Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האיטלקים עושים הכל אחרת משאר העולם-יש להם את הקצב שלהם ואת יעדי המכירות שלהם.

אלפא זו לא חברה ״נורמלית״-לטוב ולרע [emoji1]

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הריווחיות נובעת מג'יפ ודודג', בטח לא משום דבר שקשור לאלפא. הצלחה זה לשים את הרכב הספציפי הזה באולמות התצוגה ולהתחיל למכור ובזה הם נכשלים כשלון חרוץ. כשלון עד לגבהים כאלה, שכלל לא נראה לי שתשווק אי פעם, סתם ספין תקשורתי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני ממש מקווה שאתה טועה. זה רכב שמאוד הייתי שמח לראות בכבישי הארץ ועוד יותר שמח לקחת אחד עבורי ולהעביר את הVRS לאישתי.

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

גם אני מקווה שאני טועה.

כל שבוע אלפא יוצאת בהודעה אחרת שגורמת לי לאבד תיקווה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

על איזה שנה אתה מדבר ;-)

שאלה לספורטיבו

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא נשברים מ-2009 (מועד ההצגה המקורי לפי תכנית החומש של מוסוליני, כנראה), אבל אני עם amiger - מה שמרקיונה אומר - check, then double-check.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתם מתמקדים בתאריך היצור ומפספסים את מה שנאמר לגבי העיכובים, שכנראה היה נכון לאורך כל הדרך:

The series production of the Alfa Romeo Giulia starts in Cassino on March 14th. This is official news as Marchionne announced so himself during a staff meeting at the plant in the province of Frosinone. Production start in March was the target anyway, but it is said that FCA had originally scheduled to start two weeks later. Given the fact that postponement (little as it may be) by Alfa Romeo is always given a lot of attention on the internet, hopefully this will get every bit as much publicity.

The delays in recent months were admitted by FCA, but the Italian manufacturer also claims that people need to understand this given the enormous task at hand. Insiders meanwhile claim that these delays were partly due to the time-consuming process of making good arrangements with suppliers. Starting February 23th some 30 cars a day shall be produced as a test.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

זה הגיוני שרכב שהופיע יש מאין ופותח בזמן שיא יסבול מעיכובים, אבל מה שחשוב שבעוד פחות משבוע המפעל יתחיל לייצר ג'וליות, ובעוד פחות מחודש יתחיל הייצור הסדרתי.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

העיקר ש-FCA הכחישו...

מה שבטוח, צריך ביצים משיש לקנות ג'וליה מהסדרה הראשונה. שעטנז של ספקים, זמן פיתוח מואץ(מדי?), פסי יצור בוסריים. עם כל הרצון לראות את המכונית הזו מצליחה, יש לי הרגשה שהלקוחות הראשונים יזכו לרגשות אמפטיה מבעלי פלואנס...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הם הכחישו את העיכוב ואכן עמדו בזמן. מה היה בדרך? פחות רלוונטי...

לגבי אמינותה הצפויה, זה לא חייב להיות כפי שתיארת, בסופו של עניין האצת תהליך הפיתוח התאפשרה בעיקר בזכות הסרה של חסמים ביורוקרטיים הקיימים בכל ארגון גדול.

שעטנז של ספקים - היה צורך בתיאום, נראה שזה כבר מאחורינו.

פסי ייצור בוסריים - לא ברור עד כמה זו בעיה. בסה"כ המפעל חדיש וכנראה נבנה בסטנדרטים גבוהים.

נחיה ונראה...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...