Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. האם החישוקים הנ"ל באמת רגישים יותר לפגיעות ממדרכות/בורות ביחס לגלגל רגיל?

2. במידה וחישוק קל ניזוק, האם ניתן לתקן או "ליישר" אותו במכות פח כמו שעושים לג'אנט רגיל?

3. במידה וחישוק אחד גמור וחייב החלפה - האם אתם מחליפים את כל הארבעה??

4. האם החישוקים המקוריים שהיבואנים מספקים (בין אם זה מורכב כבר על רכב חדש ובין אם זה נמכר בנפרד למי שרוצה להחליף) איכותיים מספיק, או שהם סתם נושאים את סמל המותג וזהו?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

1. האיכותיים שבניהם (שגם עולים בהתאם) לא יותר רגישים, הזולים באוטו דיפו טיפה פחות "עמידים" נקרא לזה.

(אם אתה לא נוסע במסלולי ראלי אין לזה הרבה משמעות)

2. כן ניתן, קיימות בארץ מספר סדנאות לתיקונים כאלה.

3. תלוי בסט. אם זה סט סיני עד 2-3 אלפים בוודאות לא הייתי שוקל תיקון. סט מקורי אולי.

היום סטים מקוריים נמכרים במחירים נוחים מאד, יותר זול מתיקון.

4. הם איכותיים מספיק ולא רק, הם איכותיים מאד. הרבה יותר איכותי מכל ג'אנט סיני שאתה יכול למצוא בארץ.

המחיר שלהם אומנם מפורז לעיתים, הם בדרך כלל מאד "בנאלים", אפילו קצת משעממים - אבל איכותיים בלי ספק.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

למגיב מעליי, בלי להעליב, יש לך המון אי-דיוקים.

1. ברור שהם יותר רגישים, הם עשויים מסגסוגת אלומיניום ולא מברזל כמו ג'אנט רגיל.

2. לא ניתן ליישר במכות פח ג'אנט מגנזיום כי לרוב הם לא רק מתעקמים אלא גם נסדקים.

3. אם חישוק אחד ניזוק ואפשר למצוא אחד כזה בודד, למה להחליף את כל הארבעה?

4. זה לא שחור ולבן, יש רכבים שנמכרים עם חישוקים קלים שמגיעים ככה מהמפעל ויש כאלה שהם בהתקנה מקורית.

הלקוח כמובן חושב שזה מקורי אבל בפועל מדובר בג'אנט סיני שהותקן בארץ, (לא שיש משהו רע בג'אנט סיני)

לראייה, הבחור מעליי חושב שכל ג'אנט שבא על רכב חדש הוא מקורי ויהיה מוכן לשלם עליו מחיר גבוה.

פורסם

הערת אגב - שבדקתי לפונטו שלי אפשרות להחליף את חישוקי הברזל "14 לחישוקים קלים מקוריים ששווקו בארץ ב-2003 לרכבים החדשים האלה, אז בקטלוג הממוחשב ראיתי שהחישוקים "הקלים" דווקא קצת יותר כבדים מהרגילים. היתרון בהם מתבטא במראה, לא מאבדים איתם טאסות ומתבאסים, איוורור מעט טוב יותר לבלמים הקדמיים. אבל שריטות בהם הרבה יותר בולטות והלכלוך גם בולט יותר.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

3. אם חישוק אחד ניזוק ואפשר למצוא אחד כזה בודד, למה להחליף את כל הארבעה?

4. זה לא שחור ולבן, יש רכבים שנמכרים עם חישוקים קלים שמגיעים ככה מהמפעל ויש כאלה שהם בהתקנה מקורית.

הלקוח כמובן חושב שזה מקורי אבל בפועל מדובר בג'אנט סיני שהותקן בארץ, (לא שיש משהו רע בג'אנט סיני)

לראייה, הבחור מעליי חושב שכל ג'אנט שבא על רכב חדש הוא מקורי ויהיה מוכן לשלם עליו מחיר גבוה.

3. כי מה הסיכוי שתמצא אותה דוגמא בדיוק? בהנחה ואין, אתה לא תחליף אחד כי זה ייראה מגוחך.

4. (אני מניח שהתכוונת לרשום בהתקנה מקומית...) אז איך אתה יכול לדעת אם היבואן שם לך משהו מושקע או זול?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

טעות שלי, כמובן שהתכוונתי "בהתקנה מקומית".

לגבי הג'אנט הבודד - הסיכוי שתמצא בדיוק את אותו הג'אנט הוא גבוה מאד,

אם קנית דרך חנות גדולה או יבואן רשמי, אין סיבה שלא יהיו לו עוד כאלה במלאי אחרי תקופה מסויימת.

לגבי רכב חדש -

היבואן הרי לא מביא מלאי של רכבים עם ג'אנט ברזל ומלאי של רכבים עם ג'אנט מגנזיום, ההחלפה וההתאמה נעשית בארץ כמובן.

בדגמים היקרים והמאובזרים, החישוקים באים עם הרכב מהיצרן, בדגמים היותר עממיים, ההתקנה נעשית בארץ.

איך אתה יכול לדעת אם היבואן שם לך משהו מושקע? בגדול אתה לא...

פורסם

אפשר לשאול... לי למשל ביונדאי אמרו שהם מתקינים פה וגם נתנו לי אופציה לבחור בעצמי את הג'אנט אחרי שהרכב הגיע עם החנות שהם עובדים איתה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

רצו לקחת במעמד הרכישה 1500 שח לג'אנטים ואחרי מיקוח קצר הורידו את מחירם לגמרי. לא נורא בכלל.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...