Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש 60K

אושריקו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אחרי עשור+ בשעה טובה אמא צריכה רכב חדש:-). כל מה שאני אגיד על השירות שהקורולה (99) עשתה בשבילה במשך למעלה מעשור אין לי מילים ולא צריך להכביר במילים. כעת אני אחזיק אותה לבד באופן רשמי והגיע הזמן שאמא שלי תתחדש ברכב חדש

קודם כל התקציב הוא 60K.

אז מה שחשוב לה בעיקר, זה שהרכב יפגין אמינות טובה וגבוהה, נחשב כדגם מוצלח, מנוע מינימום 1300-1400 ומנוע כזה שיספק את הסחורה כשצריך אותו. (הטויוטה עשתה את זה יפה מאוד לאורך שנים רבות ).

עיצוב לא יזיק, מרווח פנים פחות חשוב, (כמה כבר ייסעו?)

תא מטען גדול תמיד טוב.

אני אגיד את זה שוב, חשוב מאוד שהרכב יהיה אמין עד כמה שאפשר.

כמובן שרצוי שהרכב יהיה קטן (סטייל האצ'בקים ועד קטגוריית סופר מיני ).

אישית אוטומטית חשבתי על מאזדה 2 , ומהקצה השני איזו סוזוקי SX4 האצ'בק או משהו. אוטומטית מאזדה וטויוטה היו בעדיפות ראשונה אך לצערי המחירים יותר מדי יקרים.

האוטו לא אמור להיות מוחלף כל 4-5 שנים לכן להתחשב.

תודה רבה לכל הפורום הזה ואשמח לתגובות מהירות.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יונדאי i20.

היתרון שכבר ברמה הבסיסית היא מאובזרת ובטיחותית מהמזדה 2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אושריקו מההיכרות שלי לא מחבב במיוחד את התוצרת הקוריאנית למרות שבעיניי היונדאי i20 או קיה ריו מהדור הנוכחי יכולות להיות בחירות טובות מאוד.

מאזדה 2 אם תתעקש לקחת, אז תבחר ברמת הגימור הגבוהה אם אכפת לך מהבטיחות של אמא שלך. בכל מקרה הרכב הזה לא מומלץ במיוחד ולא מצטיין בנוחות נסיעה או בצריכת דלק טובה, בשני האספקטים הללו הקיה והיונדאי עדיפות.

לקיה יש גם דגם סדאן. יונדאי אתה יכול גם לחפש i25 אם צריך תא מטען גדול.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האמת שצריך רכב קטן.

דור, תכלס אמא שלי דיברה על היונדאי I20 כמה פעמים, אבל מקריאה בפורום הבנתי שהיא גם לא הכי מומלצת (קצת תקלות למיניהם ).

זה לא שאני בוחר רכב בשבילי, לא משנה אם אני שונא קוראיניות או לא, אמנם אני מעדיף יפני, אבל אם האוטו מוצלח ואמין למה לא...רק איזה?

באופן כללי, צריך רכב אמין, שמשתלם בדרישות שביקשתי, וגם על הדרך צריכת דלק סבירה ששכחתי לציין. (משהו שיהיה עידף מ1.6 ישן שבמקרה הטוב צורך 1:12).

אבל מה אתם אומרים בכללי על SX4 ?

ואני מודע לכך שמאזדה 2 לא הכי משתלמת עקב פשטות ובטיחות ירודה בחלק מהדגמים.

פורסם

בתקציב הזה אני לא בטוח שהוא ימצא את הדגם עם הגיר הרציף, הרובוטי לא הכי נעים לנהיגה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה לא שיאריס חסינת הפתעות,הכול רכב יכול להיות משהו קטן גם במזדה 2.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סוזוקי סוויפט לדעתי תתאים לך, בהצלחה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

זה לא קשור שאני חובב טויוטה, הן פשוט אמינות בלי קשר לאם אתה מתחבר או לא. העניין הוא שליאריס יש גיר רובוטי ומחיר קצת גבוה, ממש לא נראה לי מתאים.

השאלה בכלל ב60K איזה מודל אפשר להביא?

חשבתי על הסוופיט אבל אמא שלי חושבת שהיא לא בעל שוק וכו'.

פורסם

60K זה תקציב לרכב מיני חדש, עוד טיפה תוספת מחיר ויהיה גיר אוטומטי. לרכב חדש יש תנאי מימון נוחים, ממליץ לבדוק יונדאי I10 וקיה פיקנטו.

מזדה 2 זה רכב יקר ללא הצדקה (לא חסכוני, לא נוח, מיושן), חבל על הכסף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חשבתי על הסוופיט אבל אמא שלי חושבת שהיא לא בעל שוק וכו'.

עזוב את זה שהסוויפט לא רחוקה מהיאריס מבחינת השוק, אבל למה זה מעניין אותה כשהיא מחזיקה רכבים כל כך הרבה שנים?

אני מצטרפת להמלצה על הסוויפט, אם יש אפשרות לעלות קצת את התצקיב כדי שיכנס הדגם החדש (2011+) עם מנוע 1250. ההורים שלי מתניידים בכזאת כחצי שנה ומאוד מרוצים מהרכב ומצריכת הדלק.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

באיזה שנתון יש לסוזוקי מנוע 1500 ? האם הוא מומלץ ?

ולדעתכם הסוזוקי האצ'בק SX4 תתאים ? זה ברור שעם 60K לא ניתן להשיג מודל יותר מ2010-2011 וגם זה במקרה הטוב.

אני חושש מהסופר\מיני האלו עקב פחות יכולת לשרוד לעומת רכבים עם מנועים גדולים יותר.

האמת שהמאזדה 2 קרצה לי מאוד, אבל היא באמת מרגישה קצת מיושנת.

פורסם

בין 2007 ל 2011,אחרי זה כבר הגיע דגם חדש עם מנוע 1.25.

הסוויפט אמינה ודי זריזה לקטגוריה,אם כי בפנים ניראית מאוד פשוטה.

• תוכן חדש...