Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבודי מאוד יפה,נראת מרשימה ואלגנטית,אני בטוח שהמנועים ההיו גם הם בליגה של הגרמניות,אבל הקדילאק נופלת בצניחה חופשית בתא הנוסעים שנראה רחוק שנות אור ממרצדס אודי או יגואר ,כאשר הוא חסר תחכום,עידון,משטחים לא שווים וחומרים זולים בחלק מהמקומות.

בקיצור תא נוסעים של סאדן ב30-40 אלף דולר,לא 100 אלף דולר.

Porsche 944 turbo

פורסם

מישהו יכול לעשות קצת סדר בכל בלאגן המותגים של GM? היכן קאדילק ממוצבת ביחס לביואיק והיכן היא מתבדלת ממנה? למה ביואיק לא נמכרת יותר בארץ?

:idea:
פורסם

למיטב ידיעתי ביואיק עדיין נמכרת בישראל, אחד השווקים הבודדים בהם היא עדיין נמכרת, בנוסף לסין וארה"ב.

עקרונית ביואיק זה מותג ביניים בין קאדילק היוקרתית יותר ושברולט העממית יותר, מין חצי יוקרה.

ולא, רוב המותגים שציין פרנקוס לא פעילים יותר, אגב פרנקוס שכחת את GMC

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

במבט שני נראה שאכן מאז מאי 2014 ביואיק לא מסרו ולו רכב אחד

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

נהגתי באלדורדו שנת 1996 והיא הייתה מאוד רכה. אני מקווה שגם הרכב הזה יהיה רך באותה מידה.

פעם לקאדי היה גימיק של הנעה קדמית ועכשיו הם מיישרים קו עם הגרמניות.

הבודי יפה מאוד, החזית פחות, לא אוהב את ה"דמעות" של הפנסים שעוברים לפגוש. זה גם ממש לא פרקטי.

למען האמת לא התרשמתי ממה שראיתי בסירטונים, את הפנים לא אהבתי בכלל. מעדיף את הדבר האמיתי ולא משהו שמנסה להתחכות אחריו. אני רוצה S קלאס. פעם לרכבים אמראיים היה אופי ייחודי, הם היו רכים בטירוף עם מנועים גדולים וממדים ענקיים. עכשיו הם עושים שימוש במנועי טורבו קטנים, מנסים לכייל רת השלדה להתנהגות גרמנית, כמו הATS למשל.

במילים אחרות, לא רואה סיבה שמישהו מחובבי המותגים הגרמניים יסתכל אפילו לכיוון של הקאדי. לא התרשמתי, במיוחד שלבודי בחלק האחורי יש את הקוים של היגואר.

בסגמנט הזה כדי להצליח

צריך משהו מעבר לפיצ'רים שווי ערך למתחרות, צריך משהו ייחודי באופי. למשל מרצדס היא רכב באולטימטיבי לנהיגה על ידי נהג פרטי וכל הכיף הוא במושב האחורי. בימר לאומת זאת היא יותר מכוונת לנהג. אודי מציעה רמת הקפדה גבוהה ביותר וניהוג, מערכת QUATRO שהיא חובה ברכב כזה בגלל שהיא אודי (אפילו שיש דגמים בלי, זה כמו להרגיש עם וללכת בלי).

לקסוס -אמין בטירוף, אבל לפי הביקורות שקראתי הוא די מאחור לאומת המתחרות הגרמניות.

יגואר - היה פעם שונה מכל האדר. היום? אני לא עוקב אחרי המותג ולא יודע מה הם מצעים.

רולס רויס - זה כבר הטופ של הנוחות. ובנטלי זה עבור אלה שרוצים להיות בטופ ולהנות ממנועים חזקים במיוחד (לא הייתי מתנגד לאחת כזאת).

קאדי? לפי הסירטונים שבשרשור הזה, היא עדיין לא שם.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מתחרה לאאודי A8? ולבמוו סידרה 7?? מי חי בסרט שמבחינת איכות זה יתחרה? זה כמו הסינים שמעתיקים מכוניות כמו מטורפים מאירופה.

כמות הפלסטיקה הגרועה שהם דוחסים במכוניות האלו מספיק מבישה כדי למנוע משימוש השם של המותג הזה באותו משפט כמו אאודי ובמוו.

אני בכלל לא יודע אם במוו ואאודי הם באותה רמה אבל לפחות הם יותר קרובים מאשר הבושה המוטורית הזאת.

8)
פורסם

איזה הגזמות.

״זוועה מוטורית״ - נשמע שאתה רגיל לרולס רויס פאנטום.

לדעתי האינטריור דווקא יפה ומרשים, הסגנון אמריקאי ו׳גדול׳, החומרים לפי הסרטון אכן לא איכותיים כמו הגרמניות אבל זה עוד יכול להשתנות, וגם אם לא - לא מדובר על חומרים של ניסאן אלמרה. בסה״כ מדובר כאן על קצת יותר פלסטיק רך מאשר בגרמניות (כן, גם ב-s class יש פלסטיק במקומות מסוימים), אבל לעומת זאת יש כאן כנראה יותר עץ ועור וכרום מבגרמניות.

לעניין הרכות - אני משער שברכב הזה, בניגוד לדגמים הקטנים יותר, קאדילק ידבקו ביתרון שאפיין אותם פעם ויעשו את הרכב נוח במיוחד, גם אם לא מתנדנד כספינה.

צריך גם לקחת בחשבון שהרכב הזה יתומחר כנראה במחיר נמוך מהגרמניות - כמו בדגמים הקטנים יותר.

עוד דבר שצריך לקחת בחשבון - קאדילק היום כמעט לא נופלים מלקסוס ברמת האמינות, וניתן לראות את זה בכל הסקרים. אני מהמר שהרכב הזה יהיה אמין הרבה יותר מכל הגרמניות.

בסופו של דבר, הרכב הזה מציע חבילה ייחודית - גודל, מראה אמריקאי ומרשים במיוחד, פינוק וגם - משקל נמוך במיוחד שכנראה יביא לביצועים מעולים.

אולי רכב שיתחיל עדנה מחודשת (כלומר - עוד יותר מזו שכבר החלה) אצל ג׳נרל מוטורס.

פורסם
ביואיק אולי קיימת על הנייר בארץ (נכון לכתיבת שורה זו). בפועל, היא לא מוכרת דבר למיטב ידיעתי.

ג'נרל מוטורס החליטו למקד את ביואיק בארה"ב וסין.

במקום ביואיק לה קרוס, ישראל קיבלה את האימפלה החדשה.

מה שמעניין זה שב-2006 החל הייבוא של הלה קרוס במקום האימפלה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נראה שאיכות החומרים בפנים ברמה של משפחתית ממוצעת. הפדלים מאחורי ההגה בלויים, פלסטיק זול שצובר טביעות אצבע במסך מרכזי וזה רק מה שאפשר לראות מהסרטון. לא הייתי משווה את זה לBMW, מקסימום לפורד.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...