Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מה לעשות בברלין 7 ימים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
10:10 בלילה

אז צריך להיות בשדה 3 שעות לפני, כלומר ב7 בערב, אתה יכול אולי להקדים בחצי שעה ולגשת לטרמינל אחר ולנסות להגיש שם את המסמכים, אני לא יודע אם זה אפשרי אבל זה הפתרון היחיד שעולה לי בראש, עם זאת יכול להיות שהעמדה בA1F תהיה פתוחה, פשוט אין על זה שום מידע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 317
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

OK, אני אנסה להסתדר איכשהו עם זה

יש הצעות למקומות בילוי, קניית מכשירי חשמל ומעילי עור? :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

הצעתי לך לגבי מוצרי החשמל - מדיה מרקט וסטורן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

להוסיף גם Conrad

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הצעתי לך לגבי מוצרי החשמל - מדיה מרקט וסטורן.

ראיתי, תודה.

מסתבר שיש עוד המלצות :wink:

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אז נחתנו בשלום בברלין והמילה שלי היא פשוט וואוו, אני כבר לא מדבר על כל מה שיש לעיר הזו להציע שזה פשוט עצום, אני מתייחס לעובדה שזה פשוט גן עדן מוטורי. לכל פינה שלא מסתכלים פשוט מתמוגגים.

מישהו יודע מה הכתובת המדוייקת של מתחם VAG ומרצדס? בחיפוש שעשיתי הופיעו כמה כתובות ואני לא רוצה לבזבז את הזמן המוגבל ממילא שלי ולטעות בחיפושים.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

לפולקסוואגן אתה אתה מגיע בקלות- כששער ברנדנבורג מאחוריך, אתה מתחיל ללכת על Unter den Linden בצד ימין של השדירה. לא תוכל להחמיץ את המכוניות דרך חלונות הראווה (הליכה של בערך חמש-עשר דקות מהשער).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שבוע טוב,

אני וידידה מעוניינים לטוס לברלין ל7 ימים, נהיה שם גם בזמן הכריסמס.

אני יודע שמאוד מאוד קר בתקופה הזאת, איך כדאי להצטייד?

האם בתקופה שלפני חג המולד ניתן למצוא דברים עדיין בחנויות? אני יודע שאנשים נוסעים סמוך לכריסמס וקונים מותגים בגרושים, זה יהיה גם בתקופה שאנחנו ניסע בה? (23-29.12)

איפה כדאי לבקר? חוץ מיעדים סטנדרטיים כמו חומת ברלין, רייכסטאג, מוזיאון הטכנולוגיה וכו'.

איך התחבורה הציבורית והאם היא תהיה פעילה ב24-25.12?

אשמח לכל פרט אפשרי.

זה לא הפעם הראשונה שלי בגרמניה, אבל לא הייתי בברלין.

תודה.

פורסם (נערך)

איך להצטייד? בגדים חמים. כמה חמים? רק אתה יודע.

אני למשל סובל מחום ופועל יוצא שבחורף אני לבוש הרבה פחות מאשר אנשים אחרים. אני מאמין שמעיל טוב, צעיף וכובע צמר יהיו חובה.

לגבי קניות מותגים בכריסמס אני לא בקיא, משום שבביקור שלי בברלין קניתי בגדים בפרימאק. מומלץ בחום למרות שנראה לי שהעומס שם יהיה חריג בצורה קיצונית.

חוץ מיעדים הסטנדרטיים הייתי ממליץ לבקר בגן חיות במידה ומזג האוויר מאפשר, וב-REMISSE שאני בטוח שהספקת להבין מהו.

אם אתם יוצאים לאיזור הארמונות בפוטסדאם (לא משהו לדעתי), הייתי נכנס לוילה ואנזה.

אם תתן פרטים על תחומי עניין שלך ושל הידידה יהיה קל להמליץ על מקומות נוספים.

בעניין התחבורה פשוט תקנו את ה-BERLIN WELCOME CARD. אפשר לרכוש אותו בשדה תעופה, תחנות רכבת מרכזיות וגם ברוב המלונות עצמם. איזורים A,B יספיקו אם אתם לא מתכננים לצאת לכיוון פוטסדאם.

הכרטיס מאפשר לכם נסיעה באוטובוס, רכבת ורכבת קלה. המחיר משתנה לפי כמות הימים.

אם לא יהיה גשום ותרגישו בנוח, ההמלצה הכי טובה שלי תהיה לשכור אופניים - פשוט תענוג.

עריכה:

הייתי ממליץ גם לעשות טיולים מאורגנים. בחורף, במיוחד כשקר לא כל כך נעים לחרוש את העיר ולחפש מקומות.

עריכה אחרונה על ידי Michael_N

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

לקראת כריסמס בהרבה מקומות בברלין יש ירידים.

נקניקיה חמה, כוס פונטש / יין אדום חם עם פירות יער או תה, ולקינוח ערמונים - ואפשר להמשיך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש משהו מומלץ ספציפי?

אנחנו בעקרון רוצים טיול אורבני בעיקר, אבל רצוי שיכלול גם אתרים היסטוריים ואתרים מעניינים אחרים.

מה עלות הכרטיס הזה לתחבורה הציבורית?

פורסם

אופציה שניה היא כרטיס יומי אישי (אם יותר מזוג יתאים כרטיס של "קבוצה קטנה"). ההבדל במחיר בין כרטיס לאזורים A/B ל-A/B/C קטן מאד, כך שאם תזקקו לנסיעה לואנזה ופוטסדאם או לנמה"ת שונפלד העלות הנוספת תהיה חצי אירו לאדם לאותו יום. חפש כאן וכאן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...