Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים נאמנים.

אחרי שנה עם קיה פיקנטו 1000, החלטתי שזהו - הספיק לי ויותר.

חלשה מידי ולא מפצה בצריכת דלק צמאה כמו משפחתית בעליה.

לפניה הייתה לי פנדה מקסימה 2008 - אהבתי אותה יותר את עצמי :)

אבקש את חוות דעתכם על רכב אמין, חסכוני (!) ידני כמובן.

תווך השנים 2012- 2013. מחיר שנע סביב 50 K.

חשבתי על הפנדה החדשה - אך היא מבוקשת, ללא היצע בשוק יד 2.

בנוסף נדלקתי על הקליו החדשה אך היא מעבר לתקציב שלי.

אשמח לשמוע רעיונות נוספים :)

פורסם

יש פה שרשור של "ניסאן מיקרה מול פולו". פירטתי שם. תתעלם מהחלקים על הגיר הרציף.

אם תעלה קצת במחיר, תוכל אולי לקנות גם רכב שעלה בתחילת 2014, והוא עם החזית החדשה שלדעתי יפה בהרבה. יש אנשים שמחליפים את הרכב הזה כי מסיבה כזאת או אחרת הוא לא מתאים להם, אבל היבואן פגע להם בביקוש משמעותית. מיקרות ידניות שעמדו כל השנה נמכרו בספטמבר ב60K מהיבואן. אאל"ט זה היה כ5K פחות מהמבצע השקה בתחילת השנה. לך תדע אתה יכול למצוא איזה מישהו שמשתוקק לחזור לאוטומט ומוכן להיפרד מהרכב בפחות מ55K מינוס טסט. הרכב חסכוני.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

הפנדה החדשה היא עולם אחר לעומת ה-2008 ככל שהדברים נוגעים לתא הנוסעים וסביבת הנהג. לדעתי החבילה הטובה ביותר בגזרת המיני הידניות, לא שאין לה חסרונות אבל כאמור בסה"כ היא הכי "אוטו" כשהיונדאי איי 10 ניצבת לצדה.

החיסרון הגדול ביותר שלה הוא המחיר, כחדשה היא נמכרת במחיר תלוש מהמציאות.

כשחיפשתי דווקא היו לא מעטות 2012-2014 למכירה, אני יודע שב"אוטודיל" יש לפעמים פנדות חדשות פרטיות עם קילומטרז' שפוי, כדאי לך לבדוק, החיסרון אצלם שהם מתחילים או עומדים על מחיר הקרוב למחירון (גבוה...).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מבחינת כוח הפנדה לא תהיה הבדל גדול ואתה תתאכזב אם אתה מצפה להפתעה.

מבחינת החיסכון,כמה אתה נוסע שזה באמת קריטי עבורך?

לדעתי החלפת מיני במיני בגלל מנוע חזק יותר-מה שלא יהיה וחיסכון לא כדאית,או שאתה מתקדם משמעותית או שתישאר עם הפיקנטו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא כדי להחליף מיני במיני גם אם תהיה עם מנוע חזק יותר, למרות שהפניה הראית לי נחמדה ונוחה, אני הייתי ממליץ ללכת ללכת על i20 משנתו עם קצת יותר קדומים או על סיאט איביזה ידנית מ-2010 +, ישנם כנראה עוד אופציות אבל זה מה שאני מכיר.

פורסם

קודם כל תודה.

לפי מה שאני יודע, יונדאי I20 לא מאוד חסכונית, יש עם גיר ידני?

אני דווקא מאוד מרגיש בהבדל בין הפנדה 1200 לפיקנטו 1000, חשבתי שההבדל במנוע חלש יותר יפצה בצריכת דלק טובה יותר, אך הדבר התגלה כהפוך.

לא רק שהוא לא מפצה הוא גם זולל יותר (!!!).

ולכן, התאכזבתי מהפיקנטו.

איך קליאו שנת 2012? לפני הצורה החדשה?

או סקודה פאביה?

תודה :)

פורסם

לאחר כ-3000 קמ על מיקרה ידנית - אני הייתי מרוצה מאוד מתצרוכת הדלק שלה. הממוצע עמד על כ-550 קמ למיכל של 35 ליטר בנסיעה בינעירונית, לא מנהלתית ולא חסכונית כלל, לעיתים עם חמישה מבוגרים וציוד.

יתרון נוסף למיקרה הוא האיבזור הנדיב (יחסית, כן?) לרכב מהסגמנט הזה, דוגמאות קיפול מראות חשמלי, חימום במושבים, בלוטוס מובנה מקורי ומשענת יד.

סה"כ הרכב חביב ביותר, פרט לשני דברים שמעט הציקו לי: הצורה החיצונית המעט מעצבנת (שנסבלת בצורה משמעותית לאחר מתיחת הפנים), והרעש המעט מציק של המנוע (שלושה צילינדרים שנשמעים כמו טרקטור).

רק אל תיקח אחת בצבע ירוק נזלת כמו זאת שאני קיבלתי :wink:

פורסם

היא לא בתקציב שלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שברולט ספארק יכולה להיות גם אופציה משנתונים 2011-2013, יחסית זולה וגרסת מנוע 1.2 אמורה להיות די סבירה.

• תוכן חדש...