Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיטיגו שלי עברה 36 אלף בשנתיים. שקניתי אותה גרתי בכלל במצפה רמון ועליתי איתה הרבה למרכז.

מאז הייתי איתה פעמים רבות גם באילת וגם במטולה,

נראה לי זה עונה על השאלה;)

פורסם

הייתה לאשתי אחת כזו בדיוק. הרכב פשוט היה נהדר. מבחינתי זה הרכב המיני הנבחר מבחינה דינאמית, הכוונה למנוע, גיר, מזגן, איכות ועוצמת השמע במע" הסאונד, איכות חומרים והרכבתם, היגוי, בטיחות, והתנהגות כביש.

חסרונות: חוסר באבזור חשמלי.{תפעול חלון נוסע, מע" ללא BT, ללא מראות חשמל ועוד כאלה:

יתרונות: מע" לייזר שבולמת לבד את הרכב במקרה של חוסר זהירות מצד הנהג.

הרכב צובר מהירות מהר מאוד, אינו מתבייש "לשייט" ב-120,על סקאלה עם עקיפות מדי פעם, ולהציג קרוב ל-20 ק"ם לליטר.

מהירות הסופית שלו {המוצהרת} היא קצת מעל 170, ואני מאמין שאין שום בעיה להגיע לזה די מהר .{לכאלה שממש ממהרים}.למיטב זכרוני לא קיים כרגע בארץ רכב מקבוצת מיני, עם שילוב של נתוני מהירות\חיסכון בדלק, כמו ברכב הזה. {הכוונה למנועי 1000 סמ"ק ולא ל-1200}

המזגן סיפק את הסחורה באילת, בקיץ, בין 40-44 בצל, ללא שום בעיה.

הרכב יציב מאוד גם במהירויות גבוהות , אינו מושפע מרוחות וממשאיות, היגוי זריז, שדה ראיה טוב, אינו מקרקש בכלל בפלסטיקה, ובמחירו דאז{מבצע 56600 על הכביש} לא היו מתחרים של ממש.

תקלות: מלבד משאבת המים שהוחלפה ברכב ובחלק מהרכבים הללו{גם בחו"ל}, כתוצאה מרעש מינורי, הרכב הפגין אמינות מוחלטת, ואינו צרך שמן בכלל.

נמכר עם 16000 ק"ם, ללא שריטה ובמחירון מלא, לאחר 3 שבועות. במסגרת עבודתה אשתי קבלה ספייס סטאר, אבל מתגעגעת ל-SEAT MII הצהובה שלה.:cry:

קצת תמונות:IMG_0306.jpgIMG_0302.jpgIMG_0301.jpgIMG_0299.jpg

כמובן שיש אנשים שיעדיפו אבזור רב,{הרבה חשמל} על תכונות דינאמיות ברכב. והמחיר כמובן בהתאם.

הרכב הכי מאובזר כרגע מקבוצת המיני בארץ למחירה, היא כמובן ה-ספייס סטאר, בעלת השילוב מנוע-גיר לא רעה בכלל...

בקרוב אפרסם כאן חוות דעת והתרשמות אישית מהרכב.

יוסי.

IMG_0317.jpg

פורסם

הסיאט אצלכם הייתה ידנית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הספייס ידנית?

מעניין אותי לשמוע נתון על צריכת דלק.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הספייס אוטומטית. בכלל ספייס סטאר ידני, מתחיל להיות אצלנו רכב די נדיר.עקב תמחור, הפרש מחיר בין הדגמים, ועוד סיבות.

היא תומחרה בזמנו ב-70000 שקל, בכניסה, ומחירה היה הרבה זמן ככה, כשסופר מיני אחרות{קבוצה אחרת}תומחרו באותו מחיר.

כרגע מיקרא 1200 ידנית, נמכרת ב-60000 שקל אצל קרסו. למה לשלם על ספייס 1000 סמ"ק יותר כסף?

הם רוצים למכור אותה? שיורידו מחיר ל-58000 שקל ואז יעיפו אותם. אם לא, שיעבירו בעלות ל-2015.

פורסם

מסכים איתך לחלוטין,הידנית פשוט לא אטרקטיבית,אם ניקח אותה מול היונדאי 10 למשל אז החיסכון שלה די מתקזז עם תוספת אלפי השקלים,האיבזור כבר לא כמו באוטומט,אז מה נשאר לה?

ואפשר לראות לפי נתוני המכירות שאחד מחברי הפורום פירסם,כמעט כול הספייסים אוטומטים.

פורסם

היום חזרתי מנסיעת מבחן קצרצרה בסקודה סיטיגו.

אני חייב להודות שחזרתי מופתע לחלוטין, אני בעצמי 1.94 וישבתי בנוחות במושב הנהג, אם כי מאחורי ניתן להושיב מקסימום ילד קטן..אך זאת בניגוד גמור לסוזוקי אלטו שרק נכסתי וכבר רציתי לברוח משם.

העיצוב נעים מאוד לעין, פשוט ולא שופע אך איכותי ויצוק.

הנסיעה הייתה עירונית בלבד אך לא הרגשתי כל העדר כח. ..

מאוד אהבתי את הרכב אך אזל המלאי עד אפריל 15.

כך שאתחיל לחפש אחת יד שניה או אמתין.

לסיכום הרכב הזה מאוד מאוד הפתיע אותי לטובה במימדיו.

פורסם

ניסית את היונדאי?

פורסם

בסיטיגו שלי היה לי קרוז קונטרול (רכב יחיד בארץ בו היתה מותקנת המערכת). נהנתי מכל רגע בנסיעה בינעירונית, כמובן שהחסכון היה אדיר

פורסם

הסיאט מיי עד כמה שידוע לי הוא רכב טוב, הוא נעים לנהיגה, הוא די מרווח ודי חסכוני בדלק.

הבנתי רק שהוא קצת לא נוח לנהגים מתחת לגובה מסויים ושאפשרות הכיוון של המושב בו קצת מוגבלת. ראיתי גם פה ושם תלונות על שדה הראייה בו.

אבל אם ההתלבטות בינו לבין ה i10 או הסוזוקי, אז הוא הסיאט לדעתי לוקח.

כמובן שחשוב מאד לקחת את הרכב לבדיקה לפני, ההורדה במחיר נשמעת קצת חשודה.

אם גם שמירה על ערך של הרכב ויכולת מכירה קלה רלוונטית, אני ממליץ להוסיף גם את הפיקנטו ל"תחרות". לפי התיאור של הצרכים היא גם יכולה להתאים.

פורסם

במה הסיאט עדיפה מהיונדאי לדעתך?

פורסם
הסיאט מיי עד כמה שידוע לי הוא רכב טוב, הוא נעים לנהיגה, הוא די מרווח ודי חסכוני בדלק.

הבנתי רק שהוא קצת לא נוח לנהגים מתחת לגובה מסויים ושאפשרות הכיוון של המושב בו קצת מוגבלת. ראיתי גם פה ושם תלונות על שדה הראייה בו.

אבל אם ההתלבטות בינו לבין ה i10 או הסוזוקי, אז הוא הסיאט לדעתי לוקח.

כמובן שחשוב מאד לקחת את הרכב לבדיקה לפני, ההורדה במחיר נשמעת קצת חשודה.

אם גם שמירה על ערך של הרכב ויכולת מכירה קלה רלוונטית, אני ממליץ להוסיף גם את הפיקנטו ל"תחרות". לפי התיאור של הצרכים היא גם יכולה להתאים.

מחזק! פיקנטו הוא רכב שאני בעצמי שוקל לקנות עכשיו יחד עם אשתי (ככה גם הגעתי לפורום הזה). אנחנו עדיין בתהליכי בירור וקניה ובינתיים יצא לי לנסוע עליה קצת ויש מצב שנלך עליה. אם למישהו יש במקרה משהו מיוחד להגיד עליה לפני שנעשה החלטה על איזה רכב לקנות, אשמח לשמוע!

• תוכן חדש...