Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש 60K

אושריקו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אמא שלי נדלקה על I20 ואישית גם חפרתי לה על הסוזוקי סוויפט בהמלצתכם. חשוב להזכיר שמדובר על גיר אוטומטי.

אני אישית חושב שI20 בחירה טובה סך הכל אבל לפי מה שהבנתי יש לה כמה בעיות קטנות של חשמל\מזגן, לא ?

האם יש למכוניות האלו מחלות ספציפיות (לא רק תקלות) ?

זה פשוט מעצבן שכל הרכבים האלו ביד 2 או שיש להם ק"מ גבוה מאוד(במיוחד I20!) או שהם לא יד ראשונה...

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

SX4 אחלה אוטו, חברה שלי עובדת במכירות והיא מסתובבת בכל הארץ עם הSX, נוסעת יפה, חזקה, נראית סביר לטעמי, אמינה ועושה 1 ל12 בערך

פורסם

את זה אני יודע, אבל אני מרגיש שיש לאמא שלי משהו נגד הסוזוקי האלו ללא סיבה:lol: (כנראה סיפורים שאמרו לה לפי מה שהבנתי ).

מה שכן, הSX4 יקרה מדי מעבר למודל 2010 וזה בעיה.

כמובן שאני מדבר על הא'צבק.

פורסם

תפסיק להיות כזה נעול על טויוטה כאילו זה רכב נטול תקלות,

הi20 מכונית אמינה מאוד, לא יודע מאיפה שמעת את כל הסיפורים האלה.

עם קצת סבלנות תמצא אחת שמורה, נסה לחפש בכלמוביל טרייד אין, יש מצב שתוכל למצוא אחת שמורה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נכון, אבל מקטגוריה נחותה יותר. ^

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

צריך רק אוטומטי וגם זה קטן מדי לטעמי מנוע כזה.

בינתיים אני מחפש יונדאי I20 או סוזוקי סוויפט..אם יש לכם עוד הצעות אמינות תרתי ומוצלחות אני אשמח לשמוע.

פורסם

אושריקו, לי יש I20 במשך שנתיים וטפו טפו טפו אין תקלות כלל.

ממליץ על הרכב הנ"ל הרבה יותר ממאזדה 2 הן ברמת החיסכון בדלק והן ברמת האבזור.

לגבי הסוזוקי לא נהגתי בה מעולם ולכן לא אוכל לתת חוות דעת.

פורסם

יש גם הונדה ג'אז שהיא אחלה, אבל המחיר שלה מונפץ ולא הגיוני.

פורסם (נערך)

יש איזה רכב משפחתי בנפח 1.6 במודל 2011+ שעולה גג 65 אלף שמומלץ ?(כמובן בתצורת האצ'בק)

מה עם ניסאן, יש להם דגמים מעניינים?(לא מיקרה)

כרגע הI20 מובילה לפי איך שזה נראה...אני עדיין מחפש סוזוקי למרות שהיא לא אוהבת סוזוקי.

היום מצאתי איי 20 מאובזרת עם גלגלי מגנזיום וסאנרוף-יד ראשונה ובצבע יפה אך הק"מ גבוה ביחס למודל (מחיר היה סביר).

זה מה שמבאס, אלו רכבים ששירתו הרבה.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

זה מה שמבאס, אלו רכבים ששירתו הרבה.

עד שמצאתי את שלי לקח בערך חודשיים.

תן לזה זמן, כל עכבה לטובה ואל תתפשר, בשביל רכב שמור צריך לחפש.

פורסם

אוליי יונדאי i30 או קיה סיד.

פורסם

קורולה רכב מעולה, ובאופן כללי באמת בין האמינים שיש. תראי, בתקציב הזה באמת את יכולה למצוא סוויפט, ריו או i20.

הסוויפט לדעתי הכי יפה, אבל המנועים שלה כבר לא כמו פעם. לריו אין הרבה כוחות סוס אבל צריכת דלק טובה והיא גם דיי מרווחת. ה-i20, מרווחת אבל אישית לא אהבתי את הנסיעה שלה. מבין כל אלה, הייתי מתבלט דווקא בין סוויפט לריו, כשלריו יש 7 שנות אחריות ולסוויפט 3. זה דיי משמעותי אם את רוכשת רכב יד2, כי בריו את עדיין תהני מהאחריות...

פורסם

אושריקו זה גבר,אלא אם הוא עבר ניתוח ולא סיפר לנו.:-D

הריו האוטומטית לא ממש חיסכונית לפי כול מי שהיה לו כזה רכב.

חשוב לדעת שהאחריות בקיה היא 3 שנים מלאות+4 על מנוע וגיר אבל זה בתנאי שעושים טיפולים בחברה והמחירים בהתאם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

וזה בתנאי שהרכב פרטי ולא ליסינג או השכרה. הם לוקחים את הרכב עם שלוש שנות אחריות.

• תוכן חדש...