Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה למכון בדיקה, באיזור חיפה צק פוסט

hary19
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

האם למישהו יש המלצה למכון בדיקה ספציפי באיזור חיפה - הצק פוסט?

ובכלל - אני מדבר כחסר ניסיון בתחום, מהי האינדקציה למכון "טוב"

תודה ושבוע טוב!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דווקה לא ממש אהבתי איך הם עושים את הבדיקה שמה, כי הם לא עושים בדיקה קומפרסיה.

דעתי האישית מכון בדיקה=מכון בדיחה, הכי טוב לבדוק את הרכב במוסך אם פחח ומכונאי שאתה מכיר, אך לא כל מוסך מסכים לזה.

טיפ, לא משנה איזה מכון/מוסך תיבחר, תברר לפני זה שיעשו לך בדיקת קומפרסיה של כל צלינדר בניפר, המכונה שמחברים למצבר ודוחפים צינורית במקום שבודקים את השמן זה בדיחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הם בודקים כמו כל השאר. גם מריצים את הרכב על דיינו (בדיקה אשר באמת אומרת כמה הרכב שווה). מוציאים דו"ח ארוך עם עמוד לכל מערכת, כולל סטיה של מד המהירות ודברים איזוטריים אחרים.

כשמכרתי רכב אחר, הקונה לקח את הרכב למ.מ.מ במפרץ. הבדיקה הייתה בדיחה - 10 דקות כולל הסיבוב של הבוחן. ודוח על חצי עמוד ממכונת דפוס מהמאה ה20.

משכנתא זה קל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא ב-מ.מ.מ. יש לי ניסיון מעולה. גם בתור מוכר וגם בתור קונה. זאת ההמלצה שלי.

גם בקומפיוטסט יצא לי להיות כמה וכמה פעמים, גם בתור מוכר וגם בתור קונה, וגם שם יצאתי הייתי מרוצה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דיי סולד ממכוני בדיקה באיזור הצ׳ק פוסט משום שרוב המגרשים והסוחרים עובדים באיזור ותמיד עולות חששות ל״סחבקיות״ בינהם. מה אתם חושבים, מוצדק?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני קונה מסוחר (טרייד מוביל) האם כדאי לשלב גם בדיקה של מוסך וגם בדיקה של מכון בדיקה רשמי?

לפי הארכיון בפורום, היה בעבר המלצה מאוד חמה על מ.מ.מ בצק פוסט ( קישור )

לגבי מוסך - חשבתי על מוסך מורשה אוטו טק שנמצא ממש באיזור,

מה דעתכם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...