר או לא מותר , עשה לי באמת הייתי מבסוט מהתוצאה , אבל השירות לאחר מכן היה מזוויע ברמות , התחמקויות , אתה במילא מוכר תאוטו אז תמכור עם הבעיה , מוציאים אותי דפוק שאין צלצולים , אומרים לי ליסוע ככה , שלא יקרה כלום , ואז הורדתי את הציפ , קיבלתי כסף אחרי ריבים סערות ויכוחים וקללות אפילו , ושרציתי למכור את הרכב קיבלתי נוקאאוט לפרצוף , קומפרסיה לא תקינה , בדיקה במוסך מורשה , מומלץ להחליף מנוע שבועיים הרכב ישב שם וחזר עם מנוע חדש , כרגע עשיתי דאון פייפ להוספת כוח תגובה טובה יותר וסאונד , נתייעץ עם דני לגבי הציפ ונראה איך הרכב מגיב , כי בסוף הכול זה רכב אמין , ובחול אין לו בעיות מיוחדות , גילוי נאות - גם בפולו הלך לי מנוע ותוקן ב13 אלף בe&a שם לא חיפשתי אשמים כי הרכב בעייתי במקור כבר .

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

כבר פתחו תמחשב בe&a

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

אתה מציין שניסית למכור את הרכב ונתקלת בבעיה עם המנוע.

החליפו לך מנוע חדש באחריות, למה שלא תמכור את הרכב עכשיו שהוא תקין ותתקדם לרכב אחר שיענה על צרכייך בצורה טובה יותר?

אני בעד שיפורים אבל יכול להיות שבהתחשב במה שכבר עברת עם המנוע אולי עדיף לא לקחת את הסיכון כי אף אחד לא יתחייב לך שעם תוכנה אחרת לא תסבול מתקלות.

אבסולוט זו חברה מוכרת בתחום התוכנות, היא אמנם נחשבת לאגרסיבית יחסית אבל יש לא מעט רכבים עם תוכנות של אבסולוט שנוסעים ללא תקלות כך שאמנם יתכן שהתוכנה גרמה לתקלה אבל יכול להיות שהרכב פשוט לא מגיב טוב לשיפור (לא חקרתי ספציפית למנוע שלך, אני רק מעלה את האפשרות).

אם הייתי במקומך הייתי מוותר על ההתעסקות בתוכנה חדשה ונהנה מהרכב כמו שהוא או כאמור מחפש רכב אחר שיתאים לי יותר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בכדי לנצל את הדאונפייפ כמו שצריך מומלץ להתקין תוכנה.

לדעתי עדי לך לבדוק קודם בחו"ל לגבי אנשים שהתקינו תוכנה , קח בחשבון שיכול להיות שיש לך מחשב שונה.

תוריד רזונטור תהיה מבסוט , יצא לי לדבר עם כמה בעלי בראבו שהורידו והם מאושרים עד השמיים.

בקשר להשוואה לרכב אחר שהתקנת דאונפייפ , כל רכב מגיב בצורה אחרת אתה לא יכול לצפות מהרכב שלך להגיב לשינוי כזה כמו רכב אחר לגמרי.

פורסם (נערך)

שמת דאון פייפ על אוטו בלי תוכנה וזה לא יתן לך כלום רק האוטו יסע יותר עשיר ועלול להגיע לאובר בוסט .

עריכה אחרונה על ידי jimbo
פורסם

אל תגע ברכב, תמכור אותו כמו שהוא. עזוב אותך להכנס לאותה מיטה חולה בפעם השניה. תחפש רכב אחר שאפשרי לשפר באמינות, ולא חסר בארץ.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתה מרגיש בנוח לחזור לדני אחרי הדברים שאמרת עליו פה בפורום?

ותגיד לי עוד משהו, היה איזשהו בעל מקצוע שהלכת אליו ולא פתחת עליו את הפה בסוף - כי זה נשמע שכבר היית אצל כולם ואף אחד לא יצא בסדר ממך...

נראה לי שהבעיה היא לא ברכב אבל שיהיה בהצלחה לך

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

זה בסדר, אתה לא היחיד

Big_White

אני חייב לשאול, איזה עבודה אור עשה לך שהוא אמר לך שהאחריות נגמרת ברגע שאתה יוצא מהדלת?

• תוכן חדש...