Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק קצת הקדמה , שמי ליאל ואני בן 19 , בגלל החלטתי ללמוד לטפל ברכב שלי כדי שבעתיד אוכל לעסוק בזה , החלטתי לטפל בעיה הראשונה ברכב שלי .

מדובר ברנו מגאן 2001 דור ראשון , 170000 ק"מ , צרפתי לא האוטו הראשון שמתאים ללמידה :) .

אבל בכל זאת מעוניין לתקן זאת בעצמי , ואם יש מישהו באזור רחובות שיוכל לתת יד או הצעה הכל התקבל בברכה.

לעניינו ,

מדחס מזגן לדעתי לא עובד , ברגע שאני לוחץ על כפתור A/C איני שומע אותו נכנס לפעולה מתא המנוע .

המאוורר נכנס לפעולה , ומגיע האוויר לתא הנוסעים אך אם זאת לא קר :) .

חשבתי לחפש פירוקיות מדחס , אבל אני רוצה לשלול בוודאות שזה המדחס או לא רק פיוז , חפשתי ספר רכב

לרכב ולא מצאתי באינטרנט .

עזרות התקבלו בברכה .

פורסם

זה יכול להיות מחוסר גז.

כשיש חוסר משמעותי, מדחס לא יפעל.

מה הרקע לבעיה? עבד טוב והפסיק או שקודם קירר חלש?

פורסם

לפני שמחליפים מדחס, בודקים האם יש בכלל גז במערכת.

כאשר הגז בורח, מנגנון ההגנה על מדחס לא נותן למדחס להכנס לפעולה. אם אין גז, צריך לחפש מקור הדליפה - עניין לא פשוט ודורש ציוד מיוחד.

בקיצור, עם כל הרצון לתקן לבד, כדאי מאוד לגשת למזגניסט טוב לצורך אבחון.

כמובן, צריך לבדוק את הפיוז של המזגן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קניתי את הרכב לפני כ-5 חודשים , בתחילת החורף , המוכר אמר שהוחלף מדחס לפני כ10 חודש ,

ברוב טיפשותי לא הדלקתי אותו בזמן החורף או לא טרחתי לבדוק .

אם אין גז מדחס לא ייכנס לפעולה , יכול להיות שתהיי דליפה ? ואם כן אוכל לבדוק אותה בעצמי או אאלץ

לבדוק עם בעל מקצוע (מעוניין לנסות בעצמי , אך אם צריך מכשירים מיוחדים לכך התייעץ עם בעל מקצוע).

פורסם

הדבר היחיד שאתה יכול לבדוק בעמצך זה סימני נזילה של קרר כי בדרך כלל יוצא גם שמן וללחוץ על הונטיל לראות אם יוצא בכלל קרר ממנו.

כל השאר זה אבחון ותיקון במוסך עם ציוד למיזוג אויר.

• תוכן חדש...