Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאזור חיפה ומתחתן בחודשים הקרובים, מחפש חנות לחליפות חתן באזור הצפון(אפשר עד תל אביב אם יש משהו מיוחד)

המלצות כלשהן?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תגיד את המילה 'חליפת חתן'.

אתה צריך חליפה טובה לעסקים. בגיר למשל זה מצויין ויקר ואפילו תוכל להגיע איתה לחתונה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בגיר לא יקרים וטובים כחליפה יומיומית. חליפה איכותית זה משהו אחר אבל בשביל חתונה ואפסון ל20 שנה לא צריך יותר מזה.

אישית חליפות אני קונה בסגל. הם מקצוענים ואיכותיים (והמחיר בהתאם).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היי, אני עובד כבר מס' שנים בזארה, ואני יכול לציין שהחנות ברמת אביב הפכה להיות חנות חתנים לכל דבר, עכשיו יש סוף עונה, כך שכרגע יש רק כ 10 דגמים של חליפות פחות או יותר, פשוט צריך ללכת למדוד ולנסות, שווה לבדוק גם בסניף בחיפה.

כל חליפה יכולה להתאים לחתונה כמובן, השאלה רק על מה חשבת ומה בא לך...

פורסם

בסגל תשלם הרבה על חליפה שתלבש פעם אחת בחיים למשך שעתיים. בזבוז.

יש לך כמה חנויות ברח' העליה בת"א. זה טוב כי יש מבחר במקום אחד ולא צריך לנסוע ממקום למקום.

פורסם (נערך)

ההבדלים בין חליפת מעצבים (טומי ראלף, נאוטיקה ומפה זה רק מטפס צפונה) לחליפות מותג "עממי" (זארה, קסטרו, רנואר) הם החומרים (צמר הכי שכיח בחליפות יקרות, פוליאסטר וכתנה הכי שכיחים בחליפות זולות יותר), גזרה (יותר אפשרויות בחליפות יקרות) וגימור (תפירה, כפתורים, בטנה וכו').

אם תקנה חליפה "עממית" שיושבת עלייך טוב, אפילו בלי חייט אלא תופרת בלבד שתקצר אורכים, אף אחד לא יבדיל (יש לי בארון מספר פריטים טובים, והפייבוריט שלי הוא בכלל זארה שקניתי בסוף עונה ועבר אצל תופרת ב-80 שקלים).

תעשה סיבוב בחנויות, כנס לכל העממי, כנס לפקטורי ושאר חנויות המעצבים, ותבדוק שני דברים - אם במקרה רואים הבדל, והאם ההבדלי מחירים באמת שווים את התחושה היותר יוקרתית שרק אתה תרגיש.

תקפיד על צבע מתאים (אפור כהה מתאים לכולם, אחר כך כחול כהה\Navy, שחור דווקא פחות מחמיא לרוב האנשים) וכמובן מידה.

עריכה אחרונה על ידי Moonlight Theory

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
את שלי קניתי באמש סנטר בירכא. 400 שקל כולל הכל. מומלץ מאוד!

כל המשפחה שלי קונה מהמקום הזה.

מחזק מחזק מחזק מחזק !!!!!

פורסם

יש ברעננה איזה חנות שמתמחה בחליפות בלבד.

קניתי שם כמה חליפות. חייב לציין שיש הבדל נראה לעין בין מרכולתם לזו של פאקטורי.

מדובר בחליפות צמר בלבד, למרות שזהו סוג בד פחות עדיף לנסיעות עסקים כי הוא מתקמט.

לאומת זאת חליפות של 150-200 יורו שנקנו באירופה דווקא לא נופלות מהביוקר בארץ.

פורסם (נערך)

למה לא?

אם חליפה יושבת טוב, מי ידע להבדיל? גם לא ראלף לורן בעצמו. לכל בד יש יתרונות וחסרונות ואם מה שמתאים לאדם זה חליפה מקסטרו, אז התמזל מזלו.

מושג האיכות/יוקרה מוטמע כל כך עמוק בתוך הראש שלנו, שאנחנו הופכים אותו לאמת מוחלטת, דבר שהוא לא. מכיר את הסיפור [האמיתי] על הומלס שניגן בקומה הראשונה של איזה קונסרבטוריון מפורסם וכולם חלפו על פניו. הם רק לא ידעו שההומלס זה אותו האדם שהם שילמו מאות דולרים כדי לשמוע את המנגינה שלו כמה קומות למעלה. הוא ישב בכניסה וניגן את אותה המנגינה שינגן בהופעה בדיוק, וכל המפונפנים עברו ליד תוך כדי התעלמות אלגנטית. הם לא מבינים ולא רוצים להבין את התוכן, רק את הכותרת. בצורה דומה 99% מהאנשים בחתונה לא באמת יתענגו על בד הקשמיר של חליפת יוקרה, אלא רק יגיד "וואו, הוא לובש בריוני ואנקוויש".

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...