Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דפדפן הכי יציב וטוב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי כל הזמן דפדפנים עוד לא הצלחתי למצוא את הטוב ביותר.

כרגע משתמש בקרום אבל הפייסבוק בו עובד מאוד גרוע והיוטיוב גם נתקע לפעמים, עברתי אליו לפני שנה מהפיירפוקס...

עם מה הכי טוב להשתמש? יש במגרש גם את האופרה, SAFARI ועוד כמה

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

הגעתי למסקנה שזה תלוי מאד בגרסה.

ישנן גרסאות של כרום שהן לא יציבות - קריסות, אתרים שלא נפתחים, באגים במועדפים וכו'.

כרגע לעניות דעתי הטוב ביותר הוא פיירפוקס (מציע גם סנכרון מועדפים, טאבים וכו' לאנדרואיד, בדיוק כמו בכרום) - גם במובייל וגם במחשב.

פורסם

יש עוד דפדפנים חוץ מChrome?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כרום. אין לי שום בעיות של תקיעות, לא בפייסבוק לא ביוטיוב ולא בכלל. עובד נפלא.

אני מדבר על דפדפן במחשב, כן?

בכרום באנדרואיד דווקא יש לי בעיות מסויימות. עמודים שלא נטענים ב-refresh וכאלה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כרום פועל אצלי מצויין גם כשיש מספר דו ספרתי של טאבים.

כמה הרחבות מותקנות אצלך (chrome://extensions/)? כמה RAM יש לך?

פורסם

עבדתי בעבר עם כרום, התחיל להיות איטי ומעצבן.

עברתי לפיירפוקס, עובד טוב.

אם אני אשדרג זיכרון למחשב, יהיה שיפור בטעינת דפים ותמונות ?

פורסם

אני שדרגתי מ-4 ל-8 ג"ב על מחשב i3 צדןר שלישי (כעת כבן שנה) - שיפור משמעותי בעבודת הכרום. עם זאת לאחרונה יש לי בעיה של תקיעה באמצע העלאת דפים, לא ברור לי אם הבעיה במחשב או ברשת שכן זה קורה גם באקספלורר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני שמתי לב שאם בערך פעם בשבועיים אני לא מנקה את העוגיות בכרום הוא מתחיל להתקע ולא לטעון אתרים.

מדובר בטאבלט אנדרויאד גלקסי טאב פרו.

מישהו יודע מה התפקיד של העוגיות האלה? למה זה קורה? במחשב אני אף פעם לא מוחק אותם.

תודה!

פורסם
אני שמתי לב שאם בערך פעם בשבועיים אני לא מנקה את העוגיות בכרום הוא מתחיל להתקע ולא לטעון אתרים.

מישהו יודע מה התפקיד של העוגיות האלה? למה זה קורה? במחשב אני אף פעם לא מוחק אותם.

תודה!

ברגי בבקשה:

http://www.promomagazine.co.il/pages/show/68

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כרום בPC , ספארי במק או בiOS.

שניהם בנויים על אותו מנוע (שיפורים קלים בכרום , שיש שידונו על יעילותם.... בבסיס המנוע נבנה על ידי אפל ברובו והוא Open source ... כן כן ...) שמשמש את רוב מכשירי המובייל כבסיס גם כן (מוזמנים לקרא על Webkit)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

תודה!

אתה לא יודע לנסח את עצמך.

http://www.geva.co.il/bagrut_subject_lashon

זה יעזור לך לשאול נכון.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...