Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יופי. ההבדל הגדול הוא שהדחיות האינסופיות שלהם היו בגלל רצון להתאים את הג׳וליה לשוק האמריקאי, לא לישראלי. כשלון בארצות הברית זה כשלון כולל.

ויש אבארת׳ ופיאט. ה 500 דווקא מצליחה לא רע.

הנקודה היא שגם פיאט לא הייתה מותג מוכר, והנה עובדה, מוכרים.

לצטט את גדול מערבוני הספגטי בשרשור איטלקי, שאפו!

האוסקר בדרך.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלפא היא לא אקזוטיקה איטלקית. צאו מהסרט.

אני חבר פה בכמה קבוצות חובבי רכב. רק הקהל הממש מבוגר מכיר את המותג ורוב הזכרונות שלהם רעים. אני לא אומר שהם ייכשלו, כי אני לא יודע, אבל קל זה לא יהיה.

emotion of motion

פורסם

בטח לא מול התדמית של ב.מ.וו/ מרצדס ומול האמינות של לקסוס/ אינפיניטי אבל נאחל להם הצלחה במכירות, רק שיתחילו כבר...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הנקודה היא שגם פיאט לא הייתה מותג מוכר, והנה עובדה, מוכרים.

פיאט מכרה תקופה לא קצרה את ה 131 (שנקראה בראבה) ואת הריטמו, כמו גם ה X1\9, כך שקשה להגיד שהיא לא היתה מותג מוכר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אלפא היא לא אקזוטיקה איטלקית. צאו מהסרט.

אני חבר פה בכמה קבוצות חובבי רכב. רק הקהל הממש מבוגר מכיר את המותג ורוב הזכרונות שלהם רעים. אני לא אומר שהם ייכשלו, כי אני לא יודע, אבל קל זה לא יהיה.

סליחה, אבל מאיפה באמריקה אתה בדיוק כותב אם מותר לחטט ? אני לא מתיימר להכיר אמריקנים כמוך, אבל מהמעט שכן יוצא לי יש לחלקם, לפחות אוהבי המכוניות שביניהם, פינה חמה בלב למותג הזה ולא רק לאלו שחיו בזמנו של הנרי פורד סניור.
פורסם

לוס אנג׳לס. לפני שבוע הלכנו לתערוכת LA. אף אחד לא הבין את ההתלהבות שלי ללכת לראות את הג׳וליה. מתוך קבוצה של 18 אנשים שהלכנו, רק אחד הכיר את המותג, בחור בגיל פרישה, ישראלי בעברו.

רוב האנשים פה חובבי רכב במידה זו או אחרת. כלומר, חלק מאוד גדול מהאנשים בעבודה הלכו לתערוכה הזאת. אף אחד מהם לא שמע על אלפא רומאו. רוצה לנחש כמה BMW, מרצדס ואודי יש בחניון של העבודה?

emotion of motion

פורסם

רועי, מאיפה לדעתך אמריקאים אמורים להכיר את אלפא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

^

מפה:

21351614905_7d30ea67da_b.jpg

או מפה:

21326080346_a8f7008cba_b.jpg

אולי גם מפה:

21029037113_10d64639bf_b.jpg

אבל זה נכון שהם צריכים להיות "זקנים", ואלו שאני מכיר שזוכר אות האלפות הללו , לא זוכר אותן בחיבה.

פורסם

ככה זה נראה, לא שבדקתי מספרים. יש פה 500 חשמלית ב 100$ לחודש ורגילה אפילו בפחות.

מרצדס מאוד אגרסיביים פה עם הליסינג כרגע, ראיתי C class ב 400$ לחודש. לא קל להתחרות בזה.

emotion of motion

פורסם

בעייתם הגדולה של פיאט ואלפא, כמו גם היצרנים הצרפתיים, היתה קושי בפיזור סוכנויות ברחבי ארה"ב, ובלא מעט מדינות פשוט לא נכחו.

היצרנים הגרמניים בנו רשת סוכנויות ומרכזי שירות, ולא היתה מדינה בה לא נכחו, והם מרוויחים מכך עד היום.

פיאט ואלפא השקיעו לא מעט מאמצים ומשאבים על מנת להתאים את המכוניות לקהל האמריקאי - פיאט פיתחה מערכת מיזוג אוויר מתקדמת יחסית עבור הריטמו וה 131, הזרקת דלק אלקטרונית על מנת לעמוד בתקני זיהום האוויר המחמירים ללא פגיעה בהספק ועוד.

אלפא השתילו באלפטא תיבה אוטומטית שלא הוצעה כלל בשוק האירופאי, ובהתחשב במיקום התיבה זו היתה משימה הנדסית לא זולה כלל.

פורסם

^ כל זה לא מאוד רלוונטי להיום.

הג'וליה תוכננה מראש כדי להצליח גם בשוק האמריקאי. לגבי רשת סוכנויות: יש להם רשת ענקית (קרייזלר). אז אמנם אלפא תקבל אולם נפרד, אבל יותר קל לבנות רשת כשיש לך כבר רשת קיימת.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

בשל העובדה הזו אני הרבה יותר אופטימי לגבי סיכויי הצלחתה.

להקים רשת שיווק נפרדת לגמרי, הכוללת מוסכים, זו משימה בלתי אפשרית בעליל, בוודאי בהתחשב בצפי המכירות, אך הצמידות לקרייזלר יכולה לגרום לכל האופרציה להפוך לפשוטה בהרבה.

אם האמריקאים יקנו או לא, ימים יגידו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...