Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסוי רכב נגד שמש - בעד/נגד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוזר לשמור על הרכב ,מוריד את הטמפרטורה ברכב שחונה בשמש. הנגד היחיד שיש לי זה הסרבול בהלבשתו והורדתו

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

יתרונות? עוזר לשמור על הרכב (צבע/ גומיות),

החסרונות? מסורבל, לא נוח וגורם להיווצרות שריטות עדינות (סרווילים) על הפח. ישנם כיסויים יקרים משמעותית שאמורים להפחית את היווצרות השריטות.

M-TECH E46

פורסם

הייתם שמים כיסוי אם האוטו היה חונה בחניה מקורה? אני לא מזיז את האוטו מדי יום אז לא אכפת לי להשקיע כמה דקות בלשים את הכיסוי ולהוריד אותו.

מה שמפריע לי זה החתולים שמשאירים שריטות ולכלוך.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אם החניה מקורה וסגורה (כלומר, אטומה לגמרי), אין סיבה לדעתי לשים כיסוי. אם הרכב חשוף למפגעי הטבע והוונדליזם - בטח.

M-TECH E46

פורסם

אני 7 שנים עם כיסוי והרכב כמו חדש!

סרווילים אפשר להוריד בדייטלינג מקצועי אחת לכמה שנים, לא נורא. לעומת זאת, צבע שרוף מהשמש אי אפשר להוריד.

פורסם

נכון, אבל זה דורש משמעת עצמית.

מספיק שכיסית את הרכב מלוכלך פעם אחת, והלכלוך נתפס בכיסוי - נגמר הסיפור.

אולי כיבוס מידי פעם יוכל לשפר את המצב, צריך לבדוק.

M-TECH E46

פורסם
מה שמפריע לי זה החתולים שמשאירים שריטות ולכלוך.

מתוך נסיון של שנתיים בנושא, חתולים מעדיפים *דווקא* את הרכבים המכוסים כי זה יותר נעים להם לישון עליהם. מה גם שהם לפעמים משחקים עם הצפורניים על הבד של הכיסוי ועל הדרך עושים שריטות בצבע. אצלי גם יש גג מבד שזה בכלל קטסטרופה, כל הבד מלא שערות שלהם שלא יורדות גם בנסיעה והם נהנים מלשייף עליו צפורניים.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

יש לך כח בשיא החום להתחיל לפרוס כיסוי ענק, להוריד אותו, לקפל אותו, לוודא שהוא לא שורט...

אולי פעם ב20 שנה יוצא לי לראות רכב מכוסה, זה כבר ממזמן אנשים הפסיקו עם זה.

אגב, לפעמים זה מושך עיניים.

פורסם
מתוך נסיון של שנתיים בנושא, חתולים מעדיפים *דווקא* את הרכבים המכוסים כי זה יותר נעים להם לישון עליהם. מה גם שהם לפעמים משחקים עם הצפורניים על הבד של הכיסוי ועל הדרך עושים שריטות בצבע. אצלי גם יש גג מבד שזה בכלל קטסטרופה, כל הבד מלא שערות שלהם שלא יורדות גם בנסיעה והם נהנים מלשייף עליו צפורניים.

אלוהים ישמור

פורסם

מניסיון של כ5 שנים עם כיסויים, אני ממליץ בחום. אבל רק על כיסוי איכותי מאוד עם שכבה פנימית עדינה נגד שריטות (לא מה שמוכרים כאן ברשתות).

כיסוי מוריד את הטמפרטורה בתקופה החמה, בסופות חול הרכב נשאר נקי (דרך כיסוי איכותי רב שכבתי הבוץ לא חודר). זוכרים סופת חול האחרונה שכל הרכבים אחרי זה ניראו מלוכלחים בחול. אצלי הרכב נשאר נקי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מניסיון של כ5 שנים עם כיסויים, אני ממליץ בחום. אבל רק על כיסוי איכותי מאוד עם שכבה פנימית עדינה נגד שריטות (לא מה שמוכרים כאן ברשתות).

כיסוי מוריד את הטמפרטורה בתקופה החמה, בסופות חול הרכב נשאר נקי (דרך כיסוי איכותי רב שכבתי הבוץ לא חודר). זוכרים סופת חול האחרונה שכל הרכבים אחרי זה ניראו מלוכלחים בחול. אצלי הרכב נשאר נקי.

מאיפה משיגים כיסוי כזה?

פורסם

יש חבר פורום שקוראים לי יעקב, הוא מיבא כיסויים כאלה, הנה פרטים לינק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...