Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני רוצה המלצה לסט קומפוננט קדמי סאב ומגבר עד 2700 רדיו דיסק מקורי ברכב.

חשבתי על מערכת תגידו מה אתם חושבים ואם כדי משהו אחר.

GT51204BR JBL סאב

PowerBass Atom ATM 660.4 מגבר

HERTZ ESK 165.5 קומפוננט

תודה.

פורסם

אני אישית אישית בוחר את הסט דומה לחבר שלי בתקציב הזה

מגבר - JBL GTO804EZ

קומפוננט של מורל וורטוס

סאב JBL GT5-1204BP זה סאב ממש איכותי או הפיונר TS-WX305B שיש לו דפיקות יותר עמוקות :)

פורסם

גם אני חשבתי על זה אבל המגבר של JBL מוציא 80 RMS ואני חושב שזה קצת נמוך אם כבר עדיף את ה1004 לא?

לגבי הקומפוננט לא עדיף את הרץ אנרג'י ? הבנתי מכמה אנשי מקצוע שהוא עדיף מבחינת איכות.

והסאב פיוניר דווקא נראה טוב השאלה אם הוא ברמה יותר טובה מהסאב שהצעתי?

תודה.

פורסם

תודה על התגובה המהירה, אני יגיד לך היה לי נסיון מר עם מורל דוטק כנראה או שהמתקין לא היה מקצועי או שהמגבר כבר עשה את שלו ופשוט שמעו זוועה, אז ככה שאני גם קצת חושש, אבל אני קראתי פה שזה בין הקומפוננטים הטובים שיש בסכום הזה, אז אולי שווה לנסות שוב במערכת חדשה לגמרי. איזה מגבר וסאב יתאימו יותר?

פורסם

אני רק יכול להמליץ על המגבר של הרץ , יש לי אחד כזה ואני נהנה מכל רגע ! האיכות ללא פשרות גם בווליום מחריש אוזניים (לא שאני מרבה להגיע לשם אבל עדיין)

פורסם

שאלה קטנה עקב הורדת מחירים באיזה אתר חשבתי ללכת על מגבר דיגטלי דגם JBL GX-A604 מישהו מכיר שמע הבנתי שלא צריך בשבילו מנחת זה נכון?

• תוכן חדש...