Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפון עד 300 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לעונים

מותגים כמו מרצדס (שלאור בעיות אמינות אבא שלי אומר שהיא הראשונה והאחרונה שלו), ב.מ.וו. וקדילאק הם מחוץ לתחום. אולי עניין של סטיגמה.

לגבי האאודי: אבא שלי נכנס לאולם התצוגה, ראה כמה עולה Q3, נבהל ויצא עוד לפני שהגיע ל Q5. אגיד לו שיבדוק אפשרות להתמקח או לשקול Q5 משומשת.

לדעתי ההאוטבק תהיה ארוכה מידי (אבא שלי בן 73, מידי פעם מסיע נכדים וזהו) ונמוכה מידי.

לגבי האדג': זו למעשה הייתה הבחירה הראשונה שלו. היינו בפורד בינואר, אמרו שהגירסה החדשה תגיע ביוני ועכשיו הם אומרים שרק בסוף השנה.

אקספלורר ארוכה מידי (היית שמח אם היה קונה ואני הייתי קונה ממנו עוד כמה שנים, אני זקוק לשבעה מקומות...).

פורסם
תודה לעונים

מותגים כמו מרצדס (שלאור בעיות אמינות אבא שלי אומר שהיא הראשונה והאחרונה שלו), ב.מ.וו. וקדילאק הם מחוץ לתחום.

... (אבא שלי בן 73, מידי פעם מסיע נכדים וזהו)

אם כך אז מגיע לו משהו אמין שלא יגזול לו כסף וזמן מיותר ומתסכל על מוסכים,

לפיכך שווה להתכוונן רק על תוצרת יפן [לצד טויוטה והונדה מאזדה חידשו את הג'יפון שלהם] או קוריאה [יונדאי בעיקר].

אאודי לא אמור להיות אמין ממרצדס [ואולי להפך] ולגבי הפורד אולי הוא נחמד,

הוא לא אמור סטטיסטית להיות אמין במיוחד [אולי אמין ברגיל לא יודע] אבל בגדול,

אין צורך ממשי בו בעולם שיש אמינים ממנו, ששומרים על ערכם טוב יותר.

The first one to get angry loses

פורסם

נוחות זה דבר מאוד אישי.

הייתי מוסיף את הניסן קשקאי החדשה לרשימה. לשכן יש אחת עם הרמת גימור הגבוהה והרכב נראה מרשים והוא די מאובזר. לא גדול מידי, לא קטן מידי, קצת גבוה, מרשים ואיכותי מבפנים (הכל יחסי) ולא בולט מידי מבחוץ.

אסף

פורסם (נערך)

אם אבא שלך פתוח לאופציה של יבוא אישי, במחיר של 300K אתה יכול לייבא ריינג רובר איווק חדש!!

באירופה ניתן למצוא לא מעט רכבים חדשים מדילרים עבור 32-35K אחרי ההחזר מע"מ...

(יש כמה סוכנויות ייבוא אישי בארץ שיודעות לרכוש את הראש מראש ללא המע"מ ככה שאת המס בארץ תשלם על מחיר הרכב ללא המע"מ)

ובגדול בתקציב כזה יש לא מעט אופציות מעניינות בייבוא אישי...

הינה לינק לדוגמה:

http://suchen.mobile.de/auto/search.html?isSearchRequest=true&scopeId=C&minFirstRegistrationDate=2014-01-01&maxFirstRegistrationDate=&minMileage=&maxMileage=&minPrice=&maxPrice=&fuels=PETROL&climatisation=&adLimitation=&makeModelVariant1.makeId=14800&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.modelDescription=&minPowerAsArray=&maxPowerAsArray=&maxPowerAsArray=KW&minPowerAsArray=KW&zipcode=&zipcodeRadius=

(את המחירים שאתה רואה תחלק ב 1.19 כדי להוריד את המע"מ של 19% שקיים על הרכב

עריכה אחרונה על ידי misgavv
  • תוכן חדש...