Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז 2016 החדשה הוצגה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יאללה מרוץ חימוש!

ונאמר אמן!

מירוץ חימוש יעשה רק טוב לקטגוריית המשפחתיות בארץ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקרוז הנוכחית כבר עם מנוע טורבו 1.4, לא ראיתי הרבה חברות שמחקות את זה..

למרות שיהיה נחמד אם כן.

נכון אבל כניראה ביגלל שמדובר בקרוז הנוכחית, אבל בכל זאת כעת המנוע שודרג למעל 150 כ"ס ומדובר ברכב חדש ומשודרג, לדעתי המתחרים הישירים לא יכולים להציע לישראלי שמחפש כ"ס ופח לשקל מנוע 1.6 אטמוספרי באותו המחיר.

מקווה שאכן זה יגרום למירוץ חימוש וסוף סוף יציעו לנו גם מבחר מנועים נורמאלי בדגם הבסיסי ולא עגלומטית.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
מרשים כן מרשים, מנוע טורבו 1.4 153 כ''ס כסטנדרט, עיצוב, מערכת מולטימדיה מהמתקדמות ביותר בשוק היום, עיצוב פנים ואיכות, מהגדולות והמרווחות ביותר בקטגוריה.

רכב שצופה הצלחה די ברורה לדעתי.

מזלם שיש להם מישהו שמתרשם מהדבר הזה. עוד לא היה עד עכשיו שום דגם מוצלח של הקרוז ואין סיבה שגם יהיה בעתיד הנראה לעין. יצרן חפיפניק דל טכנולוגיה ועמוס בתקלות.

פורסם
מזלם שיש להם מישהו שמתרשם מהדבר הזה. עוד לא היה עד עכשיו שום דגם מוצלח של הקרוז ואין סיבה שגם יהיה בעתיד הנראה לעין. יצרן חפיפניק דל טכנולוגיה ועמוס בתקלות.

עד עכשיו היה דגם אחד של הקרוז, ואני לא יודע איך קבעת שבעתיד הנראה לעין לא תהיה קרוז מוצלחת.

אני ממש לא מחובבי הקרוז הנוכחית ואף סולד ממנה, אבל תבדוק את עצמך לגבי הטכנולוגיה ושאר הדברים שרשמת.

פורסם

לאחר נסיעת מבחן בקרוז הנוכחית, אני יכול לומר עליה רק מילים טובות, חוץ מנושא צריכת הדלק.

גם אני הגעתי עם דעות קדומות... אבל המנוע 1.4 טורבו עם הנוחות והמרחב של הרכב הזה הם נדירים בקטגוריה.

יונדאי I20

פורסם
העיצוב של הקרוז הקודמת היה אמריקאי ויפה

יפה? עניין של טעם. לפחות יפה יותר מקורולה.

אמריקאי? אולי התכוונת לדרום אמריקאי...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

יש סטיגמה רעה בנוגע לשברולט בפורום הנ"ל, ואני יכול להבין למה (קרוז על כל הסוגים, אבאו, סוניק)

אבל הרכב הנ"ל נראה מעולה, מציע המון ולפחות יש בו סוג של חידוש, אני רק מקווה שהמספרים הם לא רק על הנייר ושהמחיר יהיה שפוי.

כך או כך נראה כאלו ביד 2 אחרי 1-2 שנים בפחות שליש מחיר.

החיסרון הוא ששברולט עם הדגמים האלו, ואפילו החדשים פשוט נראית כמו רכב יפני ודיי מאבדים מהיחודיות של לוק אמריקאי.

הייתי אוהב את המראה של הרכב יותר אם לדוגמא היה מחברה יפנית כלשהי (עדיין מיוצרות בקוריאה?) אבל עצם הידיעה שזו שברולט קצת מבאסת אותי. אפילו המאליבו / אימפלה נראות מעט המזרח רחוק

:p

Opel Adam S 2017

פורסם
אותו דבר אמרו על יונדאי ב 2004 ותראה אותם היום. אין סיבה שהקרוז לא תהיה טובה. השקיעו הרבה זמן בפיתוח שלה, ושברולט מכוונת לאירופה.

שברולט מכוונת לאירופה? זה פשוט לא מדויק. המותג שברולט עומד לנטוש בקרוב מאד את היבשת הקלאסית כך שרק רוסיה רלוונטית באזור...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

גרסת 5 דלתות לקרוז הוצגה.

Chevrolet-Cruze_Hatchback-2017-800-02.jpgChevrolet-Cruze_Hatchback-2017-800-01.jpg

I30 מאחורה מישהו?

לידיעה -http://www.icar.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA_%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98_%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%96_%D7%94%D7%90%D7%A6'%D7%91%D7%A7_%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A4%D7%AA_%D7%91%D7%93%D7%95%D7%A8_%D7%97%D7%93%D7%A9/

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

שילוב של הונדה סיוויק עם יודנאי-קיה. אבל מה? היא נראית הרבה יותר טוב מהדגם היוצא. הרבה יותר טוב.

• תוכן חדש...