Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

RAW זה אומר שמערכת ההפעלה לא יכולה לחלץ שום מידע קוהרנטי מהפלאטות, זה יכול להיות משהו פשוט כמו הבוט סקטור או ה-FAT או משהו פחות פשוט כמו בקר תקול או זיכרון קאש לא תקין (מהניסיון שלי, כ-30% מהדיסקים שמציגים ככה זה משהו פחות פשוט), במקרה כזה ניסיון לבנות מחדש את הבוט סקטור או ה-FAT תחבל משמעותית בסיכויי השחזור.

ההמלצה שלי בעינה עומדת.

והבוט סקטור זה לא תוכן העיניינים, ה-FAT זה תוכן העניינים.

עריכה אחרונה על ידי saay222
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נזכרתי שקראתי את הפוסט הזה ואז גם אותי המחלה הזו תקפה.

עשיתי שינויים פיזיים במחשב ( ספק כוח, כרטיס מסך, מארז ).

יום שישי פעם אחרונה שהשתמשתי בדיסק הקשיח, המחשב כובה בגלל כל ענייני הפירוק וביום שבת שבאתי להדליק מחדש - הדיסק הקשיח לא נדלק יותר.

לא מזוהה בביוס כמובן כי הוא פשוט לא נדלק ( לא רועד ששמים עליו יד ).

קראתי בכמה מקומות שכדאי לנסות להחליף את ה PCB, למי שמבין עניין, יש לי דיסק קשיח מאותה סדרה ( SAMSUNG SPINPOINT F3 ) עם הבדל קטן - שלי היה טרה והדיסק השני שעובד הוא 500GB.

האם לדעתכם יש סיכוי שזה יעבוד?

ברמת העקרון, החומר אינו קריטי ברמות על, אם שחזור עולה בסביבות 500 ש"ח אני בהחלט אשקול זאת, אבל מעבר לזה לא מוצא טעם ( וגם לא מוצא כסף :roll: ).

פורסם (נערך)

אין סיכוי שזה יעבוד, צריך להחליף עם דיסק זהה לחלוטין לדיסק המקור.

בדוק טוב את חיבור החשמל, חיבורי SATA הם שבירים יותר ביחס למולקס.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם (נערך)

הפעלתי קשיח אחר בדיוק עם אותם חיבורים, בדקתי את זה כבר :-(

כאילו היו מחוברים שני דיסקים קשיחים בהפעלת המחשב, האחד ללא מערכת הפעלה והשני כן וכאמור רק אחד נפגע אז אני גם לא ככ יודע אם אפשר להאשים את הספק או להאשים אותי שכבר זמן רב אני מרגיש שהדיסק הקשיח מגיע לקיצו ולא עושה עם זה דבר.

--

אני עכשיו נזכר ( אולי יש לזה השפעה ) שניתקתי אותו בעצם יום שישי והוא היה מחוץ למארז מופנה עם ה PCB כלפי מעלה.

אני כמעט בטוח ששום דבר לא פגע בו חוץ מאבק ( ישב מתחת למדף ), האם ייתכן כי משהו נפגע מכך?

על ה PCB אני לא מוצא שום פגיעות ( לפחות לא בעין שלי ) ואין ריח של שרוף.

יכול להיות שמעבר עם כהל 90% על החריצים יכול להועיל? ( או יותר נכון - האם יכול להזיק?! )

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם

אז ככה:

מהנסיון הרב שצברתי עם השנים, שווה לך לנסות לבדוק אם ה HD כן פועל עם ספק כוח חדש וחזק משלך. קרה לי פעם שהמחשב כביכול עלה,אבל הספק לא היה טוב מספיק, וכשהוחלף לחדש- ה HD עלה כמו גדול.

שנית,

שיחזור HD עולה לא מעט, ככל שמצליחים לחלץ יותר מידע - ככה יעלה יותר. (לי עלה ב"טיק טק" 1600 ש"ח,שיחזור של כ 500 ג'יגה,4 ימי עבודה)

שלישית,

לא יודע עד כמה אתה מיומן, אבל תנסה לחפש על לוח-האם קבלים נפוחים.

תחזור לעדכן :wink:

פורסם

אוקיי, בדקתי במערכת אחרת ( למרות שלא האמתי שזו הבעיה, הספק איכותי ) ועדיין לא עובד.

התקשרתי לחברות שיש פה, הראשונה ( קומפיוטר ) לא מבצעים תיקון של נזקים פיזיים לדיסק.

בטיק טק משלמים על בדיקה 118 ש"ח ושחזור המידע נע בין 500 ל 0200 ש"ח ( מאמין שיצא קרוב יותר לחלק העליון ) בהתאם לתקלה וללא קשר לגודל.

ניראה לי שאני אנסה את הבדיקה כי אין מה להפסיד.

לצורך העניין, האם לדעתכם מהנדס חשמל ואלקטרוניקה מנוסה יוכל לטפל במעגל של הלוח?

או שפשוט להשלים עם זה שהמידע כמעט אבוד?

תודה רבה על העזרה

פורסם

לא יכול להביע דיעה על המחיר, אבל גם אני יכול להמליץ על טיקטק- הבוס שלי שיחזר שם דיסקים ללקוחות שלו, והם עשו עבודה טובה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סתם כדי שתדעו,

אחרי ששלחתי את ההארד דיסק לטיקטק נאמר לי שיש בעיה אלקטרונית ושחזור המידע( 70% הצלחה, אם מצליחים 90% מידע ומעלה בדר"כ ) יעלה 2650 ש"ח.

אז ויתרתי, אשלם להם 118 ש"ח על הבדיקה ואשלים עם העובדה :( .

פורסם
סתם כדי שתדעו,

אחרי ששלחתי את ההארד דיסק לטיקטק נאמר לי שיש בעיה אלקטרונית ושחזור המידע( 70% הצלחה, אם מצליחים 90% מידע ומעלה בדר"כ ) יעלה 2650 ש"ח.

אז ויתרתי, אשלם להם 118 ש"ח על הבדיקה ואשלים עם העובדה :( .

נראה לי שהם מרוויחים רק מעלות הבדיקה ולא באמת רוצים להתעסק בשיחזור לכן תוקעים מחירים בשמים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אז לי אמרו שבמקרים נדירים זה עובר את ה 2000 ש"ח. אני אחד מהנדירים :-D

בכל אופן אין לי תלונות על כך, זה עסק לכל דבר ויש להם תג מחיר, נכנסתי לזה בידיעה שזה יכול להיות גם מחיר גבוה ומה שהייתי מוכן לשלם זה באזור ה 1500 ש"ח, מעבר לזה לטעמי זה בזבוז כרגע ( שוב, שום דבר ברמה קריטית בכונן ).

• תוכן חדש...