Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מה לעשות בברלין 7 ימים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אתה לא צריך לצאת מהעיר, בחמישה ימים תוכל לראות הרבה.

2. כן, כרטיס ב35 יורו מכסה לך את כל העיר כולל פוטסדם, זה כרטיס A B C. אני יודע שבטגל יש כרטיסים למכירה, מניח שגם בשדה התעופה שונפלד יש את זה.

3. יש את המאדאם טוסו אם זה מעניין אותך (מוזיאון שעווה?), באותו איזור אני ממליץ לבקר גם בשער ברנדנבורג. שווה לבדוק אם נשארו סיורים פנויים ברייכסטאג, רק תשים לב שאתה לוקח באנגלית ולא בגרמנית.

4. מוזיאון רכב לא ראיתי שיש, אבל יש לך את הקלאסיק רמיס שזה מעיין מוסך עם מוזיאון רכב, גם מעניין ולדעתי שווה ביקור.

5. מרכזי קניות לא חסרים, אני אהבתי לטייל באיזור של האלכסנדרפלאץ, יש שם לא מעט חנויות ויש גם קניון די גדול שנקרא Alexa.

יש כמובן קניונים נוספים קטנים יותר, בהם למען האמת לא התמקדתי יותר מדי בביקורים שלי בברלין.

6. אני יכול להגיד לך שגן החיות הוא בזבוז זמן לדעתי.

7. אם אתה מחופש חוויה מוטורית תנסה לחפש את הטרבנט לנהיגה, אני הייתי בברלין ביוני האחרון ולא מצאתי את זה והתבאסתי.

8. מקומות שכן הייתי מציע לבקר בהם: מוזיאון הטכנולוגיה, גלריית הצד המזרחי (מה שנקרא חומת ברלין), הגן הבוטני (בחורף הייתי והיה מאכזב, אולי עכשיו מוצלח יותר, בכל מקרה לא יקר לכניסה), יש את האצטדיון האולימפי אם יעניין אותך, המוזיאון היהודי, האנטדרטה לזכר השואה, בית הכנסת (מרחק הליכה של 10-15 דקות מהאלכנסדרפלאץ), יש גם את מגדל הטלוויזיה, אבל תעלה עליו רק אם הראות טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 317
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. אל תפספס המבורגר בשם THE BIRD שים לב שבד"כ צריך להתקשר להזמין מקום אם לא תתייבש בחוץ. בימים שהם לא ראשון הם פותחים רק החל מ 6 בערב.

2. יש המון סיורים חינמיים (נותנים טיפ בסוף). אחלה סיורים, ממליץ:

http://www.newberlintours.com/daily-tours/free-tour.html

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אם כבר אוכל ואין בעיית כשרות אז יש מסעדות לא רעות בברלין, המזון המהיר יחסית סביר במחירו (7-9 יורו לארוחה לאדם), יש גם את הופיאנו.

אני אהבתי את הדונר קבב, זה מעיין שווארמה, אבל לא כולם אוהבים.

אהבתי במיוחד את ההיא באלכנסדרפלאץ שנמצאת בתחנת הרכבת ליד הבורגר קינג אם אינני טעוה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
יש את הדונר מול המגדל טלוויזיה הוא מעולה לדעתי.

ממליץ גם על block house בענייני אוכל.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

זה הדונר מול מגדל הטלוויזיה אם אני לא טועה, בכל מקרה מה שאני ממליץ ממש לא רחוק משם.

(הוא גם בתוך התחנה וגם מחוץ לה)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לחברי הפורום.

שבוע הבא אני ובת הזוג עתידים לטוס לברלין ורוצים כבר לסגור טיסה ומלון

אשמח לדעת מה נחשב למחיר נורמאלי לטיסה ישירה לברלין + לקבל המלצה מה הדרך הזולה ביותר

לטיסה +מלון האם לקחת דייל או לקבוע בנפרד ?

יחסית גמישים בתאריכים ורוצים לטוס ל 7-8 ימים לברלין.

.זוג שטסים לבערך 8 ימים שווה לשלב עוד מקום בגרמניה או את כל הזמן בברלין ?

2. כדאי לסגור דיל מהארץ של טיסה ומלון או שעדיף לקבוע בנפרד מבחינת המחיר.

3. להזמין מלון במקום ספציפי וממנו כל פעם לצאת לטייל או לנדוד בכמה מלונות כדי להגיע לאיזורים אחרים?

הבנתי שהתחבורה הציבורית מעולה ולכן חושב על מלון אחד לישאר בו....

4.מותגים איכותים שיותר זוליים מהארץ או מעצבים מקומים איפה רוכשים?

5. אשמח לקבל המלצה לאיזו אטרקציה מוטורית מיוחדת של נהיגה ברכב במסלול או השכרת רכב מיוחד .

פורסם

לגבי הזמנת טיסה ומלון - עליך לבדוק אישית בהתאם לתקציבך. בדוק במודעות הקטנות בביביתון, באתרי הדקה ה-90 למיניהן ובאגרגטורים של הטיסות, וכמובן באגרגטורים של המלונות. דרגה של 3 כוכבים עם חוות דעת טובות בטריפאדוויזור הם הכיוון המתאים, אלא אם תקציבך מאפשר משהו יותר מפואר.

8 ימים הם זמן סביר לטיול בברלין עצמה, אין סיבה לצאת ממנה מעבר לטווח טבעת C של התח"צ (פוטסדאם וואנזה).

התח"צ מעולה וזולה, קחו מלון אחד ותהנו מהעדר צורך לפרוק ולארוז מזוודות.

אין לך מה לחפש מבחינת שכירת רכב, אלא אם אתה מחליט, למרות הכל, לצאת מהעיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חושב שעניתי לך על זה כבר איפשהו, אבל בכל זאת נזכרתי במשהו לסעיף 5: לך לקלאסיק רמיס. זה נחמד להעביר שם איזה שעה וחצי - שעתיים ולטייל בין מכוניות האספנות והמכוניות שם שנמצאות בתהליך שימור.

פורסם

תודה , מחפש רעיון טוב לאיפה להעביר 6-7 לילות . מחפש מקום מרכזי שקרוב להכל וכמובן לתחבורה הציבורית. אנחנו זוג סטודנטים אז לא מחפש מהשו בסגנון הרודס ויטאליס אבל גם לא הוסטל שישנים שם עם עוד אנשים בחדר. מהשו נחמד שישמש ללינה . \

מה עדיף מלון או לחפש דירה להשכרה לשבוע במקום מרכזי ?

פורסם

אני מוסיף שנקל- יש ליד התחנת רכב המרכזית מלון יחסית חדש בשם AMANO Central. נחמד וזול וקרוב לרכבת. במרחק הליכה (רבע שעה) מהרייכסטאג, עוד 10 דקות ומגיעים לשער ברנדרבורג.

ממליץ להכנס לאתר של alternative Berlin. הסיור החינמי שלהם בעיר ממש מגניב. הפאב קרול ("666") יחסית מעפן

קניות- פרימארק, אבל לא זה שבאלכסנדרפלאץ, השני (שכחתי עכשו איפה...)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אני הייתי במלון Abba, שנמצא מרחק פסיעה של 2 דקות מהkuddam.

המיקום והנגישות היו מעולים.

הוא גם לא היה יקר במיוחד והמלון עצמו היה בסדר גמור.

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

אגב קודם- הרבה חנויות פאנסי יקרות, שדרה נחמדה, אבל לא באמת שווה את הביקור לפי דעתי. יש איזה רחוב צפונית למיטה שמלא בחנויות בוטיק במחירים סבירים והרבה יותר מעניינים.

אבל אים רוצים שופינג הארד קור- Schlosstrase. הרחוב מלא בחנויות וקניונים. פיק & קלופנברג- חנות עצומה של בגדים לכל המשפחה, בעיקר מותגים איכותיים אבל לא רק. אחלה מחירים. ברחוב יש איזה 4 חנויות של h&m, יש פרימארק ועוד מלא.

פורסם

אני גם לא התלהבתי מהקודאם, מעדיף את האיזור של האלכסנדרפלאץ.

הקודאם די פלצני והרוב יקר ברמה שלא היה לי מה לחפש שם.

פורסם

גם האזור של האלכסנדרפלאץ סתם יקר בגלל התיירים.

השלוסשטראסה זה פשוט קניות על סטרואידים. מקומות כאלה מכניסים אותי לסטרס נפשי. שונא קניות.

פורסם

המחירים עבורי באלכסנדרפלאץ היו הרבה יותר נגישים וריאלים מאשר המחירים של הקודאם.

• תוכן חדש...