Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל ה"יציאות נחמדות מאד" היו (כמעט) תמיד מכוניות קטנות, והן היו הבסיס שלהם.

ברור שקשה להבנות על דגם מצליח, גם אם הוא בן 8 ועל סופר מיני בת 10 (!), ועוד לצפות להצלחה.

גם באירופה ירד מאד חלקה של פיאט בשוק, ועל פניו זה נעשה במודע.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה הקשר לאבזור? הגיבלי והקואטרופורטה מכוניות חדשות לחלוטין

הקשר הוא שזו התלונה שאני שומע הכי הרבה. זה גורם לדגמים שלהם להיתפס כמיושנים. האמת שגם אני, שעוכב יחסית, מופתע שהקוואטרופורטה הוצגה ב 2013.

הגיבלי לא מרשימה במיוחד בכמעט שום פרמטר וזה פספוס. מה שכן, מזראטי ב 600$ בחודש זה מאוד קורץ.

emotion of motion

פורסם

למה רכב שאינו מרשים באף פרמטר, כהגדרתך, קורץ לך?

אגב, אני כן יכול לחשוב על כמה פרמטרים: עיצוב, ניהוג, חומרים ויוקרה בתא הנוסעים, צליל.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
הקשר הוא שזו התלונה שאני שומע הכי הרבה. זה גורם לדגמים שלהם להיתפס כמיושנים. האמת שגם אני, שעוכב יחסית, מופתע שהקוואטרופורטה הוצגה ב 2013.

הגיבלי לא מרשימה במיוחד בכמעט שום פרמטר וזה פספוס. מה שכן, מזראטי ב 600$ בחודש זה מאוד קורץ.

אבזור גורם לרכב להתפס כמיושן?

נו שוין.

בכל מקרה זה כמובן לא נכון כי המכוניות חדשות לחלוטין.

פורסם

אם מערכת בלימה חשמלית תיהיה דומה לזו של מרצדס זה יהיה נפלא. היה לי רכב עם מערכת כזאת וזה באמת עבד מדהים, המערכת ידעה לחלק כוחות בלימה לא רק בין סרנים, אלא גם בין גלגלים. שלא לדבר על זה שהיא עזרה בפקקים ולחצה לבד על הברקס, לא היו ויברציות בדוושה בבלימות חזקות, המערכת ידעה לזהות מצב חירום ולהגביר את הבלימה מעבר ללחיצה.

אני בעד מערכת בלימה כזאת. מקווה שהיא תיהיה גם בדגמים הבסיסיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נו, חלאס להקפיץ סתם!

כל פעם אני נכנס עם ציפייה לפגוש את הרכב, וכל פעם זה איזה עדכון על משהו שמישהו אמר באיזה בלוג על צבע הוונטיל...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

ובינתיים, עוד ועוד אנשים בעולם משתעממים בזמן שהם מחכים לג'וליה, ומרנדרים אותה בכל מיני ורסיות הזויות.

קבלו את הג'וליה פיקאפ!

Alfa Romeo Giulia QV Pickup Truck.jpg

עריכה אחרונה על ידי DJI

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בטוח מישהו אוסטרלי, נראה כמו הכלאת חזית של ג'וליה עם איזה ute אקראי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הרביעי יהיה כמו בסרט "מת לצעוק" [emoji16]

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...