Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מה לעשות בברלין 7 ימים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, בקודם המחירים מיועדים לאנשים שלא שואלים "כמה עולה".

אלכסנדרפלאץ מיועד יותר לתיירים שאפשר לקחת מהם רק קצת יותר. גם המבחר שם לא מרשים (אלא אם מתייחסים לכמות ההומלסים)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• שנה מאוחר יותר...
  • תגובות 317
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהלן חברים,

בחנוכה אני מתכנן נסיעה לברלין לשבוע.

מה כדאי לראות? איפה שווה לבקר? אילו מסעדות מומלצות יש?

אם יש משהו מוטורי אז עוד יותר טוב :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

קודם כל מופע שאני ממש ממש ממש התלהבתי ממנו

https://www.palast.berlin/en/

כל כמה חודשים מעלים מופע אחר, אבל זה לא ממש משנה, המגניב שם זה האולם עצמו שמאפשר להם לעשות מופעים ממש מרשימים.

--

לאכול דונר-קבב (Döner Kebab)

יש פזורים בכל חור אבל ממה שהתנסינו יש מקומות נקיים ו"נורמליים" יותר ויש כאלה שפחות. המקום שנמצא באלכסנדר-פלא'ץ הוא טוב.

פורסם

מה מעניין אותך?

בדצמבר זה כנראה יהיה טיול מוזיאונים. למזלך ברלין התברכה ברבים וטובים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברים לא מעניין אותך כברים של מסיבות או פשוט לא שותה אלכוהול? יש לי המלצות לשני ברי קוקטיילים מעולים...

פורסם

אם רכבי אספנות מעניינים אותך אני ממליץ לבקר בMielenwerk

הנה שרשור של עוד מי שהיה שם יש שם בית קפה לאמא :wink:

אם יש זמן שווה לפנות יום בפוסטדם (בתנאי שלא ירד גשם)

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עוד כמה ימים אני בברלין לפני שנה הייתי שם עם שתי חברים רווקים לסיבוב מסיבות וחיי לילה ומה אני אגיד לא ממש התרשמתי כי זה לא מעניין אותי הדברים היחידים שהתרשמתי ממהם היו מועדון הtresor בגלל האווירה והמבנה והמאנקיס בר בגלל הנוף.

הפעם אני טס עם חברה שלי ורוצה לעשות ולבקר במקומות שכן יעניינו אותי והייתי שמח להמלצות שיתאימו לחתביבים שלי:

רכב.

טכנולוגיה ומדע.

כלי נשק.

היסתוריה בעיקר כול מה שבא אחרי שנת 1900 עם דגש על מלחמת העולם השניה.

הייתי גם שמח לחוות קצת מהטבע האירופאי אך לא לעשות את זה ברגל אלא על כלי עם מנוע עזר חשמלי או אופניים טובות כמובן שאם מזג האוויר יהיה סביר.

פורסם

רכב - קלאסיק רמיס ונהיגה על טראבנט.

טכנולוגיה ומדע - מוזיאון הטכנולוגיה בברלין, נחמד מאוד. יש גם את מוזיאון חיל האוויר הגרמני, אם רלוונטי עבורך.

כלי נשק - לא יודע.

היסטוריה - המוזיאון היהודי, סיורים תת קרקעיים מעניינים לדעתי גם כן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הקלאסיק רמיס נראה מדהים!

לגבי נהיגה על טראבנט אפשר איכשהו לסכם את החוויה? בתור מישהו שיצא לו לנהוג על "ולגה" משנות ה70 ולאדות שמבוססות על רכבי פיאט משנות ה60X וה70X לא יודע למה לצפות .

אגב אפשר לנהוג בברלין עם רישיון ישראלי (פלסטיק) או שיש צורך בהוצאת טופס כולשהו?

פורסם

הרשיון השראלי מספק.

על מנת למנוע מפח נפש גש לממסי ושלם את 20 השקלים תמורת ה"רשיון הבין לאומי".

נמרוד מהשרשור המקביל - זה גם בשבילך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הרמיס באמת יפה, אבל גם עניין של מזל של מה שנמצא כשתבוא. בכל מקרה שווה ביקור.

הטארבי (מצפיה - לא נהגתי) שיירה של רכבי מנוע שתי פעימות צבועים בצבעים ניאונים שעושים סיבוב במהירות נמוכה מאד במרכז העיר.

הייתי שולח אותך לפרגמון, אבל הם נכנסו לשיפוץ שיסתיים רק ב 2025...

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

ועדיין לא הייתי מוותר על אי המוזיאונים.

ברלין עיר עשירה מאד, אין שום קושי למלא בה שבועיים בלי לחזור לאותו אתר. אם אתה יותר יסודי - גם יותר מזה. מהערים שאני מכיר באירופה היא שלישית ללונדון ופריז בלבד.

פורסם

בהחלט לא חסר מה לעשות בברלין. במצטבר הייתי שבועיים בברלין ועדיין לא ראיתי הכול. עיר מעניינת, אם כי די מכוערת לדעתי.

לגביי רישיון נהיגה - 3 השכרות בגרמניה ומעולם לא ביקשו ממני את הרישיון הבינלאומי, אבל טוב שיהיה. מעדיף לשלם כ-20₪ מאשר להיקלע לאי נעימות. הרישיון תקף לשנה, כך שאם אתה תטוס מתישהו שוב ותשכור רכב תוכל לנצל אותו אם תצטרך. (יצא לי כבר לקרוא על מדינות וחברות השכרה שכן דורשות את הרישיון הבינלאומי וכך גם משטרה)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...