Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מה לעשות בברלין 7 ימים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 317
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עד כמה שאני מכיר את מערב אירופה - רכבת (ושאר אמצעי תח"צ) בד"כ פועלת גם בימי חג (במתכונת מצומצמת) למעט מספר שעות בערב חג המולד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שרשור נפלא! עברתי על כל 14 העמודים. תודה לכולם על הטיפים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

תעשה לי סיכום ;)

אין לי כוח לעבור על הכול, עברתי על הגוגל ומצאתי כבר איזה 25-30 אתרים לבקר בהם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

באמת נתקלתי בעודף מידע על ברלין.

עשיתי רשימה של מקומות שכדאי לבקר בהם עדיין לא נ״צ במפה (אם יש מספר ליד אז זה מחיר לכניסה):

שער ברנדנבורג

כיכר פריז

New Europe - סיור חינם

Classic Remise - חינם

Unter den Linden

אנדרת השואה

מגדל הטלוויזיה - 10.5

החומה

הספרייה הריקה בבאבלפלאץ

רייכסטאג

כיכר פוטסדאם

אלכסנדרפלאץ

צ'קפוינט צ'ארלי

סיור תת קרקעי בברלין

מוזיאון אירוטיקה - 16 לזוג

מוזיאון הסוריאליזם

מועדון המפלצות

צ'ן צ'ה

האיצטדיון האולימפי

פארק של נודיסטים

חנויות בפרידריך שטראסה

גן חיות

חנות השוקולד של ריטר

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

איזה נודיסטים יהיו בדצמבר? :lol: נראה לך מישהו יתפשט שם כשהטמרפטורה ביום היא 2 מעלות?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

חנויות. בכל מקום.

רשימת האתרים שלך היא רק סיפתח. השאלה היא איזה אתרים מעניינים אותך.

כמובן לקבץ אותם לפי אזורים.

להוסיף לך בשליפה (זכרון מלפני למעלה מ-7 שנים):

אזור ה-Ku'damm כולל מוזיאון המלחמה הקרה והמקלט האטומי (אולי זה מה שאתה קורא ברלין התת קרקעית).

אתרי זכרון יהודיים - בלי סוף.

ארמונות - שרלוטנבורג, פוטסדאם (ועל הדרך לפוטסדאם - וואנזה, כולל בית ועידת וואנזה, ואם אתה מעוניין האנדרטה ברציף 17 בתחנת Grunewald).

בניין הרייכסטאג (נדמה לי שצריך להזמין מקום מראש לביקור בכיפת הזכוכית, בדוק ברשת).

שייט על נהר ה-Spree

אי המוזיאונים.

בקו התחתון - ברלין היא עיר שבה ניתן לבקר באתרים משך מספר שבועות ולא לחזור על אותו מקום פעמיים. צריך לקבוע לפי תחוני העניין וסדר העדיפויות שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אחזור על ההמלצה שוב.

גם אני עשיתי רשימה של 20-30 מקומות.

ממליץ בחום לעשות את הטיולים הרגליים של נדב. חשוב מאוד - רגליים.

אתם לא מבינים אפילו כמה זה יעזור אחר כך להתמצא בברלין כשהולכים בה ברגל ולא חולפים על אתרים באוטובוס.

10-12 יורו (זול בהשוואה לאחרים). אני עשיתי את סיור ה״מיטב״.

http://www.berlinhebrew.com/tour3.php

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם (נערך)

אני עשיתי רשימה של אתרים לא שגרתיים שאני רוצה לבקר בהם,

גם In Flames הוסיף לי כמה מקומות מעניינים לבקר בהם (מהתגובה שלו בעמוד הקודם).

בעקרון אחד הדברים שאני הכי רוצה לראות זה את נמה"ת טמפלהוף שנסגר לפני כמה שנים טובות, אבל מדובר באבי הטרמינלים, ותחשבו על זה שאשכרה ב1930 מישהו בנה שדה תעופה שמהווה היום את הבסיס לכל שדות התעופה שאנחנו מכירים היום.

מה לגביי מוזיאוני רכב חוץ ממה שהוצע מקודם? הייתי נוסע למוזיאון VW, אבל הוא סגור כשאני בגרמניה.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

פורסם

הרמיס לבדו סוגר לך כמה שעות יפות במידה ואתה באמת מתעמק בכל רכב.

חוץ ממנו אני זוכר שהציעו כאן את הסוכנויות של מרצדס וואג. יש גם את הסוכנות של טסלה שקל מאוד לפספס אותה כי היא בגודל של דראגסטור.

באיזור של צ'ק פוינט צ'רלי יש מן מגרש מכוניות שעל הגג שלו 2 מוסטנגים. בפנים מוכרים כל מיני פיצ'יפקעס לחובבי רכב ואתה יכול לקנות לוחיות רישוי אירופאיות ואפילו להכין בעצמך. אם לא הייתי לחוץ בזמן שאותו יום הייתי מכין לי אחת.

חוץ מזה, פשוט טייל רגלית, אתה כבר תראה בכבישים / בחניות רכבים מדהימים מא' ועד ת'.

זה מה שאני הספקתי בטיול שלי בכל אופן.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

את הטיול המוטורי אני שומר לאפריל - מאי עם חבר טוב שגם חובב את התחום,

פה זה 'על הדרך'.

פורסם

חברים אני אוסיף משהו מאוד מאוד חשוב שאני לא יודע אם ציינו קודם (לא עברתי על העמודים).

בפרידריך שטראסה יש מין היכל תרבות עם הופעות מתחלפות.

חובה חובה חובה ללכת לראות שם הופעה, לא משנה מה היא - כולן פשוט אקסטרהאורדינר.

האולם עצמו (אזור הבמה) פשוט מדהים ומיוחד.

http://www.palast.berlin/en/

נראה לי שזה הדבר הכי מדהים שראיתי בברלין.

פורסם

זה בתשלום, ההופעות מינימום 40 יורו לבנאדם במקום מעפן.

פורסם (נערך)

נו ברור שזה בתשלום, מה חשבת תלך להופעה עם 100 אנשים שמופיעים על הבמה בחינם?

אני שילמתי 70 יורו, המקום היה פצצה וההופעה פגז.

אתה לא חייב, רק המלצתי.

עריכה:

אני לא מצליח להבין את קו המחשבה שלך, אתה הולך להוציא אלפי שקלים על טיול ולראות משהו יוצא דופן (שכנראה) לא ראית בעבר לא שווה 300 שקל?

עריכה2:

אני חושב שאתה טועה, אבל זכותך. תהנה.

עריכה אחרונה על ידי phpclub
פורסם

אני חובב תרבות, אבל במחירים כאלה הייתי שמח לראות הופעה של להקה או זמר שאני אוהב.

• תוכן חדש...