Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את שלי קניתי בזארה

אבל זו לא היתה חליפת חתן אלא מכנס שחור וחולצה מכופתרת, בתחילת החתונה עוד הסכמתי להיות עם עניבה צרה אבל מהר מאוד היא עברה לראש סטייל קראטה קיד XD

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבי, למה לנסוע לת"א? מיצית את כל האופציות שיש לנו כאן בחיפה?

בהדר:

מונסניור

דון ג'ואן (והחנות עודפים הצמודה שלו)

יומה

בונטון

בגרנד קניון:

פולגת

זארה

רובטרו

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

אני התחתנתי בחליפה של בגיר. עלתה בערך אלף ש"ח כולל הכל (מכנס, ג'קט, חגורה, חולצה, עניבה, החתיכת בד שמכניסים לכיס). ישבה עלי מצוין, אבל זה כמובן אישי. שווה לבדוק אם לא תמצא אופציות זולות אפילו יותר.

מה שבטוח זה שאין סיבה לשלם יותר מ-1500 על תלבושת החתן. הלוואי שהיו כאלו מחירים לכלות :mm_wink:.

פורסם

יש מחירים כאלו גם לכלות, פשוט הרבה מהן מעדיפות להשקיע סכום פי 3/4/10 יותר גדול בשביל ה"שופוני", או איך שלא קוראים לזה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

קניתי חליפה לחתונה של מקס מורטי באיזה חנות ב"ביג" נצרת עילית.

1800 ש"ח.

האמת שכוונתי למחיר יותר נמוך אבל זאת הייתה בול אז זה מה שנבחר.

פורסם

חנות בת"א בשם "ריץ' מן " - עלות חליפה כ- 1,000 ש"ח - האיכות מעולה , מבחר ענק שירות סופר אדיב .

לא היה אחד שלא החמיא לי על החליפה .

מזל טוב .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

ממליץ על בגיר.

יש כמה סניפים בצפון לדעתי. אני אישית קניתי בקניון גבעתיים.

אופנת סגל זה לשלם מחיר מופקע על מוצר בינוני ולשלם מחיר מגה מופקע על מוצר איכותי.

לשם השוואה, הציעו לי ב4000 ש"ח באופנת סגל חליפה באיכות בינונית ומטה תוצרת טורקיה (אחרי מיקוח הגענו ל3000)

כאשר בבגיר קניתי חליפה באיכות על במחיר של 2000 ש"ח. (יש להם גם חליפות בחצי מחיר שנראות קצת פחות טוב אבל לא משהו ששמים אליו לב)

אח"כ גיליתי את העודפים של בגיר בקריית גת ששם בהחלט ניתן להשיג חליפות טובות במחירי ריצפה (אבל לא באיכות זהה לאלו שבסניפים המובחרים)

כמו שנאמר כאן : הכי חשוב לא להזכיר שאתה חתן, מקסימום תגיד שאחיך מתחתן...

אני גם לא חושב שצריך להשקיע יתר על המידה (יש לי חבר שקנה חליפה ב10K) כי אחרי החתונה החליפה עוגנת דרך קבע בארון.

מקס' מוציאים אותה לסיבוב במקרה של חתונת אח או אחות , מעבר לכך מי הולך עם חליפה... היא גם מהודרת מדי להשתמש לעבודה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש חנות בחיפה שנקראת מונסניור, חנות בגדי מעצבים שווה לקפוץ לשם חנות עם מבחר גדול אבל קצת יקר.

גילוי נאות, קרוב משפחה של בעל החנות.

לא יזיק לקפוץ :)

פורסם

לחתונה שלי רכשתי בזארה. החליפה עלתה 800, חולצה לבנה ב-250 ועוד חגורה אלגנטית (אני לא מסתובב עם כאלו בדרך כלל) ב-50. כל הכבודה הזו ארוזה בשק שתלוי בתוך איזשהו ארון, נדמה לי שאצל אמא שלי. ואני מסופק אם אלבש את הסט הזה- או חלק ממנו- שוב.

אז בשביל מה לשלם יותר?

פורסם (נערך)

אני רכשתי חליפה לראשונה ולאחרונה לקראת חגיגת בר המצוה של הבן הבכור, ומאז יצאה מהארון בדיוק 3 פעמים - בחגיגת בר המצוה של כל אחד מהבנים. סה"כ רכישה די מיותרת.

לחתונה לבשתי בגדים קונבנציונאליים (דומני שנרכשו במונסניור שהוזכרה קודם, אבל חלפו למעלה מ-25 שנה כך שאיני בטוח בכך), ששימשו אותי עוד תקופה משמעותית אחר כך (במיוחד הז'קט שנרכש יום לפני החתונה, כשמזג האויר האביבי הפתיע אותנו עם כמה ימים חורפיים).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ממליץ על בגיר.

יש כמה סניפים בצפון לדעתי. אני אישית קניתי בקניון גבעתיים.

אופנת סגל זה לשלם מחיר מופקע על מוצר בינוני ולשלם מחיר מגה מופקע על מוצר איכותי.

לשם השוואה, הציעו לי ב4000 ש"ח באופנת סגל חליפה באיכות בינונית ומטה תוצרת טורקיה (אחרי מיקוח הגענו ל3000)

כאשר בבגיר קניתי חליפה באיכות על במחיר של 2000 ש"ח. (יש להם גם חליפות בחצי מחיר שנראות קצת פחות טוב אבל לא משהו ששמים אליו לב)

אח"כ גיליתי את העודפים של בגיר בקריית גת ששם בהחלט ניתן להשיג חליפות טובות במחירי ריצפה (אבל לא באיכות זהה לאלו שבסניפים המובחרים)

כמו שנאמר כאן : הכי חשוב לא להזכיר שאתה חתן, מקסימום תגיד שאחיך מתחתן...

אני גם לא חושב שצריך להשקיע יתר על המידה (יש לי חבר שקנה חליפה ב10K) כי אחרי החתונה החליפה עוגנת דרך קבע בארון.

מקס' מוציאים אותה לסיבוב במקרה של חתונת אח או אחות , מעבר לכך מי הולך עם חליפה... היא גם מהודרת מדי להשתמש לעבודה.

לא יודע לפי מה אתה קובע מה זו חליפה איכותית. בכל מקרה אתה לא יכול להשוות חליפת צמר לחליפה של בגיר. כשאתה מדבר על חתונה אז באמת אין צורך לשלם הרבה על חליפת צמר אבל אם אתה צריך אותה גם לפגישות עסקים אז זה כן חשוב כי מיד רואים את ההבדל.

עריכה: בסגל כולל חולצה איכותית, חגורה ושתי עניבות יצאתי ב 3000 לפני כשנה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ההבדלים בין חליפת מעצבים (טומי ראלף, נאוטיקה ומפה זה רק מטפס צפונה) לחליפות מותג "עממי" (זארה, קסטרו, רנואר) הם החומרים (צמר הכי שכיח בחליפות יקרות, פוליאסטר וכתנה הכי שכיחים בחליפות זולות יותר), גזרה (יותר אפשרויות בחליפות יקרות) וגימור (תפירה, כפתורים, בטנה וכו').

ברשותך תיקון קל לקטע המודגש, תוכל למצוא צמר גם בחליפות זולות ואת הכותנה\פוליאסטר תמצא בשימוש גם בחליפות יקרות.

השיקול המרכזי לשימוש בסוג בד זה או אחר הוא לרוב תנאי מזג אויר\אקלים, חליפת צמר יכולה להיות סיוט במזג אויר חמים ולכן יהיה עדיף לעשות במצב כזה שימוש בכותנה או כל בד אחר נושם.

ההבדל בין חליפות יקרות לזולות, בין אם ממותגות או בתפירה אצל החייט, זה אכן אותם דברים שרשמת כאשר חשוב לציין שגם כשמדברים על בד מסויים, כותנה למשל, יכולים להיות פערי מחיר בין בדי כותנה שונים, פונקציה של צפיפות הבד, איכות עיבוד וכן הלאה.

מתוקף עיסוקי אני לובש חליפות על בסיס כמעט יומיומי, את כולן אני תופר אצל חייט, זה יוצא יקר משמעותית מהמחירים שצויינו פה אבל החליפות איכותיות מאוד ומחזיקות למשך שנים כך שעבור אלה שמשתמשים בחליפה מעבר ליום החתונה ובתדירות גבוהה הייתי ממליץ לשקול לתפור חליפה ולקנות לפחות 2-3 זוגות מכנסיים כי הם תמיד נהרסים מהר יותר מהג'קט.

מזל טוב!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הערתך מתקבלת, אך כתבתי שכיח ולא מוחלט.

לגבי צמר, הוא דווקא מאוד פופולרי באקלים טרופי, אם איכפת לך מספיק כדי לשקול להכניס אותו למלתחה שלך אז תעשה חיפוש (פורום askandyaboutclothes.com מאוד מגוון כדי שתיקח משם מסקנות).

אני חושב שמיותר להסביר לך על נושא המשקלים/שזירה, אבל ממש יש לזה קטגוריה (בד"כ משתמשים ב-tropical weight).

יש לי ניסיון טוב עם צמר, ונוטה להעדיף אותו.

בקיצור, סומך עלייך שאם מספיק חשוב לך לא להתבשל בחליפה תעשה מחקר על צמר, אולי תמצא שהוא עדיף.

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...