Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז 2016 החדשה הוצגה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעניין לראות בשוק הישראלי את הפרשי המחירונים בין קרוז לאסטרה בתור רכבים משומשים לטובת האסטרה, למרות ששניהם חולקים את אותם מכלולים ועולים כמעט אותו דבר כחדשים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מעניין לראות בשוק הישראלי את הפרשי המחירונים בין קרוז לאסטרה בתור רכבים משומשים לטובת האסטרה, למרות ששניהם חולקים את אותם מכלולים ועולים כמעט אותו דבר כחדשים.

אני חושב שתלוי באבזור ועלויות אחזקה, אם מדובר באותו מנוע וגיר כמובן.

ממש כמו הI35 והפורטה.

פורסם

וואו!

משנה לשנה האוטו נהיה יותר יפה.

רכב מדהים,מחכה לראות אותו כבר על הכבישים (רק לי מזכיר קצת מהצד יונדאי I35/I40?)

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם
וואו!

משנה לשנה האוטו נהיה יותר יפה.

רכב מדהים,מחכה לראות אותו כבר על הכבישים (רק לי מזכיר קצת מהצד יונדאי I35/I40?)

לגמרי קו חלונות של הI40 (אישית מאוד אוהב את הסגנון הזה)

%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98%20%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%96%20%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94%204.jpg

2013_hyundai_i40_sedan_australian_road_test_review_04-0130-m:610x450.jpg

פורסם

גם מנוע גודש הרבה יותר חזק ביחס ל1.6 האטמוספירי, גם 113 ק"ג קלה יותר, גיר נורמלי 6 הילוכים, מולטימדיה מתקדמת...

נראה כמו קפיצת מדרגה ביחס לקודמת, נחכה למבחני דרך בארה"ב.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)

כיצד לדעתכם הקרוז הזו תשפיע על היצא המנועים של המתחרים בקטגוריה שלרוב מסתפקים במנועים חלשים בהרבה?

האם זה יאלץ אותם לצייד את המכוניות במנועים משודרגים או בכל זאת ישארו על 1.5~1.6 אטמוספרי?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

יפיפיה לדעתי, בעיקר מקדימה.

כיצד לדעתכם הקרוז הזו תשפיע על היצא המנועים של המתחרים בקטגוריה שלרוב מסתפקים במנועים חלשים בהרבה?

האם זה יאלץ אותם לצייד את המכוניות במנועים משודרגים או בכל זאת ישארו על 1.5~1.6 אטמוספרי?

הקרוז הנוכחית כבר עם מנוע טורבו 1.4, לא ראיתי הרבה חברות שמחקות את זה..

למרות שיהיה נחמד אם כן.

• תוכן חדש...