Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, הסיפור הוא כזה:

קיבלתי פירסומת מחברת כרטיסי אשראי: 20% הנחה על מלונות בתאריכים כך וכך.

התקשרתי לחברת התיירות שפורסמה, הסבירו לי באילו מלונות ההנחה תקפה, נתנו מחיר לאחר הנחה של 20%, מסרתי פרטי אמצעי תשלום, הזמנתי.

קיבלתי במייל אישור הזמנה, שכולל כמובן ציון מחיר בדיוק כמו שנסגר בטלפון.

לאחר זמן קצר (עוד באותו יום) התקשרו אלי ואמרו שיש טעות במחיר, אין להם אפשרות לספק את המלון במחיר הנ"ל ואני יכול או לבטל עסקה או להוסיף את התוספת (כמעט את אותם 20%).

האם הדבר הזה חוקי?

האם לאחר סגירת הזמנה ספק שרות לא חייב לעמוד במחיר שנסגר?

איך אפשר לפעול על מנת לקבל את המלון במחיר שנסגר בהתחלה?

תודה.

פורסם

טל"ח זה זה כשאתה מתקשר ואומרים לך בטלפון מחיר אחר ממה שפורסם.

לא אחרי שמאשרים שזה המחיר וסוגרים לך הזמנה.

או שאני טועה?

פורסם

תרגיל סטנדרטי של חברות תיירות. עשו לי אותו כבר לפני למעלה מ-10 שנים.

יתכן שתוכללהכנס למלחמה נגדם - השאלה היא האם הזמן שתשקיע, נניח, במשפט בתביעות קטנות שווה לך את ההפרש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חתמת על חוזה עם החברה ואז היא מפרה אותו. יכול להיות שאתה יכול לתבוע מהם מימוש חוזה בתנאים שחתמת מראש או לאיים בתביעה על הפרה + עוגמת נפש, השאלה אם הסכום והכאב ראש שווים את זה...

פורסם

לא חוקי. הייתי עושה להם בלאגן בדף הפייסבוק שלהם, בדף הפייסבוק שלי, בפורום צרכנות של תפוז ומכתב תלונה במועצה לצרכנות.

לא הייתי הולך לבית משפט למרות שדי בוודאות היית מנצח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הסכמים יש לכבד. וההודעה שקיבלת במייל היא הסכם לכל דבר.

התרופות שאתה יכול לבקש הם

אכיפה של ההסכם ואתה יכול לבקש בעת ובעונה אחת גם פיצוי

פיצויים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה על התגובות, לא דיברתי איתם עדיין מעבר לקבלת הודעה על שינוי מחיר.

אנסה לדבר כמובן.

אני לא מאלו שמפעילים לחץ דרך הפייסבוק או מפרסמים את שם החברה וכו' בקונטקסט שלילי לפני בירור כל הפרטים וניסיון להגיע להסדר בדרכים מקובלות.

פורסם

חוש הריח שלי אומר שזו עוד קומבינה מצוייה, בדיוק כמו אתרי מכירות באינטרנט, שם אתה מזמין מכונת כביסה X ויום למחרת מקבל טלפון "אוי, מצטערים, ב-ד-י-ו-ק אזל מהמלאי! אם תוסיף 300 שקל תקבל מכונה ממודל מתקדם יותר".

למיטב ידיעתי לא חוקי להעלות את המחיר לאחר סגירת העיסקה. בגלל שזה מריח כמו קומבינה לא הייתי מוותר להם. התחייבתם אז תקיימו את מה שהבטחתם.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...