Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב אז שלחתי מייל למוכר מאיביי בנוגע לכרטיס וגם הוא אמר שאקבל את השם משתמש והססמא במייל אחרי התשלום.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כשתתקין הכל תחזור לתת חוות דעת!

נראה לי ארכוש כזה לבית.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
כשתתקין הכל תחזור לתת חוות דעת!

נראה לי ארכוש כזה לבית.

כנ"ל, אם אפשר חוות דעת על כל התהליך וכמובן מחירים.

בנוסף, האם ניתן לקנפג את השלט שלהם לשליטה על הטלוויזיה עצמה?

וכמובן קלות שימוש...

תודה!

פורסם

אין בעיה,קיבלתם!

כרגע העסק מתעכב בכמה ימים (מחכים להתקנה של בזק בדירה).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם (נערך)

גם אני מצטרף לבקשת החברים כאן.

חוות דעת כולל הסבר של כל תהליך הרכישה יתקבל בשמחה.

אם הבנתי נכון, מדובר בp2p

מה בעצם ההבדל יחסית לקודי?

אני מחפש פתרון יציב ל2 טלוויזיות

בשלישית מותקן קודי, בטלוויזיה זו השימוש מועט ולכן קודי בהחלט מספק.

עריכה אחרונה על ידי Tida-man
פורסם

זה לא P2P, זה יותר כמו Youtube, כלומר יש להם שרת שמזרים כל הזמן את המדיה לפי דרישה.

להורים שלי יש כבר כמעט שנה והם מרוצים. יש את כל הערוצים הרוסיים.

תהליך הרכישה די פשוט, רוכשים את הממיר שלהם (איפה שנוח לך, ואיפה שתמצא הכי זול. אני קניתי מגרמניה 2 במחיר שנמכר בארץ 1). אחרי זה קונים את המנוי או דרך נציג טלפוני או דרך אייבי ממוכרים שמחזיקים כרטיסים כאלה עם הקוד.

וזהו אפשר לצפות, כמובן שצריך אינטרנט במהירות סבירה בבית.

פורסם (נערך)
זה לא P2P, זה יותר כמו Youtube, כלומר יש להם שרת שמזרים כל הזמן את המדיה לפי דרישה.

להורים שלי יש כבר כמעט שנה והם מרוצים. יש את כל הערוצים הרוסיים.

תהליך הרכישה די פשוט, רוכשים את הממיר שלהם (איפה שנוח לך, ואיפה שתמצא הכי זול. אני קניתי מגרמניה 2 במחיר שנמכר בארץ 1). אחרי זה קונים את המנוי או דרך נציג טלפוני או דרך אייבי ממוכרים שמחזיקים כרטיסים כאלה עם הקוד.

וזהו אפשר לצפות, כמובן שצריך אינטרנט במהירות סבירה בבית.

תודה על ההסבר.

יכל להיות פתרון טוב להורים

אפשר בבקשה רשימת ערוצים מלאה ?

אבא פריק של טניס שולחן (בעבר שיחק ) וגם ג'ודו (גם בזה הוא עסק ) אז צריך שיהיו כמה שיותר ערוצי ספורט מגוונים -רק לא כדורגל+כדורסל .

אם יהיו ערוצי טבע,זהו רק בונוס.

סרטים-רק אקשן וכמה שיותר קצרים כי הארוכים מעייפים .

אמא-רק דרמות וסדרות עם כמה שיותר פרקים .

טוב שיש 3 טלוויזיות בבית :)

שניהם לא אהבו את ה-P2P בקודי (XBMC) כי צריך להתעסק עם הרחבות ,אין הקלטה ואין לוח שידורים עדכני ומסודר (כמו שיש ביס לצורך העניין ) .

עריכה אחרונה על ידי Tida-man
פורסם
תודה על ההסבר.

יכל להיות פתרון טוב להורים

אפשר בבקשה רשימת ערוצים מלאה ?

אבא פריק של טניס שולחן (בעבר שיחק ) וגם ג'ודו (גם בזה הוא עסק ) אז צריך שיהיו כמה שיותר ערוצי ספורט מגוונים -רק לא כדורגל+כדורסל .

אם יהיו ערוצי טבע,זהו רק בונוס.

סרטים-רק אקשן וכמה שיותר קצרים כי הארוכים מעייפים .

אמא-רק דרמות וסדרות עם כמה שיותר פרקים .

טוב שיש 3 טלוויזיות בבית :)

שניהם לא אהבו את ה-P2P בקודי (XBMC) כי צריך להתעסק עם הרחבות ,אין הקלטה ואין לוח שידורים עדכני ומסודר (כמו שיש ביס לצורך העניין ) .

אתה יכול לראות כאן:

http://kartina.tv/epg/

את רשימת הערוצים.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

הממיר שנרכש:

http://www.ebay.com/itm/Kartina-TV-Comigo-Quattro-Android-WiFi-IPTV-box-Russian-TV-/151677388554?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2350ad470a

מנוי:

נרכש ישירות מאיביי-לקחתי מנוי ל-3 חודשים ולכן יצא לי קצת יותר יקר (85 שקל לחודש בערך לעומת המחיר מהמוכר בארץ שהוא 110),וניתן לחבר עד 3 מכשירים לאותו מנוי.

הגדרה וחיבורים:

נורא פשוט,חיבור הכבל לרשת,מתח לשקע וכבל HD למסך.

מדליקים את המכשיר ומגדירים כמה דקות מה שמתאים לך.

המנוי שרוכשים מתחלק לססמא ושם משתמש עבור כל חודש,

מקלידים אותם בהגדרות.

המנוי כמו שאמרתי נרכש מאיביי וכמה דקות אחרי התשלום המוכר כבר שלח לי את הפרטים.

יש 151 ערוצים,כחצי מהם באיכות HD(באמת HD),מבחר ענק(ניתן לראות באתר שלהם רשימה של ערוצים).

המכשיר מתפקד גם כסטרימר אך לא בדקתי עדיין עד כמה טוב.

העברה בין ערוצים כמעט חלקה,לפעמים לוקח כמה שניות לטעון אך לא משהו נורא.

פורסם

~

מקפיץ עם שאלה: אני רואה שאת המנוי מוכרים בכל מיני מדינות - אנגליה, גרמניה, קפריסין ועוד. זה משנה איפה קונים אותו? יש סיבה שלא יעבוד בישראל?

ושאלת בונוס, למקרה שלמישהו יצא להתנסות ספציפית עם מכשיר ה-MicroHD: מה דעתכם עליו? הסיבה שאני מתעניין בו הוא שאצל אימי בבית יש טלוויזיות ישנות ללא חיבור דיגיטלי, ונראה שזה המכשיר היחידי שתומך ב-RCA.

מודה לכם מראש.

פורסם

לגבי השאלה הראשונה, אמור לעבוד בישראל. העיקר שהמוכר שמוכר אותם לא ימכור משהו מזוייף.

לדבי המקירו, לא מכיר את הממיר הזה, אבל אולי כדאי לשדרג TV על הדרך :lol:

• תוכן חדש...