Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מה לעשות בברלין 7 ימים?

dany
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פסח סוף סוף יש חופש נורמלי מהלימודים ואינו בתקופת המבחנים ולכן זה הזדמנות לחו"ל.

אנחנו זוג סטודנטים(משמע אין תקציב מטורף) שרוצים לטוס כמה שיותר בזול(לא בקטע של קמצנות אלא חיסכון) ומוכנים גם לקונקשנים או נסיעה ברכבת של חצי יום.

אז הכיוון שאני חשבתי עליו הוא ברלין או אמסטרדם אבל אז האישה הציעה גם בטן גב.

בפסח המזג אוויר מתאים לבטן גב?

מבדיקה על אמסטרדם החלטתי לפרוש בגלל מחירי המלון (סביבות אלף יורו ל-6 יום) ועלות הטיסה היקרה.

יש אפשרות להגיע לאמסטרדם בקלות מיעד אחר? כלומר לקחת טיסה לשם ואז תחבורה ציבורית לאמסטרדם?

בנתיים ברלין הכי קורץ לי גם בגלל המחיר(מלון ברמה לשש יום-450 יורו) וגם בגלל שממש בא לי.:lol:

אמסטרדם לא לחוץ ויכול לחכות לפעם אחרת שהתקציב יאפשר או התקופה תהיה זולה:-).

פראג גם עולה כאפשרות אבל ממש אחרונה!

לאן אתם הייתם ממליצים ליסוע? איזה קומבינות לעשות מבחינת טיסות וכו?

מהיכרות עם הפורום עוד כמה ימים כבר יהיה לי מספיק מידע לסגור הכל.:-D

אפשרות נוספת היא משפחה בפרנקפורט אך לא ממש מכיר אטרקציות שם והמרחק ליעדים שציינתי די גדול.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי dany

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 317
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

שלום

באפריל אתה יכול לתפוס ימים קרים באירופה, לא משהו שביגוד טוב לא יוכל לסדר.

פראג תהיה הזולה ביותר, ברלין ואסטרדם עלות דומה.

בטן גב לא יקר אתה יכול לנסות את איי יוון- שים לב - זה טרום עונה על כל המשתמע.

שלחתי לך גם בפרטי.

אילן

סלע

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזג בהאויר הוא עניין של מזל נטו. קור יבש לא מהווה בעיה אבל ריבוי משקעים יכול לקלקל טיול. כאן בא לידי ביטוי היתרון של טיול עירוני - עוברים ל-plan B עם מוזיאונים וארומונות ואם לא מדובר במזג אויר חריג - דבר שגם יכול לקרות - תהנו.

בחירת היעד תלויה לא רק בתקציב אלא גם בזמן שאתם מקדישים לו. לעיר כמו ברלין כדאי להקדיש לפחות שבוע. יש ערים שמתאימות לחופשות קצרות - כמו רומא, וינה, מדריד, ברצלונה, פראג או בודפשט. היעד המדוייק ייקבע לפי תאריכים ועלויות, שאותם יהיה עליכם לברר בחיפושים ברשת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבתי לכיוון חופשה של 6 יום.

דיל לברלין או טיסה ישירה יוצא המון כסף ולכן התחלתי לחפש חלופות.

האפשרות היחידה שמצאתי היא טיסה ל-KATOWICE בפולין (250 יורו) ואז רכבת (35 יורו) לברלין.

יש עוד אפשרויות?

אין לנו בעיה לבזבז חצי יום על נסיעה אם זה משתלם.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרצתי איזה חיפוש קטן לגבי רכבות בין ברלין לקטוביץ. מילא שהמחירים נעו בין 100-200 אירו, אבל מדובר בנסיעה של 12 שעות (בכל כיוון). אם כבר לא לטוס ישיר חפש את פראג, המרחק הוא 5 שעות ברכבת. לטעמי החסכון בזמן ובעיקר בעייפות מצדיק את העלות הנוספת, במיוחד אם אתה מחסיר את עלות הרכבות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ספריאל-

מבדיקה שלי הרכבת הכי ארוכה היא 9 שעות.

הכי קצרה היא חמש שעות ויוצאת כל יום ב10 בבוקר,60 יורו.

יש עוד אפשרויות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

3 שעות, אם הרכבת מגיעה בזמן (לא התאליס המהירה והיקרה).

בפעם האחרונה שנסעתי בקו זה מאמסטרדם לבריסל - לפני כ-9 שנים - הרכבת אחרה בשעה וחצי ואז שינתה את המסלול, כל מי שהיה צריך לרדת בתחנות הביניים היה צרך לנסוע לבריסל ואז לחפש רכבת לייעדו. לא יודע אם זה מייצג, אבל מה שאני שומע הוא שהרכבת ההולנדית ירדה מגדולתה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דני, פרנקפורט זה די להשתעמם - אלא אם יש לך חיבה ספציפית לעיר הזאת, יחד עם תאבון לשופינג נאה ומזון מכובד. אני אישית מעולם לא משתעמם שם, תמיד מוצא לעשות ומה לראות. אבל יש ערים מעניינות, נאות ואטרקטיביות הרבה יותר בגרמניה - ברלין, למשל, במידה ולא הייתם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גרמניה ארץ ענקית ויש הרבה מה לעשות. יש טיסות למגוון לא קטן של שדות תעופה. המחיה לתיירים זולה, במיוחד מזון ותחבורה, וכיון שמדובר בגרמניה אפשר להסתפק במלון מדרגה בינונית ולקבל תמורה מצויינת.

אני מנח שאתם מטיילים די מתחילים - לכן אני ממליץ על ברלין, בזכות ריבוי האתרים והתחבורה המעולה והזולה. מינכן יכולה לסתק לעסוקה ל-3-4 ימים, מעבר לכך יש להתארגן לנסיעות מחוץ לעיר - ואז יש לשכור רכב, ורצוי לבחור במלון שנמצא בפריפריה. ככלל מומלץ להמנע מנהיגה במרכזי ערים גדולות באירופה בגלל חניה מועטה ויקרה ובגלל אכיפה נוקשה של מגבלות שלא תמיד מובנות למי שאינו בן המקום.

אפשרות נוספת שתוכל להתאים לכם מאד היא רומא, גם כאן העיר תספק תעסוקה למספר ימים, ואם החופשה יותר ארוכה - אפשר לצאת ממנה קצת. ויש הרבכה זווקים שבהם האשה תוכל לבלות ולהנות.

ערים כפראג ובודפשט יהיו יותר זולות אבל יספקו תעסוקה לזמן יותר קצר. שוב, אפשר לצאת קצת מהעיר ברכבת או בטיול מאורגן.

RS - למרות שאיני מכיר את פרנקפורט הרי שהסביבה מאפשרת טיולים נפלאים. אבל מדובר באביב ומזג האויר יכול לקלקל אותם. בעונה האמורה הייתי מעדיף טיול עירוני. אם היה מדובר בקיץ - הייתי מתכנן תוכניות גדולות שקשורות לנהיגה למרחקים די גדולים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אז ברלין היא היעד,השאלה היא איך מגיעים לשם הכי זול ולא בטיסות שעולות 700 דולר ומעלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל הכנס לאתר של נתב"ג ללשונית "טיסות מתוכננות" - המראות בלוח הזמנים, בחר בגרמניה ->ברלין ובתאריכים הרצויים ופתח את הרשימה. תמצא רשימה של כל החברות המבצעות את הטיסות. השלב הבא יהיה חיפוש באתרים של כל אחת מהחברות, וכן לשקול פניה לסוכן נסיעות.

הבעיה שלך היא שאתם מתכוונים לנסוע בפסח, ואתם לא יחידים, אלא מצטרפים לעוד עשרות אם לא מאות אלפי ישראלים. וכידוע כשיש ביקוש המחירים עולים.

מעבר לכך - טיסות זולות צריך להזמי ן זמן רב מראש. דוגמא שהיתה לי לא מזמן: לקראת סוף ספטמבר חיפשתי יעד לחופשת חנוכה. מצאתי טיסות לליסבון במחיר המגוחך 380 דולר. התלבטתי יומיים - והזמנתי במחיר 420 דולר (המגוחך היה שאלה טיסות דרך פריז ואמסטרדם, וטיסה ליעדים אלה, באותו מטוס, עלתה כמה מאות דולר יותר, ללא ההמשך). כאשר, כעבור מספר שבועות, חשבתי לצרף את אחד הבנים לנסיעה מחיר הכרטיס עלה ל-700 דולר, ובוקר הטיסה האמיר עד 1000 דולר!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול לעזוב את הארץ ב-12 לחודש מה שנותן לי אפשרויות הרבה יותר טובות.

טיסה לברלין ישירה של אלעל 530$ וטיסה לאמסטרדם עם קונקשן קצר ב-520$.

אפשר המלצה למקומות אסטרטגיים לקחת בהם מלון באמסטרדם וברלין?

איפה המחייה תהיה זולה יותר והאם משמעותית זולה יותר?

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...