Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי Jetta 2007 אוטומט.

היום, אני מנסה להניע, מקיש על הקודן, מסובב את המפתח, ושום דבר לא קורה.

אין שום רעש ולא כלום.

זה דומה לזה שמנסים להניע כאשר נמצאים בהילוך D לדוגמא.

אציין שיש אורות ברכב, אור קדמי/גבוה לכן לדעתי זה לא קשור למצבר (גם בפעם הראשונה לא היה גימגום של הסטרטר או משהו כזה).

אשמח לרעיונות

תודה רבה.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

אותה תופעה בדיוק קרתה לי לפני חודש ברכב שלי. (לא vag ) פיוז 20 אמפר נשרף. אחרי ההחלפה הכל הסתדר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לפעמים מחשב הרכב מזהה שהמצבר חלש ולא מניע, שאר המערכות עובדות רגיל, תבדוק ממתי המצבר ברכב ואם אתה באיזור 3 שנים כנראה שהמצבר גמור

פורסם

כשאתה מסובב את המפתח, התחושה היא רגילה? על פניו, התופעה שאתה מתאר יכולה לנבוע מסוויץ' שחוק. אם זה המקרה, אתה תרגיש שהמפתח מסתובב על ריק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עדכון לממצאים:

כאשר אני מסובב את המפתח, יש תחושה שהוא מזיז משהו האורות נדלקים ולא נכבים (אורות בלוח מחוונים)

לדעתי הבעיה מתחילה פה ולא קשורה לסטרטר (דוגמאות למנורות שלא נכבות: ESP, אייקון הגה (לחץ?) וכד').

אמור להיות צפצוף חלש כזה אחרי שאני מסובב את המפתח ואז הנורות נכבות אבל זה לא קורה.

ניתקתי מצבר, ניסיתי להניע עם רכב אחר. בדקתי כמה פיוזים אקראית.

בדקתי עם קורא OBD שקניתי מאיביי, הוא רושם שאין תקלות.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

סתם מתוך סקרנות , בדקת פיוזים כמו שהצעתי ? מה שאתה מתאר בדיוק קרה אצלי. יש אורות , יש קודנית אבל אין סוויץ׳.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...