Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים :)

כבר המון זמן שאני מחפשת רכב קטן,חסכוני ואמין . הנטייה שלי הייתה יותר לכיוון של סוזוקי אלטו או יונדאי i10 ידני.

אבל היום מצאתי ביד 2 סיאט מי שנת 2012 עם מעט מאוד ק״מ , יד 1 ונכנס לתקציב שלי בול. בדיוק כל מה שחיפשתי !

התחלתי לברר על הרכב יותר , ניסיתי לחפש באינטרנת אבל אין יותר מידי מידע על רכב זה , אז אולי אתם תכלו לעזור לי .

מה אתם אומרים על הסיאט מי ? מבחינת צריכת דלק , אמינות , עלות טיפולים וכו...

אשמח אם תכלו לעזור :)

פורסם

מדובר על הדגם הידני?

אם כן עדיף בפער על שני האחרים.

מבחינת בטיחות, שיוט בינעירוני, כוח(יש הבדל דיי משמעותי בגירסת ה75), צריכת דלק טובה מהיונדאי וזהה בערך לסוזוקי.

טיפולים זה אומנם צמפיון, אבל אין משהו מיוחד.

אמינות: עד עכשיו אין משהו חריג, סהכ אין יותר מדיי טכנולוגייה.

המכונית איכותי יותר בפער מהסוזוקי וגם מהיונדאי(כנראה שאת מתכוונת לדגם קודם).

לגבי הרובטי, אותם היתרונות רק עם גיר שקשה להתרגל אליו, אינדיבידואלי.

הסיאט מציעה חבילה טובה יותר לדעתי .

פורסם

קודם כל , תודה על התגובה המהירה ! :)

וכן מדובר בדגם הידני .

ועוד משהו .. מה לגבי ירידת ערך ואם יש שוק לרכב זה , אם אני ירצה למכור אותו לאחר מכן האם זאת תהיה בעיה ?

פורסם

אני הייתי את היונדאי,המושבים תומכים יותר,איבזור טוב יותר,והיא לא מרגישה זולה עם דיפון חלקי בדלתות.

מה שכן הסיאט חיסכונית לפי מה שבעלי הרכב מדווחים פה,בכמה מוכרים אותם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זהו שהבחורה שמוכרת את הסיאט רוצה 37000 (כשהיא טוענת שזה המחירון , אבל בדקתי והמחירון הוא 39,500), אבל הורידה גם ל 36000 כשמהחיפושים הקודמים אני יודעת שזה מחיר דיי נמוך כי לא מצאתי עוד סיאט מיי במחיר כזה כשהוא יד 1 ורק 30000 ק״מ .

הבחורה טוענת שהכל תקין באוטו , אין תאונות ואין שום דבר . נראה לכם הגיוני או שקצת מוזר ?

פורסם

בזמנו שקלתי לרכוש סיאט מיי (או סיטיגו או אפ שהן בעיקרון זהות), העדפתי את המיי בגלל תוספת הכוח (שבפועל פחות מורגשת מהפער הגדול שיש על הנייר).

סה"כ מדובר בתמורה לא רעה אם כי אני ירדתי מהעניין בעיקר בגלל דיווחים מחו"ל על בעיות קשות בשילוב ההילוכים בתיבה הידנית, חריקות ורעשי גריסה והחלפת גירים ידניים אמנם באחריות אבל לאחר זמן קצר.

מוזר שבארץ התובעה פחות ידועה ונתקלתי רק בדיווחים על קושי בשילוב לרוורס ובעיקר להילוך ראשון.

למיי רק שני פתחי מיזוג מרכזיים, ומתגי ח"ח בדלתות בלבד.

תא המטען והמרווח הפנימי מפתיעים לטובה. מעבר לכך ומבחינה מיכנית הרכב אמין ופשוט.

המחיר שציינת אכן נמוך אבל האמת שהמייהידני אינה נהנית מביקוש מטורף וייתכן שהמוכרת לחוצה למכורק, בכל מרה חייבים לבדוק את הרכב.

היונדאי איי 10 "החדשה" עדיפה בגלל תחושה של "יותר אוטו" אבל אין במחיר כה נמוך.

בסוף אני בחרתי בפיאט פנדה "החדשה-משנת 2012) שלדעתי נותנת את החבילה הטובה ביותר בתנאי שמשיגים אותה במחיר הנחה משמעותי (או כמו שאני עשיתי, רכשתי משומשת בת פחות מחצי שנה עם אחריות ליותר משנתיים וחצי ב-15,000 ש"ח פחות מחדשה) שכן החיסרון הבולט ביותר שלה הוא המחיר ההזוי שבו היא נמכרת בחדשה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

כן קראתי על העניין של המיזוג ברכב , אבל זה הדבר האחרון שבגללו אני יפסול רכב (אני לא מפונקת ואסתדר עם מה שיש :) )

מה שהכי חשוב לי זה האמינות , שלא יתקלקל לי מהר ואני יצטרך לבלות במוסך הרבה וכמובן צריכת דלק .

היונדאי זה רכב ממש נחמד , אבל כמו שאמרת במחיר כזה מאוד מאוד קשה למצוא משהו טוב. ויש לי רק 36000 .

כמו כן שקלתי גם את הפיאט פנדה אבל גם את הרכב הזה קשה למצוא עם ק״מ נמוך.

פורסם

הסיאט רכב חדש ודי פשוט לכן קשה להאמין שיהיה בעייתי.

קחי את הרכב למכון בדיקה ואם אין משהו חריג,תתחדשי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה 10 אלף?

הוא ציין שהמחירון 39 והיא מוכנה ב 36.

פורסם

אולי הרובוטית,אם ידנית זה לא הגיוני.

פורסם

תראי,

אני הייתי בעלים של סיטיגו 75כ"ס מזה שנתיים (ומכרתי אותה בשבוע שעבר לטובת שדרוג לרכב גדול יותר).

זו היתה הקניה הטובה ביותר שעשתי בתחום הרכב. רכב קטן וזריז, חסכוני מאוד (משולב הייתי עושה 1:18 ובינעירוני נטו 1:22). המיזוג סביר בהחלט (אומנם לא כמו ברכב גדול יותר אבל עדיין.

בכללי, לדעתי הרכב מאוד מומלץ. בטח במחיר שהציעו לך.

תתחדשי!:)

פורסם

אני מטצרף לפותחת השרשור, האם רכב בסדר גודל של סיטיגו יכול לשרוד נסיעה בין עירונית ארוכה? האם הוא בנוי לכביש 6/בקעה?

האם מורגש חוסר כוח משמעותי במהירויות סבירות )100-110(

פורסם

למה שלא יהיה בנוי?

לא מייצרים רכב למסלול מסוים.

מנסיעות במנועים דומים בכביש מישורי לא חסר כוח בצורה מורגשת,עם הפנדה בכיף הייתי נוסע 120 בכביש 6 וגם יותר.

פשוט אין תאוצה חזקה לעומת משפחתית.

אבל גם אן תיסע כול יום בכביש 6 לא יהיו בעיות.

• תוכן חדש...