Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש ג'אנטים 18" או 17" ללאון 2011 .

בכל מקום שאני פונה יש את הג'אנטים מהיצרנים המוכרים ( momo/ O.Z / Borbet ) ויש את מחלקת הג'אנטים עלומי שם (גם בחנויות המכובדות).

הג'אנטים מהיצרנים המוכרים מתחילים ב 3600 וצפונה .

הג'אנטים עלומי שם אפשר למצא מקצת מתחת ל 2000 ש"ח .

כיוון שאני לא בדיוק חורך את כבישי נס הרים , פחות חשובה לי ההתנהגות על המגבלות ויותר הפאן הבטיחותי , יש מה להיות מודאג מהג'אנטים עלומי שם? האם הם לא עומדים בתקנים?

איזה חסרונות יש להם ?

בהתחלה חיפשתי רק ג'אנטים מהיצרנים המוכרים , אבל המחיר הגבוה (כפול ) גורם לי להסס.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור אחד שמכיר את התחום מקרוב אני יכול להגיד לך כמה דברים:

1. אין שום בעיה בטיחותית עם ג'אנטים סיניים.

2. אם רק אנשים היו יודעים כמה ג'אנטים סיניים יש על הכביש (גם ברכבים חדשים מהסוכנות) הם היו מתחילים לחשוב אחרת לגביהם.

3. לי אישית יש על הלאון הנוכחית ג'אנטים סיניים 18 אינץ' וגם על הקופרה הקודמת היו לי ג'אנטים סיניים 17 אינץ' ולא הייתה לי מעולם בעיה איתם.

4. גם על הלאון הבאה שלי כנראה יהיו ג'אנטים סיניים...

פורסם

יש לא מעט בעיות עם ג׳אנטים כאלו. בדרך כלל היציקה אינה איכותית ויש פגמים (חורים) בתוך הג׳אנט עצמו, כך שיש רעידות מאוד מורגשות בנסיעה מהירה (אפילו במהירות בינעירונית מינימלית) וזה משהו שאי אפשר לתקן. כ״כ אתה לא יודע ממה הסגסוגת מורכבת ויכול למצוא את עצמך במצב שמכה קטנה במדרכה סדקה לך ג׳אנט.

למרות ההוצאה הגדולה, אם בחרת לקנות ג׳אנטים חשוב שהם יהיו מפירמה מוכרת, וגם אז כדאי לחפש את אלו שמיוצרים ביציקת לחץ, אם כי אפשר להיות רגועים גם ביציקה רגילה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
סוטה קצת מהנושא: מכירים מקום שאפשר לקנות ג'אנטים מקטגוריית ה"סיניים" והוא מומלץ?

תנסה ברשת Check-Up יש להם מבחר טוב והשירות מקצועי וטוב (בסניף פולג לפחות)

אז יש בנתיים אחד שמצדד בסיני , ואחד ששולל לחלוטין , יכולת ההחלטה שלי לא משתפרת :?

פורסם

תסתכל על זה ככה, מתי לאחרונה שמעת שהייתה תאונה או משהו שקשור לגאנטים סיניים. הייתה כתבה לפני כמה זמן על גאנטים מקוריים סינים שהיו בטויוטה ועשו להם ריקול בגלל שהם היו פגומים.

פורסם

ממתי בודקים בארץ תאונות ברמה כזו? אם זה היה נכון אז היית שומע על צמיגים סיניים קודם...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
נגד: משקל, עולה לך ברמה היומיומית בדלק

בעד: מחיר

ג'אנטים סיניים גורמים לרעידות בהגה במהירויות גבוהות. ג'אנטים מקוריים לא.

אתם פשוט סתם זורקים לאוויר נתונים לא נכונים וניזונים מסיפורי זוועות.

איך הגעת לזה שג'אנט סיני רועד במהירויות גבוהות? על סמך מה?

פורסם

על סמך העובדה שתהליך היציקה שלו מחורבן ונוצרים במהלכו כיסי אוויר. האם כל הג׳אנטים הסיניים בהכרח גרועים? לא. אבל ללא יכולת להבדיל זה קצת בעייתי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אוקיי. זו עובדה? ראית את זה בעיניים? או שזה סיפור ששמעת ברשת?

כי לי יש עובדה - אני עם ג'אנטים סיניים כבר שנים רבות ומעולם לא היו לי רעידות במהירויות גבוהות? איך זה הגיוני?

• תוכן חדש...