Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף קבעתי תור לפוליש אצל דייטלר בעוד שבועיים ויש כמה דברים שאני רוצה לדעת בקשר לשמירה על הצבע לאחר הפוליש.

ליפני הפוליש:

כדאי לעשות טיפול כלשהו ליפני הפוליש? פלסטלינה אולי?

אחרי הפוליש:

אחרי הפוליש אני רוצה שהצבע ישמר כמה שיותר טוב, ללא התקלפויות\דהיות\ סווירלס חדשים.

(הרכב חונה רוב הזמן בחנייה מקורה)

אילו חומרים וטיפולים כדאי לבצע מיד אחרי הפוליש (והאם אפשר לבצע אותם בערך יום - יומיים אחרי הפוליש) כדי לשמור על הצבע? (מה לגבי ווקס ואוטם צבע?)

באיזה סדר לבצע את הטיפולים?

יש תקופת זמן מסויימת שבא אי אפשר לשטוף את הרכב אחרי פוליש או שאפשר להתנהג כרגיל?

ואם אפשר לקבל המלצות לחומרים טובים וכל כמה זמן אצטרך לחזור על היישום שלהם זה יעזור לי מאוד!

כל עזרה ומידע שאקבל יעזור לי מאוד ללמוד,

תודה :)

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

שאלה נוספת שרציתי לשאול היא: לאחר הפוליש אני רוצה ליישם ווקס, כרגע יש לי את הווקס הזה (תודה ליוליאן שהביא לי אותו :) )cp010_carplan-auto_finish.jpg

השאלה העיקרית היא האם הוא יספיק לשימוש לאחר הפוליש או שכדאי לקנות ווקס אחר?

כגון: Chemical guys jet seal 109

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

תבדוק עם הדייטלר שלך אם הוא שם הגנה אחרי הפוליש ואם כן איזה, אני גם הייתי שואל אם איזה חומרים ופדים הוא משתמש.

אם הוא שם וקס או קריסטל או טפלון, אז ממליץ לך להגיד שאתה לא מעוניין, לקנות אוטם איכותי כמו pl או 109 ולבקש ממנו להשתמש בהם להגנה לאחר הפוליש. אחרכך זה פשוט שטיפה נכונה ווקס מדי פעם וזהו, מקסימום פעם בחצי שנה לחדש את האוטם.

• תוכן חדש...