Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי רכב מהעבודה והוא מטונף מבפנים, אני לא יודע אפילו עם מה להתחיל, איך ועם מה אני מנקה את הטינופת?

פורסם
קיבלתי רכב מהעבודה והוא מטונף מבפנים, אני לא יודע אפילו עם מה להתחיל, איך ועם מה אני מנקה את הטינופת?

POWER CLEAN יעלים את כל הטינופת מהמושבים,השטיחים,הדשבורד והדלתות.

לאחר מכן מומלץ ליישם לשימור והגנה OPTI BOND על ההגה, הדשבורד ושאר חלקי הפלסטיק

ואת ה-CARPET FABRIC על המושבים והשטיחים.

לניקיון ותחזוקה שוטפת כדאי לשמור בבגאז' תרסיס OPTI CLEAN.

כל החומרים ניתנים ליישום בריסוס וניגוב עם מטלית מיקרו פשוטה.

פורסם

APC של מגווירס גם חומר מצוין מניסיון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הרקולס,

צריך למהול משהו לפני השימוש?

במקרה של ניקוי טינופת קשה לא כדאי לדלל.

בניקיון רגיל מומלץ לדלל את ה-POWER בשני חלקים של מים

ואת הOPTI BOND בחלק אחד.

פורסם
אפשר תגובה ממישהו שהוא לא בעל אינטרס?

בין אם אינטרס או לא, החומר הנ"ל עושה פלאים לאחר נסיון חד פעמי.

כמו כן לא חסר חומרים טובים נוספים, כגון החומר לשטיחים / ריפודים של מגווירס, הוריד לי דיי הרבה לכלוך, אבל הפאוור קלין הוא רב גוני ואפשר לשחק עם הדילולים

Opel Adam S 2017

פורסם
בין אם אינטרס או לא, החומר הנ"ל עושה פלאים לאחר נסיון חד פעמי.

כמו כן לא חסר חומרים טובים נוספים, כגון החומר לשטיחים / ריפודים של מגווירס, הוריד לי דיי הרבה לכלוך, אבל הפאוור קלין הוא רב גוני ואפשר לשחק עם הדילולים

אני אכן בעל אינטרס ברור אבל כל מי שניסה את ה-POWER לא התחרט בלשון המעטה...

• תוכן חדש...