Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

הרכב (סיאט איביזה 1.6) עבר טיפול במוסך "השחר מוטורס" שנמצא בחולון.

במהלך הטיפול הוחלף שמן מנוע, אני ישבתי בחדר המתנה וראיתי מרחוק שהשמן הוחלף.

לאחר מכן חזרתי הביתה ובדקתי את השמן,אחרי שהאוטו עמד כמה שעות, במפלס ישר. גיליתי שהשמן עובר את המקסימום במדיד בכ- 2-3 ס"מ.

זה דוגמא למוסך שקורא לעצמו מומחה.

איזה דרכים יש לרוקן מעט שמן? חשבתי דרך הבורג ניקוז, האם אפשר לפתוח אותו ולרוקן מה שצריך?

תודה

עריכה אחרונה על ידי tom123
  • תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

2-3 ס"מ על המדיד זה מעל 1 ל' שמן עודף.

האם בדקת את גובה המפלס במצב קר או לאחר מנוחה קצרה? או שבדקת זאת מיד לאחר שדוממת?

אם בדקת זאת במצב קר, חזור למוסך לריקון העודף.

אם בדקת במצב חם, בדוק שנית ואם יש עדין עודף, חזור למוסך.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

גם אני ביקרתי פעם אחת במוסך הזה, ומאז לא חוזר אליו.

אם אתה מחולון, תיסע למוסך של אורן (מומלץ פה בפורום) והוא יעזור לך. אם לא, יש מספיק מוסכים בכל מקום

פורסם

תאמינו לי אין כמו מוסך מורשה ו"מקצועי"! :loco:

לכל הספקנים: לחברי הכנופיה אני בטוח ב200% שזה לא היה קורה! אבל רגע, אין להם ליפט- "פרדוקס".

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם (נערך)

אין פה בכלל מקום להשוואה בן אנשים שעושים משהו אקראי על בסיס תחביב בלבד לבין בית עסק מקצועי.

רק מי שלא עובד לא טועה ואין דבר כזה כל תיקון יוצא מושלם ולכל מוסך הטוב ביותר שתחלמו עליו יש עבודות חוזרות.

לא צריך ולהתרגש ולא לסמוך רק לחזור למוסך ולהראות למנהל העבודה את הבעיה והיא תתוקן מידיית.

מעבר לעניין המקצועי רק שתבין שבתור עסק מקצועי שצריך להרוויח לשם יותר מידי שמן לכל רכב זה פשוט הפסד ובסיכום שנתי יכול להתסכם בעשרות אלפי שקלים.

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם

1. משאבה של סבון ידיים.

2. צינור סיליקון של אקווריום, עולה משהו כמו 5 שקלים למטר בכל חנות חיות.

מוציאים את מדיד השמן ומשלשלים את הצינור דרך מוביל המדיד. מתחילים לשאוב אם המשאבה עד שהוצאת מספיק.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דן, ברוב המקרים זה מתחיל בשמן ונגמר בהשם ישמור.

דעתי היא שמנהל פדנט ואכפתי ללקוחות (שהם מקור הפרנסה, ולא החצי ליטר שמן), לא ישחרר רכב שהוא לא מתוקתק.

(אני לא מדבר על המוסך הספציפי אלה על הרבה מקרים מכל מיני מקומות)

אני הייתי חוזר למנהל ומראה לו שיטפל בזה, לגבי הטיפול הבא תעשה מה שאתה בוחר.

אכן זה פוגע ברושם, אבל לא תמיד מספיק בשביל לסגור דיעה לדעתי.

פורסם

מה שמעצבן אותי ובגללו לא אחזור למוסך הזה זה שלאחר שהטיפול הסתיים, וראיתי שהבחור שמילא את השמן בדק את המדיד כמה פעמים כשהוא מזג,

לא שיחררו אותי מהמוסך עד ש"יועץ השירות" המוהלל לא יעשה בדיקה וסיבוב לראות שהכל תקין. חכיתי שם כחצי שעה נוספת רק בשביל זה.

פורסם

אני מנחש גם שלאחר הסיבוב הקפדני גם המליץ לך להחליף מגבים בעלות של 200 שקלים חדשים ובטח גם המליץ לך להחליף צמיגים- מטעמי בטיחות כמובן.

מה עם נוזל שמשות? 20 ש״ח לליטר לא?

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

אני לא מכיר את המוסך או כל מוסך ולא יכול אפילו להתחיל נחש איפה זה יכול להגמר ולכן הייתי נמנע מססמאות והשמצות שווא של המקצוע.

מנהל פדנט ככול שיהיה לא יכול לבדוק כל רכב כל עבודה וכל בורג שסוגר המכונאי שלו וכמו שאמרתי בכל מקצוע ומקצוע באשר הוא תקלות קורות.

פורסם

נשמע כמו תקלה קטנה, אין לך מה

להילחץ

, טעויות קורות וזאת טעות קטנה מאוד לדעתי, יכל להיות הרבה יותר גרוע.

אתה בטוח שאתה מסתכל נכון במדיד כמה שמן צריך להיות?

תגיע למוסך תראה למנהל עבודה את כמות מפלס השמן, ורוב הסיכויים שמיד ישלח מישהו עם המכונה ששואבת את השמן דרך המדיד.

אלא אם כן הוא יגיד את המשפט "2 ס"מ מעל המקסימום זה לא נורא" בשביל לנפנף אותך ולא לבצע את השאיבת שמן, אז הייתי מתחיל לדאוג מהמקצועיות של המוסך.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

צר לי אבל זאת לא טעות קטנה, ולא טעות מהסוג של טעויות אנוש שקורות.

אני מסכים שמי שלא עובד לא טועה, אבל במקרה הזה מדובר בזריקת ז*ן.

מדובר במוסך מורשה יבואן - ככה שכל עובד מכיר בע"פ כל מנוע וכמה שמן הוא מכיל.

וגם אם העובד חדש, אני בטוח שיש להם עמדת מחשב עם אוטודאטה, כמו בכל מוסך נורמלי שיצא לי לבקר בו.

נדרשת בדיוק דקה לבדוק כמה ליטר להכניס,

ואז בדיוק עוד חצי דקה לגשת ולהביא כלי מדידה פלסטי.

לי זה לוקח אפילו עוד חצי דקה יותר בכל החלפת שמן, כי אין לי מחשב נייד ואני מתחבר דרך האייפון למחשב בבית כדי להיכנס לאוטודאטה.

האם על הדקה וחצי-שתיים האלה שווה להפסיד לקוח?

Stay Dirty

פורסם

אני עזבתי את רשת המוסכים שלהם מזמן. טיפולים ברמה בינונית, וגובים עליהם כאילו לפחות מוסך פרארי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...