Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכונית היחידה של סקודה שהייתי שוקל לייבא, היא הראפיד 136 קופה, משנת 84' ואילך.

באותה שנה קיבלו כל מכוניות סקודה מיתלה אחורי נפרד, והתנהגות הכביש שופרה מאד.

בנוסף, הראפיד משתמשת במנוע זהה לזה של הפייבוריט שהיתה נפוצה בארץ, כך שזמינות החלפים תהייה טובה יחסית.

יחסית למכוניות מזרח אירופאיות, תמיד הסקודות היו טובות יחסית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
חן סתם עניין אותי עם יש למכירה רפיד 136. אבל מצאתי את זה. אולי יש מי שיכול להסביר מה הקשר בין מצתים לבחורה עם חזיה?

http://www.ebay.com/itm/SKODA-RAPID-1-3-136-Taper-Seat-Plugs-89-90-NGK-STANDARD-SPARK-PLUGS-x-4-BP7EFS-/380948130652?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item58b2472b5c

מצתים מבעירים את המנוע. בחורה עם חזייה מבעירה את הגבר!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

הרכב הזה שהעלית קישור שלו,

נראה יפה מאד, לטעמי כמובן.

אשמח אם תייבא אותו :-)

Skoda_VOS_government_armored_special_als_Limousine_in_Prague_1363637882.jpg

אבל באחד הקישורים שלך מצאתי את התמונה הבאה,

האם זה דגם שיוצר כך באופן מקורי? או שזה אילתור?

הגגון שנמשך לאחור מזכיר לי קצת את האילתור שעשו בארץ לווספה 400. (היו זמנים...)

1971-Citroen-2CV-Hoffman-For-Sale-Front.jpg

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

יש לי סקודה מאוד מאוד נדירה משנת 1941 ובמצב שמור מאוד, אבל להוציא אותה מהמקום שבו היא נמצאת , זה יותר קשה מיבוא ..

פורסם
יש לי סקודה מאוד מאוד נדירה משנת 1941 ובמצב שמור מאוד, אבל להוציא אותה מהמקום שבו היא נמצאת , זה יותר קשה מיבוא ..

היא בפורט נוקס?

פורסם

קניתי אותה לפני 4 שנים והיא נמצאת בחניה מתחת לבנין , ועם השנים שתלו שם עצים שחוסמים את האפשרות להוציא את הרכב.

ויש שכנה קשישה עקשנית שלא מוכנה לשמוע על אפשרות להזיז את העצים (הם בשטח שלה) הצעתי לה סכום מאוד מכובד וזה לדבר לקיר, בעלה של הקשישה דווקא לא מתנגד .

מפה לשם אני ממתין כמה שנים שתואיל בטובה למות ... אבל כמו שאומרים ״היא תקבור עוד את כולנו״

פורסם

החניה היא שלך בטאבו? איך היא יכולה לחסום חניה פרטית שלך?

במידה וזו חניה פרטית ששייכת לך, אתה יכול לדעתי לחייב אותה להזיז את העצים.

פורסם (נערך)

מבחינה חוקית אין אפשרות לחייב אותה , הרכב חונה מתחת לבניין על עמודים(לא חנייה מסודרת ומוכרת) ומהכניסה שהכניסו את הרכב לפני כמה עשורים נבנה בניין , ואותה גברת גרה בבניין עורפי ורק דרכה אפשר להוציא את הרכב , או לחלופין לנסר אותו וזה לא בא בחשבון .

עריכה אחרונה על ידי אסף22
פורסם

אפשר לפחות תמונות של הרכב? נשמע מאוד מעניין

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...