Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי סיאט איביזה 2014 1200 tsi בהנעה ראשונים של האוטו אחרי שהוא עומד מספר שעות הסטרטר קצת מושך זה לא מניע מיידית האם זה אמור להיות ככה או שזאת בעייה?

יש לציין שלאחר שהאוטו מניע ואני מכבה אותו אחרי מספר דקות הוא מניע מיידית והסטרטר לא מושך.

פורסם

לאחר פתיחת סויץ' מומלץ לחכות כשתי שניות שנורות התקלה בלוח מכוונים יכבו לפני הפעלת הסטרטר.

אם אתה לא עושה את זה ממליץ לאמץ כמנהג. לדעתי זה יפתור לך את הבעיה.

יום טוב גם לך

פורסם
שלום ברשותי סיאט איביזה 2014 1200 tsi בהנעה ראשונים של האוטו אחרי שהוא עומד מספר שעות הסטרטר קצת מושך זה לא מניע מיידית האם זה אמור להיות ככה או שזאת בעייה?

יש לציין שלאחר שהאוטו מניע ואני מכבה אותו אחרי מספר דקות הוא מניע מיידית והסטרטר לא מושך.

הכול תקין.

סע לשלום.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מחכה ודאי מסובב חצי סוויצ׳ ומחכה מספר שניות.

מרק אז מדוע בכל שאר הרכבים שאני מכיר זה מניע מייד והס טרטר לא מושך את השניה וחצי הזאת?

פורסם

זה מה שאני עושה. חצי סוויצ׳ ואז מניע אבל עדיין המטרטר מושך איזה שנייה וחצי. אבל כאשר אני מכבה ואז מניע הוא מניע בשנייה.

לגבי כל הגרמניות זה לא נכון כי בדקתי בלאון ובאיביזות אחרות וזה מניע מייד.

פורסם

אז מה נעשה ?

נקפוץ למוסך מורשה בכדי לפתוח כרטיס עבודה נמתין מספר שעות לקבלת חוות דעת מקצועית שבסופו של יום יגידו לך שאין שום בעיה ברכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

אצלי בפולו TSI חדשה (2014) מניע במהירות הבזק, לא משנה אם הרכב חם/קר או באיזו שעה ביום.

בפולו הקודמת (1.4 רגילה 2012) ההתנעה הייתה ארוכה יותר, אבל לא משהו חריג או שונה מכל מכונית שהייתה לי בעבר.

• תוכן חדש...