Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני קורא את כל השרשור הזה ומהרגע הראשון אני רואה את ה"בעל מקצוע מומחה" Dan-idin מנסה להגיד לנו שזה לא נורא חוסר המקצועיות הזאת, גם אם זה טעות וגם אם זה במכוון, ככה אנחנו בישראל, חאפרים אז מה אתם רוצים? זה בסדר, יהיה לכם נזק בעתיק למנוע בגלל טיפול שהוא בכלל "לא נורא"? תשלמו ותחליפו מנוע, שטויות, קחו צ'אנס ותנו לנו, בעלי המקצוע לעשות את ההימור בשבילכם.

אז משפט אחד יש לי להגיד - בושה!

אם אני בעבודה שלי הייתי מפספס משהו שווה ערך לסדר גודל של מילוי יתר שמן - לא הייתי עובד שם מזמן, חבל שזה לא ככה בכל המקצועות, ככה אולי בטעות הרמה הייתה עולה וכולם היו מרויחים.

ואם מכונאי - גם ביומו הראשון לא יודע לבדוק מפלס גובה שמן אז הוא לא צריך להיות מכונאי.

כל פעם שאני מגיע למוסך מורשה, אם זה אלפא, או ג'יפ, או שברולט, בכולם אני צריך ללמד את המכונאים איך לעבוד, נמאס כבר מכולכם,חאפרים!! מה יקרה אם תעשו את העבודה שלכם כמו שצריך ?! הרכב שבו אתם מטפלים עלה למישהו הרבה מאוד כסף! אז תכבדו את הרכוש שלו! נמאס.

וכן - הטעות הזאת לא חד פעית וחוזרת בכל ביקור ברוב המוסכים כמו הרבה טעויות "קטנות".

עריכה אחרונה על ידי adi89
  • תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדי,

עוד רגע יגידו לך גם שתתחשב במכונאי שמרוויח שכר מינימום- הוא לא עבד! היה לו יום עבודה קשה!

מוכר לי משרשור חיפוש עובדים שלי....

פורסם

אבל למה יום העבודה הגרוע של המכונאי צריך לגרום לנזק אפשרי לרכב של הלקוח?

המון אנשים מרוויחים שכר מינימום, מדינה קשה - אבל זה עדיין לא אמור להוות תירוץ שכזה

בוא אני אגלה לך סוד קטן - גם בעל מקצוע שמרוויח המון כסף מהעבודה, יעשה לך עבודה חאפרית - למה? כי זה האופי של הישראלים,

למה, היפני שחי בקופסאת סרדינים ומרוויח עוד פחות מהמכונאי הישראלי יעשה עבודה עקומה ? בחיים לא.

פורסם
מה הסיפור קרתה טעות קטנה, חוזרים למוסך לרוקן את השמן העודף וזהו.. טעות קטנה שכזאת לא מדד למקצועוית או ״חאפריות״. וחוץ מיזה מנקודת המקסות לא נורא אם יהיה טיפונת מעל. היצרן לוקח דברים כאלה בחשבון כמו בכל הכסת״חים שלהם ונותן אפשרות לחרוג במעט. המכונאי הוא גם בנאדם וגם הוא יכול לטעות, מטעות קטנה להקצין ולהגיד שזה בכוונה או חוסר מקצועיות באמת הגזמתם.

אתה צודק, באמת הגזמנו.

יש לי הצעה בשבילך, בפעם הבאה שתחליף שמן מנוע ההחלפה תהיה על חשבוני ותקבל איזה שמן שאתה רוצה בחינם, כן-כן.

בתנאי אחד - אנחנו נמלא עודף שמן ואתה תיסע עם הרכב בצורה הזו עד ההחלפה הבאה וגם תחזור לדווח לנו עד כמה המנוע של הרכב "אהב" את זה, הולך?

פורסם (נערך)

הנה עוד נער משועמם הגיע ששם בפי דברים שמעולם לא כתבתי...

אולי מספיק לקחת מקרה של טעות מוסך לנפח אותה למימדים של הנה אין ברקסים ברכב בגלל מכונאי שרצה לעשות נזק במזיד וגם להפוך את לזה למגמה ותופעה ארצית וחולי של החברה שלנו. צאו מהסרט הזה כי דברים חמורים מזה לעתים קורים במוסך ולא משנה עד כמה המוסך מקצועי ...אפילו אצל היצרן יש תקלות מאוד חמורות שעליהם עושים ריקולים!

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם

לדעתי דווקא במורשה יבואן צריכה להיות יותר הקפדה- משלמים יותר.

אני בטוח שמכונאי שרוצה לעשות נזק בכוונה- ימצא דרך יותר יצירתית.

נזק שנגרם כבר נגרם- מעכשיו המבחן של המוסך יהיה בהתנהלות מול הלקוח בריקון השמן.

פורסם

זה בדיוק העניין Dan-idin, זאת מגמה ותופעה ארצית וחולי של החברה שלנו, בדיוק כך, לא רק בתחום המכונאות, אלא בכל התחומים ובעלי המקצועות בארץ, וזה פשוט מתסכל שאי אפשר להזמין בעל מקצוע ולמסוך עליו שיעשה עבודה גם טובה ובנוסף יקח תשלום נורמלי, אבל עניין התשלום זה נושא אחר.

כמעט בטוח שהמכונאי לא עשה זאת בכוונה, אף בעל מקצוע לא עושה בכוונה אף פעם, זה סתם בטעות כמעט תמידי יוצא ככה, נכון?

פורסם

נדהמתי לקרוא את זה ( או שלא? )

לפני כשנה קרה לנו בדיוק אותו דבר!

גם במזל איכשהו החלטתי לבדוק שמן יומיים אחרי שיצאתי מהמוסך ( הרגשתי שמשהו באוטו לא אותו דבר ) ונדהמתי.

זו גם הייתה הפעם האחרונה שהכנסו את הרכב למוסך ( בתוספת המחיר החביב ).

אגב, מה שיותר עצבן אותי, זה שצריך לשלם על התוספת הממש לא נחוצה הזו

או שזה שיטת מצליח או שפשוט יש בעיה במקום.

פורסם
זה בדיוק העניין Dan-idin, זאת מגמה ותופעה ארצית וחולי של החברה שלנו, בדיוק כך, לא רק בתחום המכונאות, אלא בכל התחומים ובעלי המקצועות בארץ, וזה פשוט מתסכל שאי אפשר להזמין בעל מקצוע ולמסוך עליו שיעשה עבודה גם טובה ובנוסף יקח תשלום נורמלי, אבל עניין התשלום זה נושא אחר.

כמעט בטוח שהמכונאי לא עשה זאת בכוונה, אף בעל מקצוע לא עושה בכוונה אף פעם, זה סתם בטעות כמעט תמידי יוצא ככה, נכון?

יאללה רק יגמר המזג האויר הקשה וקדימה פתח אוהל באזור תעשיה של המוסך.

מחאת "שמו לי יותר מידי שמן במנוע" יוצאת לדרך!

חברי הקנופיה בטח יקימו אוהל טיפולים כדי להראות למקצוענים איך עושים את זה כמו שצריך.

פורסם

Dan-idin לצערי אתה ממש לא מבין את המסר שאני מנסה להעביר פה, זה ממש לא בא לפגוע, לא במוסך ובטח שלא בך, לצערי המושג "יאללה" שלך מאוד לא מפתיע אותי, וזה נהיה מושג ממש רע לאחרונה.

פורסם

קודם המצאת תירוצים עכשיו אתה ממציא מושגים אז כדי לעזור לך הנה מתוך שיחון שפת רחוב - אשכנז:

יאללה = קדימה

אגב זה הדדי אתה לא מבין את המסר שלי ואני לא מבין את המסר שלך.

פורסם

ברצינות,אם זאת הגישה שלך הייתי מפחד להיכנס למוסך שלך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מניסיון עבר, המשך השירשור הזה לא יוביל לשום מקום.

אני חושב שכל הצדדים העבירו מצויין את המסר, וכבר מתחיל סבב שלי או שלישי.

אם פותח השירשור מעניין לעדכן - ה"פ אלי ואפתח בשמחה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...