Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב קטן חסכוני בדלק ועלויות אמין , אני נוסע באזור 1800 ק"מ בחודש

כרגע אני מאוד מתעניין בשברולט ספארק וקיה פיקנטו מה אתם אומרים עליהם ?

תודה מראש ..

פורסם

הפיקנטו מאובזרת ובטיחותית וכנל הספארק שיותר זריזה ממנה.

אם אם חשוב לך מאוד החיסכון כדאי לחפש גם רכבים כמו הפיגו 107 ופיאט פנדה וסוזוקי אלטו הכי חיסכונים בקטגוריה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בנתיים לא שמעתי ברשת דברים רעים עליה או פה בפורום מאנשים שיש אותם.

לי אישית הייתה פנדה במשך 3 שנים והייתי מרוצה מהאמינות וכך גם כול מי שאני מכיר ובדקתי בזמנו לפני הקניה.

פיגו 107 יש ל אבא שלי אחזקה זולה ותכלס זאת טיוטה,כך שאמינות צריכה להיות גם טובה מאוד.

הסוזוקי איתנו גם מספר שנים ומגלה אמינות טובה-טוב זה סוזוקי אין אופציה שהיא תהיה גרועה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן, הבחור הולך לנסוע מעל 21000 ק"מ והפיקנטו לא תהיה לו הכי חסכונית...

במחיר הזה יש לך ספארק מיבואן שברולט עם אחריות לשנה.

מה אופי הנסיעות שלך? (עירוני/בין עירוני/משולב).

פורסם

היא תהיה פחות חיסכונית אבל יש לה את היתרונות שלה,גם ציינתי שאם מאוד חשוב לו החיסכון יש רכבים יותר חיסכונים.

פורסם

בנסועה כזאת לרכוש רכב מיני כמו אלטו נשמע לי קצת סדיסטי. לדעתי לא פחות מספארק או קיה פיקנטו, אפילו שאוכלות קצת יותר דלק, אבל מרגישות כמו מכוניות אמיתיות, וכמובן שאם אפשר אז רצוי סופר מיני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היגרסה ידנית של הפיקנטו וכן הספארק עם המנוע הגדול יותר חסכוניות מאוד. הגירסה האוטומטית של הפיקנטו (מנוע 1.2) אכן לא כ"כ חסכונית, אך היא מחוץ דיון כאן.

להערכתי יהיה הכי קל למצוא ספארק 2011/2012 בתקציב, ולדעתי היא תמורה מצויינת לכסף ועם המנוע החזק יחסית גם תתאים לצרכיו של פותח השרשור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הפיקנטו ושות' מתאימות לאנשים עד גובה של 1.7 מטר ו70 ק"ג. מעבר לזה מתחיל להיות צפוף. מאוד. ולשבת כל כך הרבה שעות ברכב שלוחץ מכל מיני כיוונים זה עינוי.

הנוחות במקרה הזה יותר חשובה מ14 קמ"ל או 16.

מציע לבדוק את רמת ביניים מעל למיני כמו פנדה\ סוזוק ספלאש, או סופר מיני למיניהן. אפשר אפילו לשקול שברולט אוואו או יונדאי אקסנט אם תמצא פרטי.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

הוא מחפש חסכון בדלק ולנוכח הק"מ כנראה שגם נוחות תהיה חשובה, אני לא רואה איך אקסנט עונה על זה ובטח שלא רואה איך דייהולט אבאו עונה על זה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני לא מת על ה ספארק, הקלאצ' שלה קצת בעייתי והגז מאד רגיש ככה שהנסיעה הופכת לקצת מתישה בשביל רכב כזה קטן.

מהמעט שיצא לי להתנסות, הנסיעה בפקינטו יותר נעימה.

כדאי גם לחשוב לטווח הרחוק, פיקנטו נמכרת יותר קרוב למחיר מחירון

• תוכן חדש...