Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

חניתי כנראה מתחת לעץ פרי, ראיתי רבע דלת מכוסה בנמלים מהגלגל ועד גג הרכב, השתמשתי ב-3 בקבוקי מים גדולים ע"מ לשטוף

את כל הנמלים.

יום למחרת - הן חזרו וכעת הן גם בתוך הרכב.

האם ישנו בעל מקצוע שיכול לטפל בבעיה ההזויה הזו?

K600 גם אני יכול לרסס אבל לא בא לי למות יחד עם הנמלים.

אודה למגיבים.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי דרסת משהו מתוק וזה נמרח על מגן הרפש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תנסה לבצע ניקיון יסודי לכל הרכב ואפילו לרסס קצת APC (יש של שופרסל עולה 14 ש"ח כמובן תדלל ביחס של 1:10).

אם זה לא יעזור יש מצב שבוצעה התקנה לא טובה שהשאירה חריצים איפה שהוא.

אולי לחבר'ה בפורום דיטיילינג יש עוד רעיונות :).

פורסם

יש חומר בצורת ג'ל, הנמלים אוכלות את זה ולוקחות את זה איתן לקן, שם הן מדביקות את כולם ואחרי 2-3 ימים אין זכר לנמלים (אם כי הן ימותו איפשהוא).

אני רכשתי מאיביי ובבית זה עובד נהדר (בארץ זה יותר יקר ובצורות שונות, אין לי נסיון עם אלו), החומר בריכוז מאוד נמוך ואינו רעיל לנשימה (עד כמה שראיתי), אך אני הייתי שם את זה לסופ"ש שלא נוגעים ברכב.

פורסם

אצלי היתה מתקפת נמלים בתוך ג'ילדה אחת, שהשתמשתי בה בלי בעיות הרבה זמן, היו לי 2 בבגאז'.

שטפתי אותה טוב במים את הקופסא והסמרטוט, החזרתי והנמלים חזרו.

שטפתי שוב עם APC לא מדולל, החזרתי, גם הנמלים חזרו.

ואז העפתי את הקופסא והסמרטוט רחוק רחוק בעצבים - והנמלים הפסיקו להגיע.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
יש חומר בצורת ג'ל, הנמלים אוכלות את זה ולוקחות את זה איתן לקן, שם הן מדביקות את כולם ואחרי 2-3 ימים אין זכר לנמלים (אם כי הן ימותו איפשהוא).

אני רכשתי מאיביי ובבית זה עובד נהדר (בארץ זה יותר יקר ובצורות שונות, אין לי נסיון עם אלו), החומר בריכוז מאוד נמוך ואינו רעיל לנשימה (עד כמה שראיתי), אך אני הייתי שם את זה לסופ"ש שלא נוגעים ברכב.

יש לך לינק למוצר הזה?

פורסם

אל תרסס חומרי הדברה.

תנסה לשטוף ולשאוב את הרכב טוב טוב, תפרק מה שאפשר ותשתמש בחומרי ניקוי מתאימים לפנים הרכב, אני מאמין שזה יעבור.

• תוכן חדש...