Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מה לעשות בברלין 7 ימים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולל חלפים / מוצרים / אפטר מרקט?

מתג פתיחת הגג התקלקל. במוסך היבואן בפתח תקוה רוצים 2300 ש"ח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 317
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא נראה לי כל כך, נראה לי שהם יותר בכיוון של חולצות ותיקים ומחזיקי מפתחות וכאלה, הרכבים עצמם שם נראה לי יותר תפאורה, אולי פה יהיה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מי זורם איתי לתערוכת רכב של פרנקפורט ב2015?

מתי זה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מחיה את השרשור לטובת שאלות ממוקדות

אז אני טס לברלין בקרוב מאוד, מישהו שמע על מוזיאון הבאוהאוס והDDR? איך הם?

מעוניין לקנות ביגוד ספורט (לאופניים,ריצה) יש חנויות מומלצות?

למי יש ניסיון עם כרטיס אוטובוס-רכבת חופשי שבועי ?

תודה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
מחיה את השרשור לטובת שאלות ממוקדות

אז אני טס לברלין בקרוב מאוד, מישהו שמע על מוזיאון הבאוהאוס והDDR? איך הם?

מעוניין לקנות ביגוד ספורט (לאופניים,ריצה) יש חנויות מומלצות?

למי יש ניסיון עם כרטיס אוטובוס-רכבת חופשי שבועי ?

תודה

אין חופשי שבועי אבל יש לחמישה ימים, עולה בערך 40 יורו אם אתה קונה לכל האיזורים abc. לכרטיס קוראים welcome to berlin ויש בתחנות הרכבת הגדולות. ( אם אתה מוכן לקחת את הסיכון תוכל להמשיך ולנסוע גם אחרי שפג התוקף כי אפחד לא באמת בודק את התאריך) לא חסר חנויות ספורט, אם אתה מגיע לאיזור גן החיות יש שם חנות ענקית לבגדים ספורט+ חנות ענקית של נייקי+ חנות ענקית של אדידס. הכל במרחק צעדים. תהנה!

פורסם

לא הייתי לוקח סיכון בנסיעה מעבר לתוקף הכרטיס - אמנם זה היה לפני 6 שנים, אבל כל יום בדקו לי את הכרטיסים, כולל את התוקף שלהם. קשה להבחין במבקרים כיון שהם לבושים אזרחי, עוברים בין הנוסעים ומציגים את התעודה שלהם. לי היתה אפילו אי נעימות לרגע כאשר נסעתי בכרטיס משפחתי ("קבוצה קטנה" - עד 5 אנשים) והמשפחה היתה מפוצלת בין שני ספפסלים לא סמוכים. למפקחים יש סמכות לקנוס אותך בסכום גדול (יש מדבקות ברורות בכל קרון רכב או אוטובוס) או לעכב אותך עד הגעת שוטר, ולא הייתי רוצה להתעסק עם שוטר גרמני בגלל כמה אירו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הכרטיסים מאוד זולים ביחס לשימוש שלהם, לא שווה לקחת סיכון במצב כזה.

אגב רוב הפעמים הנהגים בכלל לא בודקים שהעברתם כרטיס במכונה באוטובוס, יש שם אמון גדול באנשים.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אין חופשי שבועי אבל יש לחמישה ימים, עולה בערך 40 יורו אם אתה קונה לכל האיזורים abc. לכרטיס קוראים welcome to berlin ויש בתחנות הרכבת הגדולות. ( אם אתה מוכן לקחת את הסיכון תוכל להמשיך ולנסוע גם אחרי שפג התוקף כי אפחד לא באמת בודק את התאריך) לא חסר חנויות ספורט, אם אתה מגיע לאיזור גן החיות יש שם חנות ענקית לבגדים ספורט+ חנות ענקית של נייקי+ חנות ענקית של אדידס. הכל במרחק צעדים. תהנה!

וולקאם ברלין גם נותן הנחות משמעותיות לכל מיני מוזיאונים ואטרקציות, מגיע איתו פנקס עם פירוט.

לשם שינוי מדובר בהנחות על דברים באמת שווים ושימושיים.

פורסם

שלום לחובבי העיר

לכבוד יום הולדתה, אני מעודד את אישתי לנסוע בסוף החודש יחד עם חברות לברלין ל 4 לילות.

המטרות המרכזיות:

1. קניות, קניות, קניות

2. ביקור באתרים המרכזיים

מכיוון שלא היא ולא החברות מאלו ששוחות בכל עיר, אני זקוק למיקום מלון מרכזי ונוח למטרות שציינתי.

צימצמתי לשני איזורים מרכזיים:

א. איזור כיכר אלכסנדרפלאץ

2. רחוב קופרקסדאם

אני מתלבט, מה עדיף להן ?

אשמח לסיוע

פורסם

אין ממש איזור מרכזי,העיר ענקית והאיזורים די מפוזרים,

התחבורה הציבורית מדהימה ככה שכל מקום נגיש בצורה מהירה מאוד.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

קניות זה באזור הקודהם, שזה במערב.

מלונות כגון ABBA BERLIN, BERLIN BERLIN הם מעולים וזולים.

יש שם "רשת" של רכבת תחתית, ככה שמעבר מאזור אחד לאחר לא בעייתי, אפילו עד שעות הלילה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קניות יש גם בשדרות אונטר דן לינדן (Unter Den Linden) ופרידריכשטראסה, שזה באיזור המיטה (Mitte).

שם יש את 205, 206 וכד'

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קניות יש בכל ברלין.

אני שהיתי לפני מספר שנים במלון ב-Hermannplatz (כנראה שבינתיים החליף רשת, או מיתוג) - המלון עצמו היה נחמד, בצדה השני של הככר יש כלבו ענק של Karstadt, במרחק מסםר דקות הליכה עוד מרכז קניות שבו נהניתי מהעודפים ב-Conrad, תחנת U-bahn עם קישור מרחק 2 תחנות מ-Alexanderplatz וכמובן קישו לרשת התחבורה המצויינת של ברלין.

סה"כ ברלין מאוד מבוזרת, כך שהשיקול בבחירתמלון צריך להיות מחיר+ביקורות+ סמיכות לתחנות S-bahn או U-bahn.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...