Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי פיאט בראבו. האיטלקים כמו האיטלקים אלופים בעיצוב כיסא יפה, אבל בנוחות? זוועה.

חשבתי לעצמי האם ניתן לפרק כיסא קיים ולתכנן אותו באמצעות ריפוד חדש בוא נאמר חובק יותר ונוח יותר?

הכיסאות הנוכחים נוקשים מידי, וממש לא חובקים.

האם יש עסק שמסוגל לבצע עבודה שכזו? ואם כן אשמח לדעת איפה ועל הדרך גם עלויות אם מישהו ביצע דבר שכזה.

אין צורך בחתימה....

פורסם

2 אפשרויות

1. לרפד את הכסא מחדש (אפשר להחליף את הספוגים באחרים, אבל שינוי צורה כמו תמיכה צידית משופרת תדרוש חומר נוסף - משמע שלא תוכל להחזיר את הריפוד הקיים אלא לתפור חדש)

2. לקנות כסאות אחרים (אולי דגמים אחרים של היצרן, שנוחים יותר, או אפטרמרקט)

אגב, יש גם את כל המוצרים של ד"ר גב וכו', אולי משם תבוא הישועה?

M-TECH E46

פורסם
רק דע לך שאם תשים מושבים שונים הדבר לא יהיה חוקי.

גם אם מדובר במושבים מקוריים של רמת גימור גבוהה יותר?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

זהו שאין מושבים אחרים ברמת גימור גבוהה יותר. הרכב הוא ברמת גימור הגבוהה ביותר שיובאה ארצה.

הדבר שניתן לעשות ולהתאים הוא כיסאות של ג'ולייטה שתואמים. הבעיה לך תשיג כיסאות של ג'ולייטה.

אין צורך בחתימה....

פורסם

אצלי הייתה אותה בעיה בפיג'ו 307 המושבים כבר היו טוטאלוס, מגעילים,דהויים,קשים,

חיפשתי ארוכות אחר ריפודים איכותיים והגעתי למקום שמתמחה בזה- הדר רוזן

חשבתי וחשבתי אולי יש מקומות שעושים עבודה טובה במחיר זול יותר, בכל זאת 750 שקלים על ריפוד זה לא הגיוני, (רמז: לא מצאתי מקום דומה ברמה כזו)

החלטתי לקנות אין מה להפסיד (חוץ מכסף) עשו לי תפירה אישית לפיג'ו 307 לאחר שהריפוד הגיע חשכו עיניי כולל התקנה יצא לי באיזור ה-800 שקלים ולדעתי זה ההשקעה הכי טובה ברכב שלי (אחרי מערכת סאונד)

למען המחשה

http://www.coupo.co.il/sites/coupo/_media/mediabank/457_mb_file_28d12.jpg

הצבע אותו בחרתי הוא האדום שחור

בעיקרון זה עולם אחר פתאום כיף לשבת ברכב ונוח והריפוד לא זז כמו הריפודים הפשוטים (חשוב לציין שאצלי זה יצא כל כך יקר, כי לקחתי בתפירה אישית)

פורסם

בכסאות יש כריות אוויר.

כדאי לחשוב על זה לפני החלפה או תפירה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

גם אני מחפש מישהו שיכול לשפצר מושב קיים.

אצלי הם במצב חדש אבל קצת קטנים/צפופים לי.

מחפש מישהו שאולי יוריד את הריפוד, יעצב מחדש ספוגים / יחליף, וישים את הריפוד מחדש.

שיראה בדיוק כמו המקור הקיים רק רחב/עמוק יותר.

מישהו מכיר מקום שמתמחה בזה?

• תוכן חדש...