Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפון עד 300 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אבא שלי מחפש רכב שיהיה גבוה, נוח לכניסה ויציאה אך לא ארוך מידי.

הוא ביצע נסיעות מבחן בלקסוס NX, לקסוס RX, פורד קוגה וולוו XC60.

הלקסוס NX והפורד נפלו, כי הן לא מספיק נוחות (גם בהשוואה ל C קלאס בת ה-9 בה הוא נוסע היום ומחליף רק כי הוא רוצה רכב גבוה יותר מפאת גילו), כך שעלו לגמר הוולוו כחדשה, או הלקסוס RX כמשומשת (בתקציב הזה נכנסות 2012-2014, לאחר מתיחת הפנים).

אודה להמלצות והאם יש עו מועמדות.

פורסם

בעניין של עוד מועמדים,

במחיר כזה הוא כבר קרוב לרכב עם יכולות שטח ניכרות ולא רק "ג'יפון",

אולי שווה לו לעשות סיבוב ?

יש כאן השוואה חדשה בין הטויוטה לנד קרוזר לרכב בשם "מיצובישי פאג'רו"[?]

כאשר ה"מיצובישי פאג'רו" הזה נחות כמובן, אבל גם מחירו זול יותר ואולי מתקרב לתקציב.

The first one to get angry loses

פורסם

תא הנוסעים בפג'ארו מזכיר לי לנסר עם דאבל דין מלפני 10 שנים..

אני חושב שהוא מחפש רכב ברמת גימור יותר גבוהה.

בטח גם ג'יפים של אינפיניטי לא יהיו לו נוחים.

RX משומשת זה פתרון נהדר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הפאג'רו והלנדקרוזר הקצרים אכן נכנסים בתקציב (הארוכים גם יקרים וגם ארוכים מידי), אבל אין לו שום צורך ביכולת שטח וגם הוא רוצה 5 דלתות, כי פה ושם הוא מסיע נכדים.

גם יש להם מנועי דיזל ולא בטוח שהם הכי שקטים.

פורסם

תודה.

אני מהמר שהאאוטבק תהיה ארוכה מידי.

את הפורסטר ראינו באולם התצוגה והיא מגיעה עם מושבי עור רק בגירסת הXT טורבו שעולה הרבה יותר מהגירסה הרגילה, אבל אולי שווה לשקול אותה שוב.

את ה-XV לא בדקנו, השאלה היא האם יש לה גירסה מפוארת יותר.

פורסם

כמו שאמרו - אדג׳ ואקספלורר הם אופציות טובות, אם כי האקספלורר אולי קצת ארוך.

עוד אופציה טובה - ניסאן מוראנו

פורסם

אני הייתי מסתכל לכיוון הQ5, מתיחת הפנים האחרונה שיפרה מאוד את איכות הנסיעה, הרכב מרגיש מוצק מאוד ונוח.

בעסקת מזומן ועם מעט קישורי מו"מ תוכל לרכוש Q5 ברמת גימור אקזקיוטיב ולהשאר עם מעט עודף.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

את הפורסטר ראינו באולם התצוגה והיא מגיעה עם מושבי עור רק בגירסת הXT טורבו שעולה הרבה יותר מהגירסה הרגילה, אבל אולי שווה לשקול אותה שוב.

.

אני די בטוח שהיא לא עונה להגדרה של רכב נוח

A3

A4

פורסם

עם ניסיון של חודש וחצי עם האאוטבק, היא נוחה, מרווחת, מאובזרת ונהדרת לנסיעות ארוכות עם משפחה וציוד.

לשלילה - אין חיישני גשם/אורות, פלסטיקים מרגישים חלולים, ארוכה מאוד, חלשה ורועשת (למרות שרעש הבוקסר נשמע לא רע).

לדעתי, לעבור אליה מC Class יהיה מעבר חד מדי. XC60 נשמע הולם יותר.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...