Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל הוא מתעניין בדגם עם תיבה אוטומטית רגילה.

ואלעד, לא יודע מה זה נוח עבורך, אבל נסעתי בצבאית מושכרת והיא אחלה לדעתי. דווקא רכב מאוד נחמד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לפיאסטה 2012 אין בעיות אמינות, להפך. יש לה מנוע וגיר מיושנים אבל היא סופר אמינה. הפיאסטה החדשה עם הגיר הרובוטי היא שדרוג אדיר לעומת הדגם הקודם מבחינת ביצועי מנוע. אני עם 30 אלף ק"מ ואפס תקלות. נהנה מכל רגע ויכול רק להמליץ.

פורסם

אלעד

"האמן לי שנהגתי על כמה וכמה פיאסטות כדי להיווכח שלא מדובר באקזמפלר ספציפי מחורבן, אלא שכל הדגם הזה פשוט אינו ראוי למאכל אדם.

הרכב הזה נכשל כמעט בכל היבט אפשרי. אפס יכולת שיכוך, אפס כושר בידוד, אפס ביצועים, אפס הנאה מנהיגה, אפס ארגונומיה. פשוט... אפס".

שיכוך אפס???

אפס כושר בידוד???

אפס הנאה מנהיגה???

איפה קנית את הפיאסטה? ביד 2 ו 250 אלף קילומטר?

לא מסכים איתך לגמריי,עגלה כן ב 1.4 אבל כל השאר(ממה שרשמתי) ממש לא פגעת.

אבל זכותך לרשום מה שתרצה !

אני בטח לא חושב כמוך!

ולא אני לא עובד בפורד ואין לי פיאסטה,אלה שכרתי אחת לחודש ימים.

פורסם

עזוב זה לא באמת משנה מה הוא אומר או מה כולם פה אומרים, מבחני הרכב ונתוני המכירות מדברים בעד עצמם, זה אחד הרכבים הנמכרים ביותר באירופה ובאנגליה בפרט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
התיבה הרובוטית של הפיאסטה בעייתית מאוד, מומלץ לשמור מרחק. גדול. ממש גדול.

בשנתון שפות"ש ביקש התיבה היא אוטומטית רגילה ולא רובוטית.

מי שיש לו אנטי מהרכב, מוזמן להגיע לירושלים ויעשה נסיעת מבחן על הפיאסטה שלי ואז ירשום שאין הנאה מנהיגה, אין בידוד ואין ביצועים.

נכון שהמנוע קצת עצל, אבל ההנאה מרובה, הרכב אחד האמינים ואחד הנמכרים והאיכותיים ביותר שיש בקטגוריה והבידוד...מדהים, אני בקושי שומע את המנוע והוא יושב על הכביש בצורה טובה ביותר, יציב עם בולמים טובים מאוד, בקושי מרגישים את הכביש.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...