Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מה לעשות בברלין 7 ימים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ועדיין לא הייתי מוותר על אי המוזיאונים.

באמת?! אני דיי התאכזבתי מאיכות המוזיאונים, גודלם וכמות המוצגים, בוודאי בהשוואה מול הלובר, ההרמיטאז' או המוזיאון הבריטי המלכותי.

.We apologise for the inconvenience

• תגובות 317
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבין אלה שהזכרת הייתי רק בבריטי, וגם זה לפני למעלה מ-35 שנים. מהריכוז הזה בברלין זכור לי דווקא המוזיאון לתולדות גרמניה (המוכר כמחסן הנשק), וכמובן הפרגאמון שדווח למעלה שסגור לכמה שנים. ולידם עוד דבר נחמד - שוק פשפשים חביב מאד. חוץ מזה גם בית הכנסת הגדול לא רחוק משם, ומבחינתי הוא חשוב מבחינת תולדות המשפחה, אבל בלי קשר הוא מרשים (למרות ששוחזר רק באופן חלקי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בית הכנסת באמת מאוד מרשים.

לגבי המוזיאונים בברלין: בניגוד לבריטים ולצרפתים לגרמנים לא יצא לשדוד את מחצית העתיקות במזרח התיכון, מצרים והודו.

אם נוציא את כל הפריטים שהבריטים והצרפתים הביאו איתם מתקופת הקולניאליזם, יהיה אפשר להעביר את המוזיאונים שלהן לדירת 2 חדרים.

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...