Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העיצוב יפה אבל היא לא תתחרה באודי ובב.מ.וו.

ככה עושים הצגת בכורה לספינת הדגל של קאדילק?! עם דיפונים דמויי עץ שאפילו ביוטיוב נראים זולים.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה בליל מותגים! טירוף.. כולם פעילים?

מותגים (של רכבים פרטיים) פעילים של GM זה קאדילק, ביואיק, שברולט, אופל, ווקסהול, הולדן, סוזוקי וwueling (שת"פ עם ממשלה סינית).

ביואיק נמצאת בסולם היוקרה בין שברולט לקאדילק. לדעתי מותג מיותר שאפשר לסגור.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתור פריק של הקאדילאק החדשות ושמרייר כשאני רואה ATS או CTS חדשה, זה די מאכזב.

אל תרייר, ה- ATS היא לא יותר מאשר נפילה מוטורית שמתיימרת לתת פייט לגרמניות ובפועל מדובר ברכב ברמה של קבוצת כדורגל מהליגה למקומות עבודה - שמנסה להתמודד בגביע המדינה עם קבוצה מליגת העל.

סתם אוטו.

פורסם

ניראה רכב מרשים , השאלה איך הוא באמת נוסע , איך האיכות , תצרוכת דלק ואחזקה שוטפת .

בכל מקרה , אם הזכירו פה בהתחלה את כל קונצרן ה-GM, אז רציתי לשאול האם גם לינקולן שייכת להם או שזה יצרן אמריקאי בפני עצמו ?

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

נראית מעולה ! ופה בערך נגמר הקטע החיובי של הרכב. האינטיריור נראה כמו שברולט אימפלה מבחינת החומרים. גם בסדרה 5 ובe קלאס הקאדילק לא תוכל להתחרות. אבל המראה שלה ממש יפה בעיניי.

פורסם
העיצוב יפה אבל היא לא תתחרה באודי ובב.מ.וו.

ככה עושים הצגת בכורה לספינת הדגל של קאדילק?! עם דיפונים דמויי עץ שאפילו ביוטיוב נראים זולים.

לא הבנתי איך הסקת שהדיפונים אינם מעץ אמיתי.

גם הדיפונים בלקסוס נראים ככה, והם מעץ אמיתי למהדרין.

אדרבה, הם נראים ככה בשל גילוף והברשת-יתר

פורסם
אל תרייר, ה- ATS היא לא יותר מאשר נפילה מוטורית שמתיימרת לתת פייט לגרמניות ובפועל מדובר ברכב ברמה של קבוצת כדורגל מהליגה למקומות עבודה - שמנסה להתמודד בגביע המדינה עם קבוצה מליגת העל.

סתם אוטו.

לא נהגתי בה, אבל לפי כל הביקורות בלי יוצאת מן הכלל שקראתי, מדובר ברכב שנותן פייט לבמו 3 מבחינת התנהגות, ויש אומרים שאף עוקף אותה בסיבוב בעניין זה.

תכונה זו, פלוס הפינוקים המסורתיים של קאדילק, לא ממש מאפשרים לך לקרוא לרכב הזה ״סתם אוטו״.

פורסם

נהגתי על הרכב הזה ונהגתי על ב.מ.וו סדרה 3, אודי A3, ב.מ.וו סדרה 1, אלפא גולייטה ועוד ועוד.

בכל אחד מכלי הרכב האלה אני אשאיר אבק לנהג הקאדילק, התחרות מתקיימת רק בראש של המפרסמים ואולי אצל כתבי רכב שזכו לאירוח נדיב במיוחד.

פורסם

ייתכן שאתה צודק, ייתכן שלא.

יש כאן משתמש בשם 504 או משהו כזה, שטען שהיה מעדיף את הקאדילק על כל המתחרות.

אולי הוא יוכל לשפוך מעט אור על הנושא?

פורסם
לא הבנתי איך הסקת שהדיפונים אינם מעץ אמיתי.

גם הדיפונים בלקסוס נראים ככה, והם מעץ אמיתי למהדרין.

אדרבה, הם נראים ככה בשל גילוף והברשת-יתר

לא הסקתי, בהחלט ייתכן שמדובר בעץ אמיתי. זה פשוט נראה זול.

פורסם

אף פעם לא הייתי חובב של העץ המבריק שכבר נראה ממש כמו פלסטיק. משהו בעיבוד שעושים לו בתחום הרכב מוציא ממנו את היופי כחומר ( כן גם ב S-CLASS). דווקא לדעתי כן צריך להרגיש את הטקסטורה, הבליטות, העיקולים. לדעתי זה מוסיף עומק לעיצוב.

פורסם
נהגתי על הרכב הזה ונהגתי על ב.מ.וו סדרה 3, אודי A3, ב.מ.וו סדרה 1, אלפא גולייטה ועוד ועוד.

בכל אחד מכלי הרכב האלה אני אשאיר אבק לנהג הקאדילק, התחרות מתקיימת רק בראש של המפרסמים ואולי אצל כתבי רכב שזכו לאירוח נדיב במיוחד.

דורקי..

רק תבחר יום בשבוע. עם ITUNE ו F1 EAGLE בלבד אני נותן בראש ל 335 בנס הרים, אז..

...CASKA for life

פורסם

ביררתי פרטים נוספים על הרכב הזה והתאכזבתי קשות. הרכב יוצע בגירסא הבכירה עם מנוע V6 3 ליטר, כאשר המתחרות מבית אודי, מרצדס ובמוו מצעים עם מנועים 8 ו12 צילינדר. למעשה הרכב לא מהווה תחרות לשלושת היצרנים הגרמנייםפ בכלל.

חבל מאוד, ניראה יפה מבחוץ. אם הרכב יוצע במחיר מתחת לסדרה E וחברות לקטגוריה, אז "יש בזה משהו", אחרת עוד כישלון. עם כל הכבוד למנועי טורבו, 6 צילינדר לגירסת הדגל זה מאכזב. אם היה לי את הממון אפילו לא הייתי מסתכל בכיוון הזה. רכב דגל אמריקאי ללא V8?

אם כבר, הייתי הולך על טנדר דודג' RAM, גם יותר זול וגם מנוע יותר מענין - דיזל של קמינס 6 טורי (הרבה יותר טוב מV6) וגם בטח הרכב יהיה יותר זול בהמון. נכון שהטנדר כביכול לא קשור לקטגוריה, אבל לפחות נשארה לו הרוח האמריקאית האמיתית. עם V6 טורבו, זה רכב אירופאי בדיאטה, אבל בטח לא אמריקאי.

ולי עוד הייתה תקווה שיהיה מנוע אמריקאי אמיתי לרכב הזה ועוד גודש. :(

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...