Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,מישהי ניכנסה לי ברכב בזמן פנייה שמאלה,היו 2 נתיבים שמאלה היא הייתה בשמאלי ואני בימיני והיא סתתה מהנתיב שלה וניכנסה בי,זאת אומרת שהיא ברחה מהנתיב שלה והמשיכה ישר מה שגרם לה להיכנס בי,הכל מצולם ומתועד,אני שואל דבר כזה,לי יש מקיף ב9 מיליון,אני רוצה את הרכב כמו שהוא היה לפני כן ולא מעניין אותי מה יעשו מצידי שיעשו צבע חדש ברכב אין פה עניין להתפשר,צביעה של הדלת האחורית תשאיר הבדלי צבע וזה לא מתקבל על הדעת בשום פנים ואופן,מאיפה אני ממשיך הלאה?

m7kj.jpg
פורסם
חסר הרבה פרטים.

אתה בימני, היא בשמאלי , פלשה לנתיב שלך, היכן הפגיעה שלך ברכב? היכן הפגיעה שלה ברכב הפוגע?

הפגיעה אצלי היא בדלת האחורית בצד הנהג,הפגיעה אצלה בטמבון מצד ימין

m7kj.jpg
פורסם

השאלה מה היא תגיד, במקרה של סטייה מנתיב בעת פניה שמאלה (או ימינה) קל מאוד לפגוע אחד בשני , משום שבעת סיבוב אנשים לוקחים אותו כל אחד בצורה שונה ולכן התאונות האלו די נפוצות.

לאור הגרסה שלך, שאתה לכאורה פנית כנדרש שמאלה והיא לקחה את הסיבוב מעט יותר גבוה ומשום כך הפגיעה, סביר להניח שהאחריות תהיה עליה, אך קח בחשבון בנוגע לגרסתה שתספר היא בחברת הביטוח שלה ומפה יכול להיות מצב של גרסאות סותרות שיכול להתגלגל די בקלות לבתי משפט לתביעות קטנות וכו',

יכול להיות שהיא תאמר בגרסתה, שאתה פנית שמאלה נמוך מדי ומשום כך פגעת בה עם הדלת האחורית בטמבון הקדמי שלה, גם אפשרות שעשויה להתעורר בהמשך.

אם יש לך צילומים המתעדים זאת ומוכיחים את גרסתך, כמובן לשלוח לחברת הביטוח ומשם יוחלט הלאה לקביעת אחריותה לתאונה ויתנהלו מול חברת הביטוח שלה.

בנוגע לרכב, במידה ויש לך רכב בעל דהיית צבע גבוהה, ותתקן במוסך מדרכה כלשהו , סביר להניח שיהיו הבדלי גוונים , עם זאת בהמון מוסכים יש כבר מכשור שמאפשר קריאת גוון צבע קיים והכנת צבע זהה לזה שהיה בעת התאונה. כמובן לבקש זאת ולעמוד על כך במעמד מסירת הרכב.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• ספונסר פורום
פורסם

היא מודה שפגעה בך ,או שזה הולך להליך משפטי ?

לעינין הנזק כמובן שמגיע לך השבה לקדמות ככל האפשר,

ההפרש ממה שהיה לך ליפני המקרה ,לאחרי תיקון הרכב, זה בדיוק הפיצוי בגין ירידת ערך .

צור איתי קשר טלפוני או שתשלח אלי תמונות לטלפון אנסה לעזור לך יותר .ללא התחיבות מצידך .

אלי אמרן שמאי רכב 0546999223

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...